ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΦΛΩΡΙΝΑ, ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΙΟΥΛΙΟΥ 2010

ΑΘΗΝΑ 22-7-2010 .

Ζούμε στον καιρό της ψυχραιμίας και της ειρηνικής επιθετικής αποτροπής της κυβέρνησης των Παπανδρέου και Δρούτσα. Έναν καιρό ψυχρό και ανάποδο. Όπου η ασφάλεια των πολιτών και η ακεραιότητα της Πατρίδος αντιμετωπίζονται με την ψυχρή λογική ενός εκτελεστή και ενός Εφιάλτη που ρυθμίζουν τον κατ’ αυτούς επιτρεπόμενο λόγο και διαφεντεύουν τον ιερό αυτόν τόπο. Και η αναποδιά που μας χαρακτηρίζει βρίσκει την απεικόνισή της στην αντικατάσταση του όρου υπεράσπιση εθνικού συμφέροντος και αποτροπή με την ειρήνη και τον διάλογο, όταν ο απέναντι κακοήθης περιστασιακός γείτονας σου τείνει την κάνη του όπλου του και εσύ απαντάς με γαρύφαλλα και τριαντάφυλλα. Ένας γείτονας που θα έπρεπε ήδη να είχες σχεδιάσει τον τρόπο της απομάκρυνσής του από την γειτονιά σου, καθότι περιστασιακός και κλέφτης εδαφών και δολοφόνος και σκλαβωτής. Και να σταλεί εκεί που ανήκει. Στον αγύριστο.

Και εσύ κοιμισμένε Έλληνα να αναλωθείς να λευτερώσεις τα εδάφη σου. Μόνον τότε θα σώσεις αυτά που σου άφησαν πολιτικάντηδες και «σύμμαχοι» και θα δικαιώσεις τα αίματα τα αδικαίωτα ηρώων και σκλαβωμένων Ελλήνων. Αλλά για να επιτύχεις αυτά τα θαυμαστά και όμορφα έργα, άρα έργα ελληνικά, και να χτίσεις νέους πανώριους πολιτισμούς, και να ζήσουν τα παιδιά σου και να αντρειωθείς πατρίδα μου γλυκιά και αγαπημένη σε δύναμη μεγάλη και ατράνταχτη, γιατί μόνο τότε θα είσαι αληθινή Ελλάδα, πρέπει να διώξεις τους Εφιάλτες της ζωής σου. Να διώξεις τους λατρεμένους του Νεοταξισμού και λαομίσητους πολιτικάντηδες πολύ μακριά από την Γη σου και να μην πάρει κανείς συνεχιστής τους το πόδι τους. Γιατί η Κερκόπορτα δεν ανοίγει μόνη της αλλά από χέρια πολιτικάντικα. Όπως ακριβώς η χρυσή η πόρτα της Βασιλεύουσας Κωνσταντινούπολης δεν θα ανοίξει μόνη της, αλλά από χέρια αντρειωμένων Ελλήνων και ελληνικά σπαθιά.

Και τους άλλους, αυτούς που ρυθμίζουν το δικαίωμα λόγου και παρουσίας από νεοταξικά διαδίκτυα, παρατηρητήρια και μικρόβια, κι αυτούς ω Ελλάδα μου να τους στείλεις μακριά από εδώ, σε λέσχες περιούσιων όλους τους. Και να πάψεις να αφήνεις να σκοτώνουν Έλληνες στην ματωμένη γη σου. Και αν δεν μπορείς να μας γλιτώσεις και εσύ δημοκρατία «μας» και το κοινοβούλιο σου, τότε να δοθείς με πάθος στην σίγουρη ελληνική αγκαλιά της Μεγάλης Εθνικιστικής Παρατάξεως. Ο Ελληνικός Εθνικισμός που είναι ο μόνος που μπορεί να εμπνεύσει θάρρος, σιγουριά και όραμα στους Έλληνες και να τους βγάλει στους δρόμους και στις πόλεις για να πετάξουν τους Σκοπιανούς και από κοντά τους Αλβανούς και τους Τούρκους που γυρεύουν Ελλάδα και μας το φωνάζουν από κοντά και κατάμουτρα αποθρασυμένοι. Γιατί όταν το καθεστώς σε πληγώνει και σε πουλάει, εσύ πρέπει να το τελειώσεις και να βγεις στο δρόμο. Να κάνεις την επανάστασή σου, να κρατήσεις σφιχτά την Ιστορία σου, να στηριχθείς στα δικά σου χέρια. Όχι βέβαια άναρχα, αλλά συντονισμένα και πατριωτικώς συντεταγμένα. Γιατί προφανώς η ειρήνη κατακτείται και η αποτροπή πραγματοποιείται με πειθώ και ξίφος.

Στον δρόμο του Ελληνισμού και του Εθνικισμού βάδισαν Εθνικιστές και Πατριώτες στην Φλώρινα την Κυριακή 18 Ιουλίου, προειδοποιώντας ημέτερους των γεωγραφικών ψευτομακεδονικών προσδιορισμών και «γείτονες» ότι το σχοινί και το ξίφος είναι έτοιμα αν χρειασθούν. Και τώρα ας δούμε το βίντεο από την Φλώρινα εδώ http://www.youtube.com/watch?v=cwJPtgH1UZk .

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/



Δεν υπάρχουν σχόλια: