ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

ΑΘΗΝΑ 1-8-2010 .

Οι εξαρτημένες θέσεις και πράξεις της κυβέρνησης και της Καθεστηκυίας Τάξεως αναδεικνύονται καθημερινά, τεκμηριώνονται τελειωτικά και κυρίως καθιστούν την χώρα όμηρο στο συγκρουσιακό διακρατικό επίπεδο που διαμορφώνουν κάποιοι παρασκηνιακά για τα Βαλκάνια. Όποιος όμως βρεθεί αδύναμος να υπερασπίσει τα συμφέροντά του, αυτός θα αντιμετωπίσει και πρόβλημα επιβίωσης. Όταν μάλιστα το ενεργειακό παιχνίδι έχει μεταφερθεί για τα καλά στη γειτονιά μας, τότε η επιβίωση σίγουρα σχετίζεται με τα σύνορα και την εθνική κυριαρχία.

Διοικούμαστε από ένα καθεστώς που με το αισχρό μνημόνιο του ΔΝΤ και της παρέας του έχει καταστεί κατοχικό. Αυτό πιστοποιείται από την κηδεμονία και ουσιαστική διοίκηση των υπουργείων από την νέα ξενοκρατία, την διασπαστική πολιτική σε βάρος Ελλήνων εργαζομένων σαν τους φορτηγατζήδες, αλλά και την πλήρη προσαρμογή της εξωτερικής μας πολιτικής στις επιταγές του Διεθνιστικού Νεοταξισμού. Επιταγές που λέγουν να ξεπουλήσουμε άμεσα την Ελλάδα.

Ο Ελληνόψυχος Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος διαπιστώνει την πραγματική αλήθεια που εκφράζει τους Έλληνες Πατριώτες ότι η Τουρκία είναι πάντα εχθρός της Ελλάδος και «μόνιμη απειλή που έχει κυκλώσει την χώρα», ενώ τονίζει ως εστία σωστής αντίστασης να μην χάσουμε την ενότητά μας. Αλήθειες απλές που ξεγυμνώνουν την προδοσία των πολιτικάντηδων, αφού και χώρο δίνουν στην Τουρκία και την ενότητα των Ελλήνων διασπούν με τα εγκλήματα της λαθρομετανάστευσης και της οικονομικής εξόντωσης του λαού μας.

Τα τσιράκια της Τουρκίας, οι Αλβανοί συνεχίζουν να προκαλούν για την μεγάλη Αλβανία τους που περνάει και από την Ελλάδα, όταν στην πραγματικότητα ο ελληνικός στρατός πρέπει να απελευθερώσει την γη του Ιλλυριού. Και όμως οι πολιτικάντηδες ανέχονται τους υπηρέτες της Τουρκίας Αλβανούς λαθρομετανάστες στη χώρα μας.

Μέχρι και ο γνωστός προοδευτικός δημοσιογράφος Τριανταφυλλόπουλος και η διαδικτυακή του ζούγκλα γράψαν για βιομηχανία παραβιάσεων και για την εισβολή 1580 τουρκικών μαχητικών στο πρώτο εξάμηνο του 2010 με τα 635 να παραβιάζουν τον εθνικό εναέριο χώρο ακόμα και κάτω από τα 6 ναυτικά μίλια με τα 185 αεροσκάφη οπλισμένα. Όμως τα τουρκικά ερευνητικά πλοία και η στρατιωτική συνοδεία τους συνεχίζεται και η Τουρκία στρέφει με ιδιαίτερη επιμέλεια το διεκδικητικό της βλέμμα στην Θράκη Μας.

Οι Τούρκοι σε μια σημειολογική τους κίνηση μετονόμασαν τον δρόμο μπροστά από το Οικουμενικό Πατριαρχείο σε οδό Αχμέτ Σαδίκ. Και στην Ελεύθερη Θράκη Μας ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβερνήσεως Αρίντς πραγματοποίησε ηγετική και κατακτητική εμφάνιση με αφορμή το μνημόσυνο του ηγέτη του εν Ελλάδι τουρκικού κόμματος που επαναδραστηριοποιείται. Χαρακτήρισε τον Σαδίκ πρωτοπόρο του τουρκισμού στην Δ. Θράκη και στον Έχινο είπε ότι οι Τούρκοι της Δυτικής Θράκης για αιώνες έχουν ζήσει σ’ αυτά τα εδάφη και είναι ιδιοκτήτες αυτής της γης!

Και ενώ η κυβέρνηση κάνει μειοδοτικά την…πάπια ο Βρετανός πρωθυπουργός Δαυίδ Κάμερον επισκεπτόμενος την Τουρκία είπε ότι θα πολεμήσει για την είσοδό της στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Μας είπε μάλιστα για την πολιτική σταθερότητα που θα φέρει στην ΕΕ και την θετική επιρροή της στην Μέση Ανατολή. Ο δε Ερντογάν μίλησε για χρυσή εποχή στις σχέσεις Τουρκίας – Βρετανίας.

Ο Κάμερον μίλησε για το κυπριακό πρόβλημα που στέκεται εμπόδιο στην τουρκική ένταξη και για την διευκόλυνση της Τουρκίας με την άμεση λύση του κυπριακού. Εφόσον ο κ. Κάμερον δεν βλέπει πρόβλημα με τις βλέψεις της Τουρκίας πέριξ του Καστελόριζου και της Θράκης, θα βλέπαμε και εμείς με εξαιρετικό ενδιαφέρον την ανεξαρτησία Σκωτίας, Ουαλίας και Ιρλανδίας.

Και ύστερα πηγαίνει ο Παπανδρέου στην Βουλγαρία και αναφέρεται μεταξύ άλλων στην συμφωνία για τον αγωγό Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολης μιλώντας όμως παράλληλα για τις περιβαλλοντικές έρευνες και ανησυχίες αμερικανικής έμπνευσης διά των νεοταξικών καταγωγίων που μοιράζεται με τον Βούλγαρο πρωθυπουργό Μπορίσοφ. Το στοιχείο ωστόσο που είναι κοινό μεταξύ Ελλάδος και Βουλγαρίας είναι οι τουρκικές βλέψεις στους μουσουλμανικούς πληθυσμούς. Στην Θράκη και στον βουλγαρικό νότο, στην κατεχόμενη δηλαδή Α. Ρωμυλία Μας.

Όμως η εγκατάλειψη του καθεστώτος διαφάνηκε και πάλι με τρόπο δραματικό στην Ελεύθερη Μακεδονία Μας. Όταν στο χωριό Διαβατός Βέροιας σεσημασμένοι Αλβανοί κακοποιοί επιτέθηκαν με δολοφονικά χτυπήματα σε τρία ελληνόπουλα. Με άνωθεν εντολές οι πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του σοβαρότερα τραυματισμένου ελληνόπουλου ήταν ανύπαρκτες έως συγκεχυμένες.

Η πολιτεία ανέχεται να εκτρέφει ανθρώπους που μισούν τους Έλληνες και διεκδικούν Ελλάδα. Και παράλληλα οδηγεί στον θάνατο Έλληνες αξιωματικούς, όπως τους τελευταίους πιλότους των ολοκαίνουριων ελικοπτέρων Απάτσι που κατέπεσαν με περίεργο τρόπο δίχως αντίδραση από τα υπερσύγχρονα συστήματα προστασίας που διαθέτουν, ενώ σύμφωνα με το defencenet.gr τα συγκεκριμένα ελικόπτερα είχαν μείνει χωρίς τεχνική υποστήριξη από την κατασκευάστρια εταιρία boeing με ευθύνη της ελληνικής πλευράς.

Όταν οι προκλήσεις έχουν προχωρήσει τόσο βαθιά ακόμη και σε ελληνικό έδαφος και με κυβερνητικές ευθύνες, τότε επιβάλλεται το τελείωμα του Συστήματος που μας έχουν βάλει στο σβέρκο. Ο στρατός και ο εθνικισμός έχουν πολύ δουλειά. Ο Ελληνικός Στρατός να πάψει να ανέχεται τραύματα και υποταγές. Και ο Ελληνικός Εθνικισμός θα μετουσιώσει την λαϊκή οργή σ’ ένα εθνικοκοινωνικό ποτάμι Ελλήνων που θα αναλάβουν την τύχη της Μεγάλης Ελλάδος.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: