ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ( ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΔΕΛΦΗ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ) .

ΑΘΗΝΑ 24-8-2010 .

Ο βομβαρδισμός του υποτιθέμενου κυρίαρχου ελληνικού λαού με την οικονομική κρίση συνεχίζεται την στιγμή που προαναγγέλλεται ο ανασχηματισμός της κυβέρνησης. Κι όλα αυτά προκειμένου να πνιγούν στην αφάνεια οι ήττες που μας ετοιμάζουν στα εθνικά μας ζητήματα οι επικυρίαρχοι της νεοταξικής παγκόσμιας διακυβέρνησης με την πλήρη συνεργασία του πολιτικάντηδων μας και τοποτηρητών της δικής τους εξουσίας.

Ο πρωθυπουργός της χώρας Παπανδρέου έκανε λόγο για πολιτικές αλλαγές που γίνονται όχι μόνο λόγω των δανειακών μας υποχρεώσεων, αλλά και με σκοπό την επίτευξη θετικών αποτελεσμάτων μόνιμου χαρακτήρα. Σ’ αυτά τα αποτελέσματα συμπεριλαμβάνεται άραγε το κλίμα της σιτίσεως εκατοντάδων χιλιάδων Αλβανών πρώην και νυν λαθρομεταναστών όταν η Αλβανία εξακολουθεί να προκαλεί ακόμα και μετά την δολοφονία του εθνομάρτυρα Αριστοτέλη Γκούμα στην σκλαβωμένη και αιματοβαμμένη ελληνική Χιμάρα την οποία το κρατικό αυτό κατασκεύασμα δεν αναγνωρίζει ως τμήμα της βορειοηπειρωτικής κοινότητας;

Όταν μάλιστα η φιλοκυβερνητική εφημερίδα των Τιράνων Μετροπόλ στρέφεται εναντίον των τοποθετήσεων στο πρόσφατο ζήτημα του δημάρχου Χιμάρας Μπολάνου και του βουλευτή Ντούλε που υπερασπίστηκαν τις ελληνικές θέσεις όπως δεν έπραξε η «ελληνική» κυβέρνηση, αλλά και εναντίον του Αρχιεπισκόπου Τιράνων Αναστασίου. Και όταν η ίδια εφημερίδα μεταξύ άλλων έγραψε για δήθεν σκληρή στάση των Αθηνών που υποχώρησε στον φόβο της αντίδρασης των Αλβανών και για τον κίνδυνο εμφάνισης ενός νέου Μπολάνου στην Κορυτσά. Τον φόβο μας να έχουν.

Αλλά και η αντιπολιτευόμενη εφημερίδα Σέκουλι και κάποιος καθηγητής μιλούν για πολιτικό ή εθνικό φόντο που δίδεται στον χαμό του Αριστοτέλη, ενώ η εφημερίδα Πανοράμα και ένας συγγραφέας και πολιτικός μιλάνε για σκοτεινούς σκοπούς με την επιδίωξη της μετατροπής της «Αλβανίας» σε μισομειονοτική και μισοελληνική.

Για εμάς τους Έλληνες Πατριώτες και Εθνικιστές, για την ίδια την πραγματική αλήθεια και την αληθινή Ιστορία που γράφεται με ποταμούς Ελληνικού Αίματος και χαράζεται σε κάθε λιθάρι, σε κάθε μνημείο και σε κάθε άκρη της βορειοηπειρωτικής γης, η Βόρειος Ήπειρος δεν είναι μόνο τα χωριά που αναγνωρίζουν περιορισμένα και επιλεκτικά οι κατακτητές της. Ολόκληρη η Γη του γιου του Κάδμου Ιλλυριού και του μεγάλου Ηπειρώτη βασιλιά Πύρρου και του βυζαντινού άρχοντα Γεωργίου Καστριώτη είναι η βορειοδυτική όψη της Αιώνιας Μεσαιωνικής Ελληνικής Αυτοκρατορίας του Βυζαντίου. Άγιοι Σαράντα, Χιμάρα, Κορυτσά, Τεπελένι, Πόγραδετς και όπου αλλού δοξάστηκε ο Φρουρός της Ελλάδος Στρατός μας. Εκεί που η Ελλάς απέκρουσε με την ηγεσία του Ι. Μεταξά τον εχθρό, απελευθέρωσε την Βόρειο Ήπειρο για μια ακόμη φορά μετά τον αυτονομικό αγώνα και το πρωτόκολλο της Κέρκυρας, για να σκλαβωθεί εκ νέου από προδότες και «συμμάχους». Για εμάς τους Έλληνες Εθνικιστές παραμένει και θα ξαναγίνει Ελληνική η πανώρια κόρη Βόρειος Ήπειρος. ΟΛΗ Η ΑΛΒΑΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑ.

Αφιερώνουμε στην Βόρειο Ήπειρο και τους αδελφούς μας το γνωστό ομώνυμο εμβατήριο μέσα από το βίντεο αυτό εδώ http://www.youtube.com/watch?v=s1wci6uolJ0 .

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: