ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΥΠΟ ΞΕΝΗ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΘΗΝΑ 2-8-2010 .

Δεν υπάρχει άλλος ορισμός να αποδοθεί στην πολιτική κατάσταση πιο εύστοχος από αυτόν του τίτλου. Η Ελλάς βρίσκεται κάτω από το καθεστώς αυθαιρεσίας της πλέον στυγνής κατοχικής διοικήσεως της ιστορίας της. Και είναι φυσικό και επόμενο αυτό αφού πρόκειται για μια ξένη διοίκηση, την επικαλούμενη και τρόικα, που με την χρήση των ντόπιων κυβερνητικών υπαλλήλων της και λοιπών καθεστωτικών συνδαιτυμόνων προχωρούν στην διάλυση του κράτους και την εξόντωση του Ελληνικού Έθνους. Αυτά σκέφτομαι και εξοργίζομαι τούτη την ώρα ακόμα και από την ιδιαίτερή μου πατρίδα Θήβα όπου βρίσκομαι για διακοπές.

Καιρό για εφησυχασμούς δεν έχουμε και η Ελλάς δεν θα μας συγχωρήσει αδράνειες. Οι παγκόσμιοι άρπαγες του ΔΝΤ, της ΕΕ και της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας επαληθεύουν στο έπακρο την γεωγραφία της σύνθεσής τους και τους διαλυτικούς σκοπούς της. Η ελευθερία στα ευρωπαϊκά έθνη είναι ανύπαρκτη και ο σκοπός των εθνοκτόνων μνημονίων του Διεθνιστικού Νεοταξισμού είναι η θεοποιημένη αποδοχή της παγκόσμιας διακυβέρνησης από τους λαούς ακόμη και με το πιστόλι στο κρόταφο. Και τούτο διότι οι νεοταξικά δωσίλογες κυβερνήσεις έχουν προ πολλού χρόνου συμφωνήσει. Αυτό άλλωστε καταμαρτυρούν στην Ελλάδα το λαθρονομοσχέδιο και το σχέδιο Καλλικράτης των περιφερειών κρατιδίων που διαλύουν την καθαρή εθνική πληθυσμιακή σύνθεση και το Εθνικό Κράτος.

Ναι, αλλά η νόθευση του λαού και του Έθνους είναι εκ των βασικών προϋποθέσεων της παγκόσμιας διακυβέρνησης η οποία εκ των πραγμάτων εξυπηρετείται από το ξεπούλημα της εθνικής και λαϊκής κυριαρχίας στους υπερεθνικούς κατόχους του μνημονίου. Με άλλα λόγια μας λένε πως επειδή Ελλάς απέτυχες να διαχειριστείς τα του οίκου σου, εμείς ερχόμαστε και παίρνουμε τον οίκο σου.

Σε συνέντευξή του στην Καθημερινή ο απεσταλμένος του state department για την ενέργεια στην Ευρασία Ρίτσαρντ Μόρνινγκσταρ μας λέει ότι πρέπει να προβούμε στην συνεκμετάλλευση του πετρελαίου και του φυσικού αερίου στο Αιγαίο με την Τουρκία ακόμη κι αν δεν έχουν επιλυθεί οι διαφορές μας, ενώ χαρακτηρίζει το Αιγαίο «αμφισβητούμενη περιοχή». Να πως χρησιμεύουν στους εχθρούς μας οι γκρίζες ζώνες και οι αναγνωρίσεις τουρκικών ζωτικών δικαιωμάτων στο Αιγαίο της κυβερνήσεως Σημίτη. Και να πως αφήνουν τα στρατευμένα παιδιά μας να χάνονται είτε στα πεδία των μαχών είτε στα ασυντήρητα ελικόπτερα για λόγους «οικονομίας». Η παρέμβαση του Αμερικανού έγινε μετά τις κινήσεις των διαγωνισμών ανάθεσης από την ελληνική και την τουρκική πλευρά για τις έρευνες που από την πλευρά της Τουρκίας γίνονται στο Καστελόριζο επί ελληνικής Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης.

Μα μήπως τα εθνικά θέματα δεν συνθλίβονται στην μέγγενη της οικονομικής κρίσης βοηθούσης της προπαγανδιστικής σιωπής; Σύμφωνα με το σκοπιανό πρακτορείο ειδήσεων ΜΙΑ πραγματοποιήθηκε στο χωριό Τνβο των Σκοπίων η 30η «Παμμακεδονική» Συνοριακή Συνάντηση που διοργανώθηκε από την Ένωση των «Μακεδόνων της Αιγαιατικής Μακεδονίας με το σύνθημα «η Μακεδονία είναι αιώνια». Παραβρέθηκε ο σκοπιανός πρωθυπουργός που είπε τα γνωστά περί ονόματος και ταυτότητος, ενώ ο εκπρόσωπος του ανθελληνικού Ουράνιου Τόξου Άντον Τσέκρεβ είπε μεταξύ άλλων το πολύ χαρακτηριστικό ότι «αν οι πολιτικοί συμφωνήσουν με το ‘Μακεδονία του Βαρδάρη’, τότε πρέπει να υπάρχει και ‘Αιγαιατική Μακεδονία’»! Μα αυτό εννοούμε όταν μιλάμε για προδοτική γεωγραφική και πάσης φύσεως παραχώρηση του ονόματος.

Και το έργο συνεχίζεται με την πρόταση της ιδιωτικής Τράπεζας Πειραιώς να εξαγοράσει μερίδιο της Αγροτικής Τράπεζας και του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου που συγκεντρώνουν αντιστοίχως την πλειοψηφία αγροτιάς και αγροτικής γης και την πλειοψηφία των Ελλήνων μικροκαταθετών. Ό,τι πιο παραγωγικό δηλαδή έχει η χώρα. Και παράλληλα σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα Σαμπάχ η τουρκική Ζιράατ Μπανκ που ήδη δραστηριοποιείται στην Θράκη Μας και όχι μόνο ενδιαφέρεται για την εξαγορά πακέτου μετοχών της Αγροτικής που στο μεταξύ είχε κοπεί από διεθνή τραπεζικά τεστ κοπώσεως μόνη αυτή από την Ελλάδα. Οι Τούρκοι διαψεύδουν και οι Έλληνες σιωπούν.

Και συνεχίζουμε με την ΔΕΗ όπου οι διεθνείς τοκογλύφοι ζητούν να πωληθεί το 40% των λιγνιτικών μονάδων και το 40% των υδροηλεκτρικών έργων της ΔΕΗ. Τώρα λοιπόν σύμφωνα με αξιωματούχο της Κομισιόν ζητείται η παράδοση έτοιμων μονάδων και εν λειτουργία σε ιδιώτες. Ιδιώτες που σαφώς δεν θα έχουν ελληνικά συμφέροντα. Η εξωφρενική αυτή πρόταση συνδέεται με το μέλλον της επόμενης δόσης εκ του μνημονίου εκβιαστικά.

Επιπλέον οι ελεγκτές των δανειοδοτών μνημονιοφόρων στην τελευταία επίσκεψη εφόρμησαν στο υπουργείο εθνικής άμυνας γνωρίζοντας πλήρως τα εξοπλιστικά προγράμματα έως το 2015, τις επιμέρους δαπάνες των επιτελείων και συζητήσανε μεταξύ άλλων τις προβλέψεις για τις πληρωμές και τις παραλαβές εξοπλιστικών προγραμμάτων για τα επόμενα χρόνια.

Κι όλα αυτά μέσα σε μια χώρα που έχει εγκαταλείψει η Καθεστηκυία Τάξη φιλήσυχες πόλεις να βιώνουν πρωτόγνωρες καταστάσεις αιματηρών φυλετικών συγκρούσεων Αφγανών και Πακιστανών όπως εσχάτως στην Θήβα με τον πληθυσμό της Ελλάδος σύμφωνα με ευρωπαϊκά στατιστικά να αυξάνεται κατά 77% λόγω των λαθρομεταναστών!

Ας βοηθήσουμε όλοι τον καλό αγώνα της ανάληψης της πολιτικής διοίκησης της Ελλάδος από Έλληνες στο φρόνημα και την ελευθερία βούλησης. Από τον Ελληνικό Εθνικοκοινωνισμό για την Ελλάδα των Ελλήνων Πατριωτών. Καλές διακοπές με ελληνοκεντρικό αγώνα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspotcom/








Δεν υπάρχουν σχόλια: