ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Η ΒΡΩΜΙΚΗ ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ

ΑΘΗΝΑ 9-7-2010 .

Όταν επιχειρείται η διάλυση μιας χώρας που διαθέτει μακριά και αδιάσπαστη ιστορική διαδρομή, ανυπέρβλητο και οικουμενικά αποδεκτό πολιτισμό, ακατάλυτη εθνοφυλετική ομοιογένεια και κοινωνική συνοχή, τότε είναι απολύτως βέβαιο ότι θα καταβληθεί σε βάρος της περισσότερη ενέργεια από μια πολεμική επιχείρηση. Ειδικά όταν αυτή η χώρα είναι η Ελλάδα που έχει μείνει όρθια έχοντας αποκρούσει στο διάβα του χρόνου πολλαπλά και ανέντιμα χτυπήματα βάρβαρων επίδοξων κατακτητών, έχοντας διέλθει με το Αίμα των Ηρώων της τις πιο σκοτεινές περιόδους κατοχών που έχει περάσει λαός. Όταν έχει υποστεί τα πιο αισχρά παιδομαζώματα από εξωτερικούς και ελληνόφωνους εχθρούς, τότε η φωτιά του πολέμου δεν φτάνει να την καταβάλλει. Τότε της φωτιάς προηγείται το άπλετο και άπλυτο χρήμα από την μια και η χρήση των γλοιωδέστατων σύγχρονων Εφιαλτών σε βάρος θεσμών και υποδομών.

Και πως άραγε μεθοδεύεται αυτή η διάλυση; Μα με την διοχέτευση της μόνης πραγματικής δύναμης που διαθέτει το παρόν καθεστώς, το χρήμα που καταλήγει στα διορισμένα προς τούτο χέρια. Και είναι το χρήμα η πραγματική δύναμη του Συστήματος διότι έτσι χρηματοδοτούνται πέραν από δήθεν νομικούς περιορισμούς οι προεκλογικές εκστρατείες των «εκλεκτών» από διάφορα «περιούσια» σαΐνια. Η χρηματοδότηση γίνεται προβολή και η προβολή ψήφος και κάπου παρακάτω έρχεται η διαφθορά. Και τότε αρχίζει το γαϊτανάκι της διάλυσης.

Η αρχή γίνεται από την παιδεία με στόχο τον ανθό της ελληνικής νεολαίας και τα ΜΜΕ με στόχο τον Έλληνα Εργάτη που μοχθεί για την οικογένειά του και την Πατρίδα του. Η παιδεία λοιπόν παύει να είναι εθνική. Αυτή η νεοταξική παιδεία θεωρεί ρατσισμό την εκμάθηση της αρχαίας ελληνικής γλώσσας την οποία η ανεκδιήγητη Δραγώνα θεωρεί νεκρή. Γιατί τα αφεντικά της δεν θέλουν να μάθουν οι σύγχρονοι Έλληνες την διαχρονικότητα του Ελληνισμού και την φιλοπατρία που διδάσκει η κλασσική παιδεία μας. Αυτή η παιδεία ονομάζει ρατσισμό την ανωτερότητα της Φυλής μας και του πολιτισμού. Γι’ αυτό και διδάσκει στα σχολεία τον αντιρατσιστικό πολυφυλετισμό, δηλαδή τον ρατσισμό σε βάρος των Ελλήνων.

Και για τους ενήλικους Έλληνες το μάθημα αναλαμβάνει η αθρόα λαθρομετανάστευση που στερεί την εργασία τους και σκορπάει την εγκληματικότητα για όλο τον λαό. Εδώ επιστρατεύεται η καλλιέργεια των δήθεν ενοχών, αφού δεν πρέπει να αντιδράσουμε ρατσιστικά, αλλά να υπομείνουμε μαζοχιστικά και να κάνουμε και κανένα Τζαμί. Αφού οι περισσότεροι είναι ισλαμιστές και κάποιοι από εχθρικές χώρες. Και για να εμπεδώσουμε το μάθημα, απολαμβάνουμε στα γήπεδα αυτό το μοδάτο Say no to racism. Γιατί το πολυεθνικό δηλητήριο πρέπει να εισρεύσει όπου υπάρχει μαζικότητα κοινού. Γήπεδα, θέατρα, κινηματογράφος, παντού.

Και επειδή υπάρχουν οι «κακοί» Εθνικιστές που θέλουν Εθνικό, Λαϊκό και Φυλετικό κράτος, πρέπει να τους δαιμονοποιήσουμε γιατί μας χαλάνε την πιάτσα. Εκεί αναλαμβάνουν υπηρεσία οι επίσημοι και οι ανεπίσημοι νεοταξικοί φύλακες. Με το αζημίωτο. Ανεπίσημοι οι προστάτες της κοινωνίας των «αδυνάτων» λαθρομεταναστών, οι ακροαριστεροί που καίνε και την «κακιά» ελληνική σημαία που εγείρει τον λαό. Επίσημοι είναι μαζί με τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια και την κυβέρνηση, τα διάφορα παρατηρητήρια, τα αναρχοκομμουνιστικά ιστολόγια και κάποιες ανθελληνικές ΜΚΟ. Για να ακολουθήσουν η ενοχοποίηση της αστυνομίας, η προσβολή του Στρατού, οι ειρηνικές τάχα εξωτερικές πολιτικές με την εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας. Και βέβαια για να υποδουλώσουν τον Έλληνα του φοράνε τα δεσμά του τοκογλυφικού μνημονίου και του (αντί)ασφαλιστικού νομοσχεδίου της ισόβιας δουλείας και της εργασιακής ανασφάλειας.

Ως εδώ. Φτάνει πια. ΛΑΟΣ, ΣΤΡΑΤΟΣ, ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ. ΝΑ εργαστούμε για μια Εθνικιστική Λαϊκή Διακυβέρνηση. Το χρωστάμε στην Πατρίδα και τον λαό. Το χρωστάμε και στα στρατευμένα παιδιά μας όταν με αφορμή το εθνοκτόνο ασφαλιστικό άκουσα τον υφυπουργό Εθνικής Άμυνας Μπεγλίτη από κρατικό κανάλι να λέει ότι έχει και η κυβέρνηση εθνική ευαισθησία κι όχι μόνο ο Στρατός; Ναι; Που την έχει, στην ψευτομακεδονία του Βαρδάρη των Σκοπίων;
Ας δούμε αυτό το βίντεο http://www.youtube.com/watch?v=u62yjPsfoZo&feature=player_embedded . Και για απάντηση στους πουλημένους αφιερώνουμε αυτό το τραγούδι του αείμνηστου Νίκου Ξυλούρη http://www.youtube.com/watch?v=DvMKyAF8O0c .

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: