ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ

ΘΗΒΑ 4-8-2010 .

Έχουν περάσει 74 χρόνια από την 4η Αυγούστου του 1936 όταν ο Ιωάννης Μεταξάς αποφάσισε να αλλάξει την πρότερη μίζερη εικόνα της νεότερης Ελλάδος με την εγκαθίδρυση μιας πραγματικής Επαναστατικής Εθνικιστικής και Λαϊκής Καθεστωτικής Τάξης. Όταν αποφάσισε να εγκαταστήσει την πειθαρχία του στρατιωτικού που διέθετε στην χαλαρή πολιτεία που ήταν όπως σήμερα παραδομένη στην συστημική ξενοκρατία και τον αριστερό διεθνισμό. Και όταν έλαβε την απόφαση να ενώσει την εκ του ελληνικού στρατού πειθαρχία με την πολιτική ιδιοφυία και τον έμφυτο πατριωτισμό και εθνικισμό που επίσης διέθετε σε πλούσιες δόσεις, η Ελλάς ευτύχησε να αποκτήσει έναν αληθινό εθνικό κυβερνήτη και εθνάρχη που είχε αποφασίσει να επιτύχει την εθνική ανασυγκρότηση της χώρας από τα ερείπια που την είχαν σωριάσει καθεστωτικοί ολετήρες και εθνοπροδότες σαν τους σημερινούς.

Ο Ιωάννης Μεταξάς εργάστηκε τόσο ως ηγέτης του κόμματος των Ελευθεροφρόνων όσο και ως Αρχηγός της 4ης Αυγούστου για να επιτύχει τους ακριβείς στόχους του υγιούς Έθνους, Δυνατή Ελλάδα και Ευημερούντες Έλληνες με πατριωτική πίστη και κοινωνική δικαιοσύνη. Και τα πέτυχε και τα δύο θεμελιώνοντας στερεά τον Ελληνικό Εθνικοκοινωνισμό, στηριζόμενος στους ακρογωνιαίους λίθους του Ελληνισμού, την Ελληνική Νεολαία, τον Έλληνα Εργάτη και τον Έλληνα Στρατιώτη. Έκανε πράξη την βασική αλήθεια που έλεγε πως «κάνε αυτό που πρέπει και ας γίνει ό,τι θέλει».

Δίδαξε στα ελληνόπουλα να στρέψουν το βλέμμα στην Ελληνική Παράδοση και τα ελληνικά πρότυπα του ηρωικού και αγωνιζόμενου Έλληνα για αρχές και αξίες αρχέγονες για την Πατρίδα, την Θρησκεία και Οικογένεια και ενέπνευσε εκατοντάδες χιλιάδες ελληνόπουλα να οργανωθούν στην Εθνική Οργάνωση Νέων ( ΕΟΝ ). Θέσπισε πληθώρα φιλεργατικών νόμων και ρυθμίσεων, όπως το ΙΚΑ, την οκτάωρη απασχόληση, τις συλλογικές συμβάσεις εργσίας και άλλα τινά που διαλύουνε τώρα οι προσκυνημένοι του Νεοταξισμού και φυσικά εισήγαγε τον εορτασμό της εργατικής πρωτομαγιάς στην Ελλάδα. Μια αληθινή, δηλαδή Ελληνική Εθνικιστική Πρωτομαγιά. Και φυσικά εξόπλισε τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, τις οργάνωσε σε πνεύμα πειθαρχίας και θωράκισε παράλληλα την άμυνα της χώρας και την επαγρύπνηση των υπηρεσιών ασφαλείας.

Έτσι δημιούργησε νέο πολιτισμό, νέα παραγωγική ισχύ, ελληνοκεντρικό στρατιωτικό δόγμα, Νέα Ελλάδα κατά πάντα. Τότε δεν υπήρχαν μνημόνια, δεν υπήρχαν ελληνοτουρκικές συγκυριαρχίες και λαθρομετανάστες. Η Ελλάς ανήκε στους Έλληνες και ο πλούτος της στο Ελληνικό Έθνος. Η Μακεδονία δεν διεκδικείτο από πλαστογράφους τσαρλατάνους του Νεοταξισμού και κανείς δωσίλογος δεν ξεπουλούσε εδάφη, γλώσσα και ιστορία όπως συμβαίνει σήμερα. Ο Ιωάννης Μεταξάς πρόταξε ένα υπερήφανο ελληνικό Όχι και νίκησε αυτοκρατορίες όταν όλοι οι δήθεν μεγάλοι έχαναν μάχες. Σήμερα οι υπόδουλοι μειοδότες ηγετίσκοι λένε μόνο ναι και δημιουργούν υποδουλώσεις. Να γιατί ήταν τόσο σπουδαίος Έλληνας Ηγέτης ο Ιωάννης Μεταξάς και μας διατάζει νοερά να χτίσουμε ξανά την Μεγάλη Ελλάδα των Ελλήνων Πατριωτών διώχνοντας μακριά εχθρούς και Εφιάλτες. Μέγιστος Εθνικός Κυβερνήτης, Πατριώτης και Εθνικοκοινωνιστής Ιωάννης Μεταξάς, ΑΘΑΝΑΤΟΣ!

Και τώρα ας δούμε τα πιο κάτω βίντεο


Ύμνος της 4ης Αυγούστου
http://www.youtube.com/watch?v=NjqG0PuQaf8&feature=related


ΟΜΙΛΙΑ ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ
http://www.youtube.com/watch?v=FiGASUViAoo


ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/





Δεν υπάρχουν σχόλια: