ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ




ΑΘΗΝΑ 5-3-2014.

Έφτασε ο καιρός να επικρατήσει το κράτος τού δικαίου επί τού μορφώματος τού αδίκου. Να λάβει η Πατρίδα μας την σωστή μορφή που ταιριάζει στο Ελληνικό Έθνος. Να αποτρέψουμε τον εσωτερικό χαλασμό που μάς ετοιμάζουν προσκυνημένοι και διεθνείς πραματευτάδες για να μάς σύρουν στο σκλαβοπάζαρο τής Παγκοσμιοποίησης ηττημένους.

Δεν έχει χαθεί η υπόθεση τής λευτεριάς και τής αξιοπρέπειάς μας ακόμη. Τα σημάδια τής ηθικής χαλάρωσης και το φτερούγισμα ενός μεγάλου πολέμου στην περιοχή μας είναι η λαλιά τού Άγιου Θεού μας. Ο τριγμός τής γης και ο διωγμός Πίστης και Φρονήματος Θεού και Ελλάδος το ίδιο ακριβώς. Το μήνυμα λέει να γίνουμε και πάλι Ελλάς.

Γραικύλοι και εμποράκος των εθνών θέλουν να μάς οδηγήσουν σε μια εσωτερική αναταραχή, για να ολοκληρώσουν την λεηλασία τής Ελλάδος με τον αποδεκατισμό των Ελλήνων πνευματικά, πολιτικά και εδαφικά. Η κατοχική κυβέρνηση από την μια πλευρά συγκεντρώνει όλες τις εξουσίες στα χέρια της, λέγοντας πως θα κρατήσει εκτός εκλογών το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα. Και από την άλλη πλευρά διαπραγματεύεται σκληρά τάχα, όπως μάς λέει, με την τρόικα για να παραδώσει οτιδήποτε τυχόν έχει μείνει ελληνικό.

Αντιστάθηκαν λοιπόν τάχα απέναντι σε μια τρόικα που την βρήκαν πολύ σκληρή από το αργό ξεπούλημα, αφού η αλήθεια είναι ότι οι δωσίλογοι έχουν αποδεχτεί την πλήρη μετατροπή τής Ελλάδος σε κοινότητα τού επερχόμενου παγκόσμιου υπερκράτους που θα σηκώσει ο εμποράκος των εθνών στη θέση των ελεύθερων εθνών και τής ψευτοευρώπης.

Και στον ΣΥΡΙΖΑ που θέλει σε κυβερνητικές θέσεις ο αμερικανοσιωνισμός για τη συντόμευση τής εθνικής μας υποταγής και τού φυσικού ξεγυμνώματός μας, μαλώνουν λένε για το κυπριακό και την τουρκοποίηση τής μεγαλονήσου μας, όταν ωστόσο ολάκερο το κατοχικό καθεστώς έχει αποδεχτεί το σχέδιο που ανοίγει τον δρόμο για τη γη και τα νερά μας.

Στην Ρόδο που εποφθαλμιά ο Τούρκος, ο φιλόδοξος ιχνηλάτης τής ματαιοδοξίας και τού παγκοσμιοποιητή βαστάζου του, άγνωστοι σχίσανε μέσα στο μουσουλμανικό νεκροταφείο ένα κοράνι και σκορπίσανε στην είσοδό τους προκηρύξεις τής Χρυσής Αυγής. Ο επικεφαλής των Ελλήνων μουσουλμάνων μίλησε στην κάμερα τού rodiaki.gr για την τροπή που θα μπορούσε να πάρει το πράγμα, αν το παίρνανε χαμπάρι οι φανατικοί Πακιστανοί μουσουλμάνοι!

Μήπως αυτός είναι ο σκοπός που γεμίζουν με ισλαμιστές λαθρομετανάστες την Ελλάδα; Και μάλιστα με ευθύνη, διακίνηση και σκόπιμη βύθιση των μεταφορικών σκαφών, όπως ομολογείται, από την ίδια την Τουρκία. Οι δε πολιτικάντηδες που έχουν μείνει δίχως Έλληνες υποστηριχτές, μαζί με τους ψευτοανθρωπιστές τού περιθωρίου, σχίζονται για να τούς δώσουν πολιτικά δικαιώματα, Τζαμιά και αποδοχή προπαγανδιστική ακόμη και μέσα στα σχολεία μας.

Δείτε τι έχει γίνει στην Αίγυπτο και την Συρία. Δείτε τι επακολούθησε στην Ουκρανία. «Εκδημοκρατίσεις» με φανατικούς μισθοφόρους ισλαμιστές από την μια πλευρά, πιστούς ωστόσο στον νεοταξισμό. Και από την άλλη πλευρά, χαλασμός Κυρίου για να βάλουν μια ολόκληρη χώρα από τη ρωσική αγκάλη στην ευρωπαϊκή μέγγενη και το αμερικανοκρατούμενο ΔΝΤ.

Ήδη στις ανατολικές και τις νότιες ρωσόφωνες επαρχίες τής Ουκρανίας, στη Δημοκρατία τής Κριμαίας έχει παρθεί απόφαση πως αν δεν αποκατασταθεί η νομιμότητα, θα την διαφυλάξουν οι ίδιοι. Ο ρωσικός τομέας λοιπόν τής Ουκρανίας που διαθέτει ισχυρό οπλοστάσιο τού ρωσικού στόλου τής Μαύρης θάλασσας κήρυξε την ανεξαρτησία του. Ρωσικά στρατεύματα βρίσκονται στην περιοχή και ο γενικός πόλεμος έρχεται.

Αίμα πολύ και νεκροί για ένα όνειρο απατηλό που σκλαβώνει ψυχές και οδηγεί στην κυριαρχία τού ενός, τού δυσώδους Άνομου τής Απωλείας. Στα σεντούκια των ψευτοπεριούσιων και στον ψευτοθεό τους. Ένα μεγάλο γεωστρατηγικό πλέγμα έχει απλωθεί ολόγυρά μας, από βορρά έως νότο. Αλλά η Αθήνα ζει στην μακάβρια και ψεύτικη ηρεμία της.

Οι διεθνείς τοκογλύφοι ζητούν την δέσμευση καταθέσεων και περιουσιακών στοιχείων τού ελληνικού λαού που οδήγησαν στην ανέχεια με την υπερφορολόγηση οι προδότες. O Στρατός μας είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει τουρκική έφοδο. Κι ο πολυπολιτισμός προελαύνει στα σχολεία, όταν η λαθρομετανάστευση στεγάζεται μακριά από τα βλέμματα τού ελληνικού λαού, άγνωστο που και έως πότε.

Θέλουν να μάς μακελεύσουν. Όμως η αλαζονεία των μισελλήνων έχει ανοίξει πολλά μάτια. Η Θεία Πρόνοια και η Βούληση των Ελλήνων επιτελούν το σωστό και το πρέπον. Οι ψεύτικες επαναστάσεις στην Ιερή Γη τής Αλήθειας και τού Φωτός θα παταχθούν άμεσα. Δεν θα μάς κρατήσουν χάμω με νέες μαριονέτες και δεν θα μάς κλέψουν την Πατρίδα που σείουν οι δαίμονες των ερευνών τους.

Το Δίκαιο η Ελλάς θα το κατακτήσει με την Πίστη, την Ενότητα και τον Εθνικισμό της. Ο Αγώνας μας είναι ξεκάθαρα εθνικός και λαϊκός, με μορφή καθάρια επαναστατική. Πορευόμαστε στην ελληνική κοινωνία για την αναμόρφωση τού Ελληνικού Έθνους, για την επανελληνοποίησή του. Οι Αξίες μας και οι αποφάσεις μας, η πλέρια ελληνικότητά μας, αποτελούν το θεμέλιο βάθρο τής Ελληνικής Φυλής.

Η επιστροφή στις ρίζες μας και η πολεμική διάθεση, τα Κάστρα τού Γένους μας και τα ανθρώπινα τείχη που τα προασπίζουν, θα ανακαινίσουν την λαμπρότερη, αγιότερη και μεγαλύτερη Ελλάδα όσο ποτέ άλλοτε. Ζήτω η Νίκη! Ζήτω η Αιώνια Ελλάς!
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ














Δεν υπάρχουν σχόλια: