ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Εμπόλεμη Ζώνη - Κου Κλουξ Κλαν και Φυλετισμός.

ΑΘΗΝΑ 16-7-2010 .

Η προπαγάνδα της «ελληνικής» Καθεστηκυίας Τάξεως ακολουθεί την πάγια γραμμή της κατασυκοφάντησης ή της απόπειρας περιθωριοποίησης των πολιτικών της αντιπάλων με την ίδια πάντα συνέπεια τα τελευταία χρόνια σε βάρος του θεσμού του εθνικού κράτους και με ακόμη μεγαλύτερη ένταση τον τελευταίο καιρό σε βάρος της Εθνικιστικής Παρατάξεως. Αυτή η συμπεριφορά είναι απολύτως δηλωτική της στοχεύσεως επιβολής του πολυεθνικού και πολυπολιτισμικού μορφώματος ανθρώπων δίχως αίσθηση εθνικής ταυτότητος και κοινωνικής συνοχής, αφού μόνο αυτοί θα μπορέσουν να ανταλλάξουν τις ελευθερίες τους για ένα κομμάτι ψωμί στην τεράστια αρένα της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης. Άρα πρέπει να φύγει από την μέση τόσο το Εθνικό Κράτος όσο και οι υπερασπιστές που μάχονται υπέρ αυτού και της Εθνικής Εργατικής Τάξης.

Παρατηρούμε λοιπόν την προπαγάνδα του Συστήματος ενάντια στους υπερασπιστές του Εθνικού, Λαϊκού και Φυλετικού Κράτους να έχει λυσσάξει κυριολεκτικά αποδεικνύοντας ποιος είναι ο αληθινός υπερασπιστής των Ελεύθερων Εθνών και Λαών. Και μάλιστα αυτή η προπαγάνδα εφαρμόζεται ενάντια σε κάθε ελεύθερη εθνικιστική έπαλξη σε κάθε κράτος με την ίδια πάντα ορμή και το ίδιο σκεφτικό. Εξ ου και τα εισαγωγικά στην αναφορά περί τάχα ελληνικής Καθεστηκυίας Τάξεως, αφού ο Διεθνιστικός Νεοταξισμός άρχει παντού, καταδεικνύοντας έτσι τον χαρακτήρα της ελληνόφωνης ξενοκρατίας που κυβερνάει την Ελλάδα. Σε καμία περίπτωση βέβαια δεν διώκεται η Αριστερά και δεν διαλύονται οι συγκεντρώσεις των δήθεν προστατών των εργατών, αφού οι επιδιώξεις της είναι ομοίως διαλυτικές του Έθνους με την ουσιαστική κατάργηση των συνόρων τόσο ως προς την οικονομία όσο και ως προς την πληθυσμιακή σύνθεση. Η Παγκοσμιοποίηση φιλελεύθερων και σοσιαλιστών εξουσιαστών και ο Διεθνισμός της Αριστεράς είναι τα δύο κουστούμια του ίδιου Νεοταξικού Καθεστώτος.

Στα πλαίσια λοιπόν αυτής της πολεμικής όπου τα ΜΜΕ διαδραματίζουν κορυφαίο ρόλο, στην τηλεόραση του Μεγάλου Καναλιού και την εκπομπή Εμπόλεμη Ζώνη παρουσιάστηκε ένα ειδικό αφιέρωμα στην γνωστή αμερικανική φυλετική οργάνωση Κου Κλουξ Κλαν με σκοπό εμφανώς προπαγανδιστικό. Και τούτο διότι η Εθνικιστική Ιδεολογία είναι απολύτως συνυφασμένη με την φιλοσοφική στάση ζωής και την πολιτειακή δομή της καθαρόαιμης φυλετικής κοινωνίας. Το Έθνος είναι στην πραγματική του διάσταση Αίμα και Φυλή. Είναι η κλασική απόδοση του δόγματος του Ηροδότου για το Όμαιμον, το Ομόφυλον, το Ομόγλωσσον, το Ομόθρησκον και το Ομότροπον. Το πραγματικό κράτος δηλαδή είναι αυτό που στηρίζεται αποκλειστικά στην κοινή εθνική καταγωγή, την κοινή φυλετική προέλευση, την κοινή γλώσσα, την κοινή Πίστη των πολιτών. Ορισμός που συναντάται κατά πάντα μέσα στον Ελληνισμό, αφού στην αρχαιότητα η πλειοψηφία ανήκε στην πατρώα αρχαιοελληνική πίστη και στα νεότερα χρόνια στην Ορθοδοξία. Ο Έλληνας είναι Λευκός, μιλάει την Ελληνική γλώσσα και ολοκληρώνει την προσωπικότητά του μέσα στον Ελληνικό Πολιτισμό. Αυτός είναι όντως ο Φυλετισμός.

Έχω την απόλυτη πεποίθηση ότι η συντακτική επιτροπή της εκπομπής προσπαθώντας να δαιμονοποιήσει τον Φυλετισμό και τον Εθνικισμό πέτυχε το εντελώς ανάποδο, αποτυγχάνοντας οικτρά στην αποστολή του. Και τούτο παρά το ότι χρησιμοποιήθηκε ένα παράδειγμα στο οποίο απουσιάζει η έννοια του Έθνους αφού οι ΗΠΑ ως κράτος προϊόν της αποικιακής διαδικασίας δεν έχει τον σύνδεσμο της αδιαίρετης καταγωγής ούτε καν της κοινής ιστορικής παράδοσης αλλά μονάχα της κοινής Πατρίδος με την οποία διαμορφώνουν την εξάρτηση και πίστη τους. Συνεπώς στις ΗΠΑ μπορούμε να αναφερθούμε στον Πατριωτισμό κι όχι στον Εθνικισμό, ενώ στην Ελλάδα αναφερόμαστε σωστά και στον Πατριωτισμό και στον Εθνικισμό, με τον τελευταίο να έχει προσλάβει ιδεολογική διάσταση άρρηκτη δεμένη με την Φυλετική Καθαρότητα των πολιτών του Κράτους. Από εκεί και ύστερα αναφέρθηκαν συγκεκριμένες αλήθειες.

Σε χοντρές γραμμές το πολυφυλετικό κράτος χτυπά όντως την ηθική του Εθνικού Κράτους ενώνοντας αταίριαστους μεταξύ τους πολιτισμούς και κακοδοξίες σαν την ομοφυλοφιλία περνώντας σε πρότυπα και σχολεία τα πνευματικά αυτά δηλητήρια στα παιδιά. Η σκανδαλώδης εύνοια του Εβραϊκού στοιχείου υφίσταται, αφού οι Εβραίοι κρατούνται μόνοι αυτοί στο απυρόβλητο της κριτικής την ώρα που όλοι οι άλλοι κρίνονται και κατακρίνονται. Και φυσικά η μοναδικότητα της Φυλής είναι καθήκον και δικαίωμα. Τι μας λένε οι αντιρατσιστές; Για την υπεράσπιση της διαφορετικότητας. Με τον πολυφυλετισμό όμως οδηγούν στην καταναγκαστική συνύπαρξη και την ομογενοποίηση των εθνικών κοινοτήτων και άρα στην συρρίκνωση των φυλών. Απόδειξη είναι ο διαρκής βομβαρδισμός του ανθρώπινου νου με τα συνθήματα στα παγκόσμια γήπεδα του τύπου «say no to racism». Ο Εθνικοκοινωνισμός μου με ωθεί να απαντήσω ξεκάθαρα ότι θέλω το Έθνος και την Φυλή μου ανόθευτα. Και για να φτιάξω ακόμα περισσότερο το κέφι μας και την Εθνική μας Υπερηφάνεια στα περί Εθνικοσοσιαλισμού να αναφέρω ότι ο Μεγάλος Έλληνας Διανοητής Ίων Δραγούμης είχε αναφερθεί στην ανάγκη της σύζευξης Εθνικισμού και Σοσιαλισμού σε μια νέα ιδεολογία! Μια Ιδεολογία καθάρια Ελληνική, Εθνική και Κοινωνική. Ας θυμηθούμε το βίντεο αυτό http://www.youtube.com/watch?v=-_HyKSvWlu0&feature=player_embedded.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: