ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ, ΕΘΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ

ΑΘΗΝΑ 5-7-2010 .

Η αλλοίωση των κοινωνικών υποδομών και η παράδοση των ζωτικών θεσμών του εθνικού κράτους στα βέβηλα χέρια ντόπιων εκφραστών της διεθνιστικής εξουσίας αποτελεί το τελευταίο βήμα για την ειρηνική κατάληψη της χώρας από την λαίλαπα του Διεθνιστικού Νεοταξισμού. Οι ουσιαστικότερες κοινωνικές υποδομές που σωριάζονται είναι το κράτος πρόνοιας και τα δικαιώματα του Έλληνα πολίτη, υποδομές που διαχωρίζονται αυθαίρετα από την ραγιάδικη καθεστωτική τάξη, ενώ παράλληλα τα δικαιώματα του Έλληνα πολίτη εκχωρούνται νομότυπα στους λαθρομετανάστες που εξαιρούνται φυσικά από την οικονομική καταιγίδα στην οποία υπόκειται αναίτια ο ελληνικός λαός.

Οι εκφραστές της άρχουσας τάξης στην πατρίδα μας κάνουν οτιδήποτε περνάει από το χέρι τους προκειμένου να αποδείξουν ότι το νομικά κατοχυρωμένο δεν είναι πάντοτε ούτε ηθικό ούτε δίκαιο. Ειδικά όταν οι κρατούντες διακατέχονται από μια αυταρχική αντίληψη και λειτουργούν ως εντεταλμένοι υπάλληλοι της παγκόσμιας συμμορίας που κυβερνάει τον κόσμο πέρα από εθνικά συμφέροντα και λαϊκά αιτήματα, τότε δεν έχουν καμία απολύτως δυσκολία και κανέναν ενδοιασμό. Ο πατριωτισμός και η κοινωνική αλληλεγγύη ποδοπατούνται από τις αγορές, τους παγκόσμιους τοκογλύφους και τους εκβιασμούς τους.

Έχουν το θράσος άραγε κάποιοι υπερασπιστές του λαού και κράχτες της δημοκρατίας, σωστοί «προοδευτικοί», να μιλάνε ακόμη για λαϊκή κυριαρχία; Διότι όταν μιλάμε για λαϊκή κυριαρχία μέσα σ’ ένα οργανωμένο εθνικό κράτος, εννοούμε μια Εθνική Εργατική Τάξη. Αναφερόμαστε δηλαδή στον Έλληνα Εργάτη που θα έχει αναπτυγμένη την εθνική συνείδηση και το πατριωτικό συναίσθημα, αφού μόνο μέσα από την θέση της φυλετικής του προέλευσης θα θελήσει παράλληλα να βελτιώσει την δική του θέση στον μηχανισμό της αγοράς και θα παροτρύνει την Πατρίδα του να αποδιώξει την επέμβαση του ξένου παράγοντα.

Την ίδια στιγμή που μειώνονται μισθοί και συντάξεις, συντομεύεται ο δρόμος των απολύσεων και το κόντεμα των επιδομάτων ανεργίας, την ίδια στιγμή που έρχεται το τριετές πάγωμα των μισθών, το παραεμπόριο των αλλογενών θεριεύει υποστηριζόμενο και από δημάρχους που ψάχνουν ψηφουλάκια. Όμως οι Έλληνες σε κάθε δήμο, σε κάθε γειτονιά εγείρονται ζητώντας τον έλεγχο της ζωής τους και της ασφάλειάς τους. Αυτό ακριβώς που συνέβη όταν οι κάτοικοι του Αγίου Νικολάου Αττικής με επαναλαμβανόμενες κινητοποιήσεις τους ζήτησαν την απομάκρυνση από την περιοχή τους του παράνομου παζαριού των λαθρομεταναστών παρά την αντίρρηση αρχών και αστυνομικών δυνάμεων του σοσιαλιστικού ΠΑΣΟΚ. Υποστήριξη «προοδευτική» ουδεμία.

Μας λένε εδώ και καιρό οι ινστρούχτορες της Καθεστηκυίας Τάξεως ότι έπρεπε να δανειστούμε από τους παγκόσμιους εκμαυλιστές των εθνικών οικονομιών για να μην χρεοκοπήσουμε και να μην συμβεί στάση πληρωμών. Κι όμως τα μέτρα που λήφθηκαν εσχάτως αποδεικνύουν ότι όχι απλά η Ελλάς δεν διέτρεχε κίνδυνο χρεοκοπίας, αλλά αντιθέτως η πραγματική χρεοκοπία έρχεται τώρα ως αποτέλεσμα αυτών ακριβώς των μέτρων. Όταν η χώρα ουσιαστικά δεν παράγει, οι επενδύσεις δεν υπάρχουν, οι εργασιακοί χώροι υπολειτουργούν ή κλείνουν ή μεταφέρονται εκτός συνόρων με τις αγοραστικές αξίες να αυξάνουν, τότε η αύξηση του ΦΠΑ και το τριετές πάγωμα των μισθών καταστρέφουν την οικονομική αυθυπαρξία ΣΚΟΠΙΜΩΣ. Επ’ αυτού τα λογάκια των εργατοπατέρων και των πολιτικών προστατών είναι φτωχά.

Όταν το λιμάνι του Πειραιά κατακλύζεται από τους κόκκινους συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ και απειλούνται παράλληλα η τουριστική κίνηση της χώρας και η δραστηριότητα των Ελλήνων εμπόρων, οι κομμουνιστές εργατοπατέρες παθαίνουν γλωσσοδέτη και δεν αναφέρονται στα πολυπληθή αλλοδαπά πληρώματα που απασχολούνται σε θαλάσσιες δραστηριότητες στη χώρα της ναυτοσύνης. Αλλά βέβαια πώς να το πούνε όταν πλειοδοτούν με το πτώμα της ροζ Αριστεράς στο να ζητούν την νομιμοποίηση όλων των λαθρομεταναστών. Κι ας μην πληρώνουν οι τελευταίοι φόρους, και ας μην αφήνουν χρήματα στην χώρα στέλνοντας τα όλα στις χώρες τους, κι ας έχουν δωρεάν υγεία και παιδεία, κι ας φέρνουν ασθένειες και εγκληματικότητα, κι ας λαμβάνουν με τρία χρόνια εργασίας πλήρη προνοιακή σύνταξη. Ουδεμία αντίδραση από τους «προστάτες».

Βέβαια τώρα τελευταία ασκούνται ασμένως κάποιες κινήσεις αντιπολιτευτικές, πολιτικές και συνδικαλιστικές, αληθινές ή μαϊμού, στην κατεύθυνση της διαπραγμάτευσης και της απόρριψης προς το ΔΝΤ κάποιων προτεινόμενων μέτρων. Μόνο που τα μέτρα δεν είναι προτεινόμενα αλλά επιβαλλόμενα, αφού ο δανεισμός του διαβόητου μηχανισμού στήριξης είναι κλειστό συμβόλαιο με άμεσα εκτελεστούς όρους. Από την στιγμή που αποδέχεσαι την δουλεία ή εκτελείς τους όρους ή διώχνεις τους δυνάστες.

Επιδιώκεται συστηματικά η παράδοση των ηνίων της αντίδρασης στις διαλυτικές δυνάμεις της αναρχίας και του κομμουνισμού, τις οποίες και συντηρούν με την βοήθεια των στρατευμένων ΜΜΕ του Συστήματος, ενώ αρνούνται την ύπαρξη και τον λόγο στις καθαρές εθνικιστικές φωνές. Το είδαμε αυτό όταν στην συγκέντρωση της τελευταίας απεργίας ακροαριστεροί μισθοφόροι της Νέας Τάξης επιτέθηκαν σε διαδηλωτές γιατί έφεραν μαζί τους ελληνικές σημαίες!

Αλήθεια, τι έχουν να πουν όλοι αυτοί τώρα που ετοιμάζονται όπως μαθαίνουμε πολυεθνικές κατασταλτικές δυνάμεις από την μη ευρωπαϊκή ΕΕ για μελλοντική χρήση προς επιβολή αντιλαϊκών μέτρων στα «ελεύθερα» έθνη;

Δουλειά στον Έλληνα Εργάτη, ασφάλεια για τα παιδιά μας, Μεγάλη και Δυνατή Ελλάδα. Αυτά χρειαζόμαστε από μια Εθνικιστική Διακυβέρνηση που θα εργαστεί με τον ελληνικό λαό και μόνον.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: