ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ ΣΑΝ ΑΣΤΡΑΠΗ

ΘΗΒΑ 5-8-2010 .

Την ώρα που η Ελλάς κοιτάζει αποχαυνωμένη την νεοταξική τρομοκρατία που ανενόχλητη αφαιρεί ζωές Ελλήνων και ενώ το διαβόητο μνημόνιο αποκαλύπτει τον ρόλο των παγκόσμιων τοκογλύφων και την συνεργασία των ντόπιων εισπρακτόρων των σύγχρονων φόρων υποτέλειας του νέου σουλτάνου, είτε με την μορφή των μειώσεων αποδοχών είτε του ξεπουλήματος δημόσιας περιουσίας, η Υψηλή Πύλη κάνει την είσοδό της στη σημερινή Ελλάδα. Οι ανθέλληνες δεν αρκούνται στην απώλεια των αλησμόνητων πατρίδων, αφού αυτό που τους νοιάζει είναι ο αφανισμός του Ελληνισμού. Πράγμα που αποτυπώνεται στην είσοδο Τούρκων αξιωματούχων που επισκέπτονται τα χωριά της Θράκης Μας και μιλάνε για τουρκική γη, στην οικειοποίηση του εναέριου χώρου μας και τις ενεργειακές έρευνες στα νερά μας, στην διαρροή της φημολογούμενης εξαγοράς από τουρκικά κεφάλαια της Αγροτικής Τράπεζας που συγκεντρώνει τα όνειρα των αγροτών μας και μέγα μέρος της εθνικής μας γης, στην προσπάθεια αξιοποίησης της «νόμιμης» ανεξαρτησίας του Κοσσυφοπεδίου για να στήσουν εστίες κρατικού τουρκισμού σε Κύπρο και Θράκη. Και παράλληλα κοπρίζουν οι άθλιοι πολιτικάντηδες στην παιδεία μας προκειμένου να ξεχάσουμε θρύλους και παραδόσεις ζωντανές που ανδρωθήκανε με ποταμούς ελληνικού αίματος.

Όμως ο θρύλος του Αυτοκράτορα των Ελλήνων Κωνσταντίνου Παλαιολόγου είναι εδώ και διαπερνάει τις υπάρξεις μας σαν αστραπόβροντο, εγείροντας συνειδήσεις και σαλπίζοντας με την φυσική ορμή του το προσκλητήριο ενός νέου αγώνα. Ενός αγώνα ζωής ή θανάτου, βαθιά υπαρξιακού, καμωμένου μόνο για αληθινούς Έλληνες. Για Έλληνες δηλαδή που βιώνουν την αρχέτυπη μυσταγωγία της Μεγάλης Ελλάδος και θέλουν να ζήσουν όρθιοι στα βήματα του Μεγάλου Βασιλιά εκεί μπροστά στην Πύλη του Ρωμανού. Εκεί που ο Λεωνίδας του Μεσαιωνικού Ελληνισμού όρθωσε το ανάστημά του όταν η εσωστρέφεια είχε σκοτεινιάσει την ελληνική καστροπολιτεία, η Εσπερία είχε ξαναταχθεί σαν τώρα με το μέρος των Τούρκων όπως κάνει ο πολεμιστής των τουρκικών συμφερόντων Άγγλος Πρωθυπουργός Δαυίδ Κάμερον και το τέλος ερχόταν γοργά. Όταν πάλι υπήρχαν χρυσοφόροι Μήδοι αλλά και ψεύτικα διαχωριστικά τείχη για θολωμένους Έλληνες με θρησκευτικό χρώμα, κρατώντας σε επικίνδυνη απόσταση την Αρχαία Ελλάδα από την Ελληνορθόδοξη Βυζαντινή Ελλάδα. Όταν κάποιοι είχαν κρυφτεί σε κάποια μοναστήρια και κάποιοι άλλοι αρνούντο την ελληνικότητα του Βυζαντίου.

Αλήθεια, πόσο εύκολο θα ήταν για τους μισέλληνες να ρημάξουν την Πατρίδα μας αν κρατιόταν όρθια και αδιάσπαστη η Κλασσική Ελληνική Παιδεία που στήριξε την Πίστη σε Θεό, Πατρίδα και Λαό και αν διαφυλασσόταν η Φυλετική Καθαρότητα του Κράτους και η ενότητα χωρίς πολιτικάντικα κομματιάσματα; Στοιχεία που και τώρα πολεμούνται με τις λαθρομεταναστευτικές ορδές, ενώ μας λένε ότι η αύξηση του πληθυσμού μας οφείλεται στις γεννήσεις των ξένων. Και όμως, τα ίδια στοιχεία είχε να αντιπαλέψει και ο Κωνσταντίνος Παλαιολόγος, αφού η κατρακύλα της αυτοκρατορίας μας άρχισε όταν ανοίχτηκαν τα σύνορά της και αρχίσανε τα πολιτισμικά και πληθυσμιακά ανακατώματα. Με την σιωνιστοκρατούμενη Δύση να παζαρεύει και πάλι με την πληγωμένη Ελλάδα και την δυνατή Τουρκία που η ίδια δημιούργησε για να πλήξει το Έθνος Μας. Όμως ο Κωνσταντίνος Παλαιολόγος έχυσε το Τίμιο Αίμα του έχοντας δώσει Ιερό Όρκο μπροστά στο Ιερό Βήμα του Χριστού Μας, μέσα στην μισοτελειωμένη λειτουργία της δικής μας Ελλάδας, ζητώντας μας να μην χαριστούμε στον εχθρό αφού δεν είναι κτήμα της πεπερασμένης φύσης μας η Μεγάλη και Αγία Ελλάδα, αλλά είναι κοινή απόφαση και θεία εντολή να την παραδώσουμε ακόμα μεγαλύτερη στις επόμενες γενιές Ελλήνων τιμώντας όσους έφυγαν. Έτσι σαν αστραπή όπως έφυγε τότε ο ελέω Θεού Βασιλεύς των Ελλήνων Κωνσταντίνος Παλαιολόγος, έτσι σαν αστραπή θα έρθει να κατευθύνει τα βήματά μας στην Βασιλεύουσα σκορπώντας μακριά εχθρούς και προδότες. Με αδέσμευτο ελληνικό πνεύμα και εθνικοκοινωνική προσήλωση ας δούμε τούτο το βίντεο http://www.youtube.com/watch?v=ElYEKMJLItk&feature=player_embedded.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: