ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΟΡΚΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΧΗ.

ΘΗΒΑ 13-8-2010 .

Ολόκληρη η ανθρωπότητα ζει την προεργασία μιας μεγάλης σύγκρουσης συμφερόντων. Μια μάχη που ωστόσο δεν θα μοιάζει με καμία άλλη. Μια μάχη που μοιάζει πως θα είναι δίχως αύριο. Όμως το πλαίσιο των οικονομικών διεργασιών και των στρατιωτικών δομών και συνεργασιών δημιουργούν εκ των πραγμάτων μια αλληλεξάρτηση των Εθνών που δεν σχετίζεται απαραίτητα με την γεωγραφική εγγύτητα, αλλά με επεκτατικές βλέψεις και ταύτιση συμφερόντων. Τάση η οποία οδηγεί στην ποδηγέτηση των ελεύθερων Εθνών προκειμένου να υιοθετήσουν τάχα ως απαραίτητη την παγκόσμια διακυβέρνηση που μας ετοιμάζουν.

Ένα ντόμινο αναστατώσεων και αντιφυσικών συμπεριφορών έχει απλωθεί σε μια αποχαυνωμένη παγκόσμια κοινότητα που έχει μάθει να δέχεται τα πάντα ως φυσιολογικά. Από τις φωτιές στην επικίνδυνη για τον Νεοταξισμό Ρωσία που φτάνουν έως έξω από τις πυρηνικές εγκαταστάσεις της μέχρι τις φωτιές της Πορτογαλίας που κάποιοι θέλουν μετά από εμάς στην αγκαλιά της παγκόσμιας τοκογλυφικής τρόικας. Αλλά και στην Μεγάλη Πατρίδα μας Ελλάδα τα δυνατά τεστ αντοχής προβλημάτων και ανοχής στους παλιάτσους της πολιτικής μας ζωής στριμώχνονται στο σκοτάδι της ενημέρωσης του Συστήματος για να μην ξυπνήσει ο σύγχρονος ραγιάς.

Και τα δεινά αφορούν το ίδιο τα εθνικά και κοινωνικά ζητήματα της Ελλάδος. Πράγμα φυσιολογικό αφού τα ερπετά της οικουμένης θέλουν πληγωμένη και την Πατρίδα και τον λαό. Και οι συμμορίτες του Διεθνιστικού Νεοταξισμού έχουν αποφασίσει ότι θέλουν την Ελλάδα μικρότερη και σκλάβα, την θέλουν οπωσδήποτε στον πόλεμο φθοράς που έχει ξεκινήσει με το πλευρό των ηττημένων. Όποιος δικός τους άνθρωπος κι αν κυβερνάει το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο. Αφού καπιταλιστές, μαρξιστές και ξένοι υπηρετούν τον ίδιο ανελεύθερο αφέντη.

Και αν κάποιοι θεωρούν υπερβολική την εκτίμηση της μάχης που θα δώσουν οι Έλληνες για την Ελευθερία της Φυλής αυτής και θεωρούν περιττή την ανανέωση του όρκου που δινόταν πριν από κάθε μάχη για την επιβίωση και την δόξα της Πατρίδος, ας δούμε μαζί τι μας συμβαίνει. Από την απαγόρευση της ανάρτησης της ελληνικής σημαίας στην νησίδα Ζουράφα στο βορειοανατολικό Αιγαίο και την καυτή ζώνη των ελληνικών πετρελαίων μέχρι τον νατοϊκό κίνδυνο για τον έλεγχο του Αιγαίου και την συρρίκνωση των πτήσεων και του εναερίου χώρου σε βάρος μας και υπέρ της Τουρκίας. Και από τις αυθαιρεσίες του Τούρκου προξένου στην Θράκη Μας με τις επισκέψεις στην τουρκοκρατούμενη Ανδριανούπολη για την πρόσκληση Τούρκων επενδυτών μέχρι τις πιέσεις για την ελληνική αναγνώριση του Κοσσυφοπεδίου που θα λειτουργήσει σε βάρος των τουρκικών διεκδικήσεων στην Ελεύθερη Θράκη. Και από την λαθρομετανάστευση που ενισχύεται συνεχώς και κάνει την Ελλάδα πρωταθλήτρια στην Ευρώπη στο παραεμπόριο και την εγκληματικότητα έως τις απολύσεις Ελλήνων εργαζομένων που έρχονται ένεκα του δολοφονικού μνημονίου, αφού η δημοκρατία και η παγκόσμια αλληλεγγύη πρέπει να είναι πιο πάνω από τα εθνικά συμφέροντα σύμφωνα με τον πρωθυπουργό Παπανδρέου.

Ενώ λοιπόν η αποσταθεροποίηση της παγκόσμιας οικονομίας αναθερμαίνεται, οι μηχανές του Νεοταξικού τέρατος προθερμαίνονται ενάντια στο Ιράν, η ενεργειακή σύγκρουση παίρνει φωτιά με πρωταγωνίστρια την Ρωσία που στοχοποιημένη κοιτάζει την Ελλάδα, η μάχη της επιβίωσης για την Ελλάδα μας είναι εδώ. Και ο όρκος του Έλληνα πολεμιστή πριν από την μάχη είναι περισσότερος επίκαιρος από ποτέ. Και ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός καμωμένος να σαρώσει εφιάλτες και εχθρούς, ενωποιός δύναμη των Ελλήνων ανανεώνει τούτον εδώ τον όρκο
http://www.youtube.com/watch?v=-Yn8uGzaZC0 .

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: