ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Η ΕΙΡΗΝΗ ΤΩΝ ΔΕΙΛΩΝ ΚΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ

ΑΘΗΝΑ 25-7-2010 .

Η καλλιέργεια της ηττοπάθειας αναπτύσσεται με ιδιαίτερα δόλιο και ξεκάθαρο τρόπο πλέον ως κυρίαρχη πρακτική στην ανάπτυξη της εξωτερικής πολιτικής και την αντιμετώπιση των εθνικών μας θεμάτων. Είναι ο κλασσικός τρόπος ενέργειας εκείνου που αδιαφορεί για την ακεραιότητα της Πατρίδος και έχει αναγνωρίσει την ανωτερότητα τού εχθρού προσημειωμένα στα πλαίσια μιας διατεταγμένης αποστολής.

Πρόκειται για την αγοραία «ειρήνη» των δειλών και των ριψάσπιδων, αφού δεν ανακοινώνονται τα ανταλλάγματα αυτής και οι παραχωρήσεις σε βάρος τής Πατρίδος μας και ο λόγος τής άνευ όρων παράδοσης και συνθηκολόγησης των πολιτικάντηδων. Ότι δηλαδή αφήνονται σκοπίμως κενά στην ελληνική επικράτεια τα οποία καταλαμβάνει στρατιωτικά και διπλωματικά η Τουρκία και επομένως ο «σύμμαχος» Διεθνιστικός Νεοταξισμός με την είσοδο στρατιωτικών ή πολιτικών μέσων και την αναγόρευση ελληνικού εδάφους σε τουρκικό μέσω τής χρήσης από την Άγκυρα και τής αδράνειας από την Αθήνα.

Τα επιχειρήματα αφικνούνται έσωθεν και μάλιστα μέσω τής υποτιθέμενης ελληνικής παιδείας. Μια παιδεία που ούτως ή άλλως διδάσκει αντιηρωικά πρότυπα, φοβικά ψευτοειρηνικά σύνδρομα και αντιρατσιστικές παραδοχές. Τώρα τα εκπαιδευτικά φερέφωνα τού ντόπιου Νεοταξισμού περάσανε από τον ρεπούσειο συνωστισμό στο λιμάνι της Σμύρνης στην εθνοπροδοτική αναφορά τού βιβλίου τής Νεότερης και Σύγχρονης Ιστορίας τής Γ΄ Γυμνασίου ότι η κρίση των Ιμίων το 1996 οφειλόταν στην διεκδίκηση τής βραχονησίδας που αποκλιμακώθηκε με αμοιβαίες υποχωρήσεις! Ότι δηλαδή δεν υπήρχε σαφής κυριότητα από μέρους μας. Δηλαδή όσοι ήμασταν εκείνο το βράδυ στις επάλξεις και οι Βλαχάκος, Καραθανάσης και Γιαλοψός που πέσανε ηρωικά ήμασταν κατακτητές! Ένα δάκρυ γίνεται μίσος και το μίσος μου οργή να σας πνίξει προδότες.

Και η ξεφτίλα συνεχίζεται στην διαχείριση τού κυπριακού ζητήματος. Κατά τους εορτασμούς των Τούρκων για την εισβολή ο αρχηγός τού τουρκικού στρατού Μπασμπούγ είπε οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις θα εξακολουθήσουν να αποτελούν την «πιο ισχυρή ασφάλεια και εγγύηση του τουρκοκυπριακού λαού», ενώ ο αντιπρόεδρος τής τουρκικής κυβέρνησης είπε ότι η κυβέρνηση Ερντογάν δεν πρόκειται να παραιτηθεί από την αρχή «των δύο λαών, δύο δημοκρατιών και δύο κρατών στην Κύπρο». Με τα τουρκικά αεροσκάφη να παραβιάζουν τον εναέριο χώρο τής Κύπρου κατά τις παρελάσεις. Ενώ οι Πατριώτες και Εθνικιστές στις αντικατοχικές εκδηλώσεις ζητήσανε το τέλος τής πολιτικής Χριστόφια και την απελευθέρωση τής κόρης Κύπρου από την Μητέρα Ελλάδα. Ενώ ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος επισήμανε στους πρεσβευτές των μονίμων χωρών μελών τού Συμβουλίου Ασφαλείας τον περιορισμό των θρησκευτικών λειτουργιών στα κατεχόμενα.

Όμως οι δυνάμεις τού Διεθνιστικού Νεοταξισμού προχώρησαν στην δημιουργία των προϋποθέσεων για την εμφάνιση νέων κρατιδίων προτεκτοράτων. Έτσι λοιπόν μετά και από την επίσκεψη τού Αλβανού «πρωθυπουργού» τού Κοσσυφοπεδίου Θάτσι στις ΗΠΑ και τις συνομιλίες του με Αμερικανούς αξιωματούχους και εκπροσώπους χρηματοπιστωτικών οργανισμών, το Διεθνές Δικαστήριο τής Χάγης προέβη στην αναγνώριση τής νομιμότητας τού ψευτοκράτους. Και εδώ αρχίζουν οι μεθοδεύσεις διαμελισμού κάποιων κρατών. Κίνα και Ρωσία δεν αναγνωρίζουν το Κοσσυφοπέδιο όταν η κυβέρνησή «μας» ετοιμάζεται να το πράξει.

Την ίδια στιγμή και φυσικά διόλου τυχαία στην Ελεύθερη Θράκη Μας επαναδραστηριοποιείται το αυτονομιστικό τουρκικό κόμμα τού μακαρίτη Σαδίκ Κόμμα «Φιλίας», «Ισότητας» και «Ειρήνης». Οι εγκάθετοι τού τουρκικού προξενείου που το απαρτίζουν έκαναν μάλιστα «γενική συνέλευση» στις 11 Ιουλίου στο ξενοδοχείο Αχίλλειον τής Κομοτηνής και ψηφίσανε «κεντρική επιτροπή». Οι δηλώσεις των ανθρώπων τής Άγκυρας για τον ασθενή που σηκώθηκε από το κρεβάτι, οι εκφοβισμοί σε βάρος των Ελλήνων που πυκνώνουν και οι τουρκικές υποδομές με σχολεία και άλλα τινά με την συνεργασία τής κυβέρνησης Παπανδρέου και τις θέσεις υπέρ τής Χάγης στα ελληνοτουρκικά, στρώνουν το δρόμο τού εκτουρκισμού τής περιοχής.

Είχαμε επιπλέον την κατάπλευση στη Ρόδο για ένα τετραήμερο μιας από τις πέντε φρεγάτες που διαθέτουν οι ΗΠΑ με δυνατότητες διενέργειας ηλεκτρονικού πολέμου, με ηλεκτρονικά συστήματα παρακολούθησης κρίσεων και ιδανική για κατάληψη νησιών. Είχαμε φυσικά και εγχώριες πάσες με τις στρατιωτικές εγκαταστάσεις τής χώρας να εκτίθενται μέσα από την ιστοσελίδα τής κτηματολόγιο Α.Ε κατά τρόπο τέτοιο ώστε να μην χρειάζονται πλέον οι Τούρκοι τα κατασκοπευτικά μη επανδρωμένα αεροπλάνα προκειμένου να εντοπίζουν τα στρατόπεδά μας.

Η τουρκική προπαγάνδα οργιάζει κυριολεκτικά. Στην τουρκική εφημερίδα Χουριέτ εμφανίζεται Τούρκος αξιωματικός να δηλώνει ότι το βράδυ τής κρίσης των Ιμίων το ελικόπτερο των τριών ηρώων παρουσίασε πρόβλημα και ότι προσφέρθηκε τουρκικό πολεμικό σκάφος να βοηθήσει, ενώ είναι γνωστό ότι το ελληνικό ελικόπτερο καταρρίφθηκε. Επιπλέον σ’ ένα έγγραφο θέσεων που παρουσίασε το τουρκικό υπουργείο εξωτερικών εμφανίζονται πέντε εκτελεσθέντες Ελληνοκύπριοι στο Τζιάος τής Κύπρου σε μια πασίγνωστη φωτογραφία σύμβολο τής υπόθεσης των αγνοουμένων να παρουσιάζονται ως δήθεν τουρκοκύπριοι εκτελεσθέντες του 1963. Ενώ σε άλλη περίπτωση έχουμε την τουρκική παρουσίαση των Ιμίων στο διαδίκτυο με τουρκικές σημαίες.

Η δημοκρατία των πολιτικάντηδων καταστρέφει την Πατρίδα των Ελλήνων. Και φυσικά η δική μας Ελλάδα έχει το προβάδισμα έναντι τής δικής τους δημοκρατίας. Ανατρέπουμε λοιπόν τους σάπιους και αγωνιζόμαστε σε κάθε γωνιά τής Ελλάδος ταυτόχρονα για την Εθνικοκοινωνική ανασυγκρότηση, την αναχαίτιση τού εχθρού και την αναγέννηση τής Μεγάλης Ελλάδος.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: