ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΟΧΗ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ

ΑΘΗΝΑ 30-8-2010 .

Καμία πρόκληση σε βάρος τόσο του Έθνους όσο και του λαού, τόσο σε βάρος των εθνικών υποθέσεων όσο και σε βάρος των κοινωνικών ζητημάτων, είτε αυτή προέρχεται από εξωτερικό είτε από εσωτερικό εχθρό, δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί επαρκώς δίχως την εξασφάλιση της ενότητος και της ασφάλειας της τοπικής κοινωνίας. Ειδικά όταν ο σύγχρονος πόλεμος σε βάρος των Εθνών διεξάγεται ομοίως με τις χρεοκοπίες, την εγκληματικότητα και την κατάλυση της εθνικής κυριαρχίας.

Σήμερα λοιπόν η τακτική που χρησιμοποιεί ο Διεθνιστικός Νεοταξισμός για την άλωση του Εθνικού Κράτους είναι η διάβρωση των θεσμών και αναπτυξιακών διεργασιών εκ των έσω. Γιατί μια κοινωνία συνοχής με ανεπτυγμένη την εθνοφυλετική αλληλεγγύη και εξασφαλισμένη την κοινωνική ηρεμία είναι βέβαιο ότι θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις ισχυροποίησης του κράτους, απομακρύνοντας κάθε εχθρική επιβουλή. Αυτή λοιπόν την απαραίτητη κοινωνική συνοχή προσπαθούν να τραυματίσουν θανάσιμα και να βγάλουν από την ζωή του Ελληνικού Έθνους οι πολιτικάντηδες του ντόπιου Νεοταξισμού, λειτουργώντας ως δούρειος ίππος του εχθρού.

Η καλπάζουσα λαθρομεταναστευτική εγκληματικότητα είναι ένα ισχυρό όπλο που στρέφεται ενάντια στην Εθνική Κοινότητα με την τεράστια ευθύνη των πολιτικάντηδων που παρασημοφορούν τις λαθραίες εισόδους με παροχές και ψήφους. Τι μπορούν να πουν όμως στην κοινωνία του Ελαιοχωρίου Αρκαδίας για τον φόνο και τον βιασμό μικρού κοριτσιού από την Βουλγαρία από Αλβανό κακούργο που εν συνέχεια όπως θυμόμαστε πέταξε το θύμα του σε πηγάδι, προσποιούμενος ότι ψάχνει κι αυτός; Ότι έτυχε να μην θρηνήσουν δικό τους άνθρωπο;

Τι θα πουν στους βασανισμένους συμπατριώτες μας στο Άγιο Παντελεήμονα, στην Πλατεία Αττικής, στον Εύοσμο, στο ιστορικό κέντρο των Αθηνών, στους κεντρικούς δρόμους με τα εμπορικά καταστήματα, σε κάθε γειτονιά όταν καλπάζουν τα κρούσματα φυλετικών συγκρούσεων με τους «κακόμοιρους» αλλογενείς; Ή ακόμη όταν μετατρέπονται οι δρόμοι μας σε χώρους λατρείας αλλοθρήσκων και όταν οι ληστείες των καταστημάτων αυξάνονται με τα κλοπιμαία να καταλήγουν στο παραεμπόριο των λαθρομεταναστών και τα λουκέτα να αυξάνονται; Και όμως σύμφωνα με το Ινστιτούτο Μικρών Επιχειρήσεων της Γενικής Συνομοσπονδίας Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος 175000 μικρές επιχειρήσεις, δηλαδή το 20,9%, θα κλείσουν από το προσεχές διάστημα έως το τέλος του 2011 με άμεσο τον κίνδυνο να χαθούν πάνω από 300000 θέσεις εργασίας.

Τα ΜΜΕ του Συστήματος κάνουν για λόγους τηλεθέασης κάποιες αναφορές, αλλά τα ρίχνουν όλα στον λογαριασμό της κρίσης που εμφυτεύτηκε στην χώρα μας προκειμένου να διευκολυνθεί η διάλυση του κράτους που ζούμε. Ουδείς λόγος όμως για την ολέθρια συνεισφορά της πολυπολιτισμικής κοινωνίας που μας φέρανε ντόπιοι και διεθνείς λακέδες.

Ελάχιστα σχόλια έως και πλήρης αφωνία όμως επιδείχτηκε από τα φερέφωνα του πολιτικού συστήματος στην περίπτωση της ληστείας στην Εθνική Τράπεζα στον Πειραιά με τους τρεις ληστές να εισβάλλουν με την χρήση όπλων και χειροβομβίδων και να κρατούν επί ώρες ομήρους. Ο δε ληστής που κρατούσε τους ομήρους έχει κατηγορηθεί για την εκτέλεση ενός συμβολαίου θανάτου στην Κύπρο σε βάρος μάρτυρα σε υπόθεση ναρκωτικών.

Ακόμα πιο ελάχιστα υπήρξαν τα σχόλια για την αυτοκτονία δύο συνανθρώπων μας, ενός 35χρονου ελεύθερου επαγγελματία και πατέρα τριών ανηλίκων παιδιών στο Ηράκλειο και ενός 59χρονου συνταξιούχου στρατιωτικού στην Λαμία, για λόγους χρεών.

Και πως αντιδρά το Κράτος για να προστατεύσει τους Έλληνες; Καταθέτοντας το υπουργείο προστασίας του ( αλλοδαπού ) πολίτη στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή ένα Εθνικό Σύστημα Διαχείρισης Μεταναστευτικών Ροών για την δημιουργία κινητών μονάδων υποδοχής με τις πρώτες σε Έβρο, Δωδεκάνησα και Λέσβο, με την δημιουργία μιας βολικής υπηρεσίας ασύλου ανεξάρτητης από την Ελληνική Αστυνομία, με την κοινωνική φροντίδα για ευπαθείς αλλοδαπές κοινωνικές ομάδες!!!

Και από κοντά τα κόμματα του ντόπιου Νεοταξισμού κύρωσαν στην δήθεν ελληνική βουλή την σύμβαση του ΟΗΕ, κορυφαίου οργάνου της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης των διαλυτών Εθνών και λαών, κατά του οργανωμένου εγκλήματος. Μια σύμβαση που θα προστατεύει παγκοσμίως τα θύματα του οργανωμένου εγκλήματος που οι «μεγάλοι» προκαλούν, ενώ μέσα σ’ αυτά τα θύματα υπάγονται πλέον και οι λαθρομετανάστες, αποδεχόμενοι τις παράνομες μετακινήσεις πληθυσμών.

Υπάρχουν όμως σπουδαίοι Έλληνες ακόμη. Και αυτό δεν θα αλλάξει με τίποτα. Δύο από αυτούς χάσαμε τα ξημερώματα του Σαββάτου 28 Αυγούστου. Ο Σμηναγός Ιωσήφ Αναστασάκης που ακολούθησε στην αιωνιότητα τον Σμηναγό Αναστάσιο Μπαλατσούκα συνεπεία του τραγικού δυστυχήματος στους αιθέρες της Κρήτης, γιατί το Κράτος κάνει οικονομίες στους εξοπλισμούς μια και τα παραχωρεί όλα ειρηνικά. Και ο πρώην Μητροπολίτης Φλωρίνης Αυγουστίνος Καντιώτης σε ηλικία 104 ετών, αφού έδωσε μια ζωή αγώνες με μεγάλο πείσμα και πάθος υπέρ Χριστού και Ελλάδος. Και φυσικά υπέρ της Μακεδονίας Μας και εναντίον κάθε επίβουλου εχθρού της Πατρίδος. Αιωνία τους η μνήμη.

Έλληνες, είναι ώρα να κάνουμε δημιουργική την οργή μας και να δικαιώσουμε την αγάπη των Ελλήνων που φεύγουν αγωνιζόμενοι. Ήδη από τον Αριστοτέλη Γκούμα και πριν και μετά το κακό συνεχίζεται και οι εχθροί μας κάνουν γλέντι μέσα στην ίδια την Πατρίδα μας. Ακόμη και σαν «κακόμοιροι μετανάστες». Η Ελλάδα όμως ανήκει στους Έλληνες και σ’ αυτούς θα επιστρέψει. Σε μια Ελλάδα καθαρόαιμη και Εθνικοκοινωνική.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: