ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΝΕΟΤΑΞΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΟΥ

Δεν είμαστε πλέον σίγουροι για την Ελλάδα που πρόκειται να αντικρίσουμε από το ένα ξημέρωμα έως το άλλο. Το μόνο που ξέρουμε είναι ότι οι εξελίξεις με την υπάρχουσα κατάσταση δεν μπορούν παρά να αφήσουν τραύματα και να αφαιρέσουν ελευθερίες. Όπως όταν βλέπεις να προσφέρονται τα στρατευμένα παιδιά της Πατρίδος μας βορά στους πειραματισμούς ανθελλήνων με φόντο τις διαταγές των παγκόσμιων τοκογλύφων για «οικονομίες» που καταστρέφουν στρατιωτικές υποδομές και αφαιρούν ζωές, όπως συνέβη με την πτώση του ελικοπτέρου Απάτσι στην Πάχη Μεγάρων.

Όταν το προδοτικό καθεστώς ανέχεται τα δολοφονικά χτυπήματα σεσημασμένων Αλβανών κακοποιών σε βάρος ελληνόπουλων και ταυτόχρονα αποκρύπτεται διατεταγμένα ο βαρύτατος τραυματισμός ενός εξ αυτών εξαιτίας του κινδύνου για την ζωή του, όπως συνέβη στο χωριό Διαβατός Βέροιας, γιατί πρέπει να συνεχιστεί το εξίσου δολοφονικό μπαστάρδεμα της Ελληνικής Φυλής, εξοργίζεσαι. Όταν επιχειρείται η αντιπαράθεση Ελλήνων για λόγους επαγγελματικών δικαιωμάτων, όπως στην περίπτωση με τους φορτηγατζήδες και τους βυτιοφορείς που μάχονται για το ψωμί τους ελληνοπρεπώς, και παντού προβάλλεται ως κυβερνητικός λόγος το μνημόνιο – μνημόσυνο, τότε διαπιστώνεις ότι τα αντεθνικά αισθήματα του Καθεστώτος που θέλουν τον έλεγχο σώματος και νου δεν σταματούν παρά μόνον στο Γουδί.

Ύστερα πάλι μαθαίνεις ότι ο ηλεκτρονικός έλεγχος ανθρώπων και συνειδήσεων που κάποιοι ολιγόπιστοι ειρωνευόντουσαν είναι εδώ. Καλπάζει προς το μέρος μας. Όταν βλέπεις φαινομενικά αταίριαστα πράγματα να αλληλοσυμπληρώνονται και να φέρνουν κοντύτερα τα δεσμά της ανθρωπότητος και επομένως των εθνών, αντιλαμβάνεσαι ακόμη περισσότερα, αλλά αρνείσαι να δεχτείς τέτοιες καταστάσεις όταν ανήκεις σ’ ένα Γένος που έχει ποτίσει με αίμα το δέντρο της Ελευθερίας. Αλλά επειδή ακριβώς είσαι αληθινός Έλληνας, τότε επιβάλλουν τον έλεγχό σου.

Ξεκινάμε λοιπόν από τον Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλειας ( ΑΜΚΑ ) και το ιστορικό σου καταγράφεται και εσύ γίνεσαι ένας αριθμός σε μια ενιαία κατάσταση. Μετά έρχεται η νέα ταυτότητα ως ηλεκτρονική κάρτα πολίτη που θα περιλαμβάνει τον εαυτό σου αποθηκευμένο και θα διαθέτει την οικονομική σου περιουσία ψηφιοποιημένη, με την κατάργηση του χρήματος και την τοποθέτησή του στην εν λόγω κάρτα. Μετά η ανασφάλεια της νεοταξικής τρομοκρατίας και της όμοια καμωμένης εγκληματικότητας θα καταστήσει και την νέα ταυτότητα ανασφαλή. Και τότε θα φτάσουμε στην βιομετρική ταυτότητα με την εμφύτευση του γνωστού μας μικροτσίπ να επεκτείνεται από το δέρμα των οικόσιτων ζώων στο δέρμα του ανθρώπου από κάτω για το καλό μας, για την ασφάλειά μας, για τα λεφτά μας.

Λεπτό και εξουσιαστικό το θέμα. Τα πειράματα έχουν ήδη γίνει στα κορμιά ακόμα και παιδιών. Και έτσι η σκέψη και η περπατησιά μας θα ελέγχονται εκ του σύνεγγυς, με τους συστημικούς δορυφόρους κοντύτερα. Και επειδή πρέπει να συναινέσει «οικειοθελώς» ο ανθρωποπολτός, η μη αποδοχή του μικροτσίπ δεν θα επιτρέπει τις συναλλαγές. Αλλά οι ηγεσίες «μας» δεν χρειάζονται την ίδια πίεση, αφού αυτό που τους κρατάει στο παιχνίδι είναι πολύ απλά ότι ανήκουν ψυχή και σώμα στον Νεοταξισμό και μόνον. Αυτόν τον ίδιο που δολοφονεί και διχάζει.

Το περιβάλλον λοιπόν που μας έχουν δημιουργήσει, με την αφόρητη εγκληματικότητα και τα ατελείωτα οικονομικά προβλήματα, προσφέρουν το ιδανικό κλίμα για να εξασφαλιστούν οικιοθελώς δουλικές αποδοχές προκειμένου να εξασφαλιστεί τάχα η επιβίωση. Αλλά τι σόι επιβίωση είναι αυτή που θα έχει πουλήσει την αυθεντική έννοια της Ελευθερίας; Έννοια που μόνο ο αυθεντικός Ελληνισμός του Εθνικισμού και Εθνικοκοινωνισμού μπορεί να εξασφαλίσει.

Για να γίνουν όλα τα ανωτέρω σκοπεύουν να ζωοποιήσουν και να διχάσουν τον λαό σκόπιμα, όπως ορθά συμπεραίνει ο μαχόμενος φορτηγατζής στο βίντεο αυτό http://www.youtube.com/watch?v=MOSENYikzeg&feature=player_embedded .

Για να φτάσουν ύστερα ανενόχλητοι, όπως ευελπιστούν στις καταστάσεις αυτές εδώ http://www.youtube.com/watch?v=35d1KtJBjwM.

Άμεση λοιπόν εθνική αντεπίθεση για εθνικιστική διακυβέρνηση και λαϊκή βούληση από τώρα που είναι νωρίς.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: