ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΠΑΤΡΟΣ ΠΑΪΣΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ

ΘΗΒΑ 12-8-2010 .

Κοσμοϊστορικές στιγμές, ημέρες σημαδεμένες από το χέρι του Θεού που κατευθύνει την ανθρώπινη μοίρα, είναι τούτες που ζούμε. Στιγμές που δεν μπορούσα ποτέ να αναπαραστήσω έτσι εμπρός μου ακόμη κι όταν με έπιανα την ώρα που ευχόμουνα να συντομευτεί ο δρόμος των κακών εναντίον της Φυλής μας και της ανθρωπότητας με την γρηγορότερη συντριβή των δυνάμεων της Νεοταξικής λαίλαπας από τις δυνάμεις της Ελευθερίας και της Εθνικής Ιδέας.

Και να που οι στιγμές που γύρεψα από τον Θεό ζυγώνουν. Άλλωστε ποτέ δεν φόβισαν οι πολεμικές αναμετρήσεις τον ελληνικό λαό. Πάντοτε υπήρξαμε σύντροφοι με την καθαρτήρια πυρά και ζητούσαμε την λύση του δράματος. Και φυσικά, όπως μόνον εμείς οι Έλληνες γνωρίζουμε, όταν θέλεις την ειρήνη, είσαι έτοιμος να πολεμήσεις γι’ αυτήν. Μονάχα που επειδή ζυγώνει η ώρα της Ελλάδος, η ώρα δηλαδή της Εθνικής Ιδέας και της Ελευθερίας, φρόντισαν οι μολυσμένοι Νεοταξικοί να μας φορτώσουν με ηγέτες που μισούν την Ελλάδα, την Εθνική Ιδέα, την Ελευθερία, γιατί είναι οι ίδιοι πολύ μικροί για το μπόι της Ελλάδος.

Κι όμως, τα μελλούμενα έρχονται. Ο κόσμος μας θα αλλάξει. Η Ελλάς θα αναστηθεί και θα ξανανθίσει. Και ο Γέροντας Παϊσιος θα δικαιωθεί όταν ερμήνευε μέσα από τις προφητείες του την θέληση του Θεού. Σαν τότε που ο Γέρος του Μοριά Θεόδωρος Κολοκοτρώνης μίλαγε για την υπογραφή του Θεού στο ομόλογο της λευτεριάς του Ελληνικού Έθνους.

Έτσι και τώρα θα επαληθευτούν τα λόγια του Γέροντος Παϊσίου για την επιστροφή της Βασιλεύουσας Κωνσταντινούπολης, της Παντοτινής Πρωτεύουσάς μας, στην κατοχή της Αιώνιας Ελλάδας. Και τούτη την φορά μια για πάντα.

Δείτε τι γίνεται ενώ είμαστε αιχμάλωτοι των παγκόσμιων τοκογλύφων. Η Ρωσία ενώ πληγώνεται από παράλογες καιρικές συνθήκες ανθρώπινης χειρός και βαδίζει να συνέλθει, μας προτείνει ρωσικό αγκυροβόλιο για το πολεμικό ναυτικό της. Τούτο ενώ το σιωνιστοκίνητο ΝΑΤΟ προσπαθεί να δώσει τον ολοκληρωτικό έλεγχο του Αιγαίου στην Τουρκία. Και την ίδια στιγμή οι ετοιμασίες ολοκληρώνονται για την αρχιερατική θεία λειτουργία από τον Οικουμενικό Πατριάρχη στην Παναγία Σουμελά στην Τραπεζούντα. Και ύστερα έρχεται η ώρα της λειτουργίας στην Αγία Σοφία με τις προσπάθειες ελληνοαμερικανών ομογενών. Έστω και με γκρίνιες.

Τα λεγόμενα του Πατρός Παϊσίου λοιπόν συναντούν την απεικόνιση και εφαρμογή στο πρόσωπο του Ελληνικού λαού και του Ελληνικού Στρατού. Στο πρόσωπο των ενεργών και γνήσιων Ελλήνων που πιστεύουν σε Πατρίδα και Λαό. Στο πρόσωπο των Ελλήνων που πιστεύουν σε Θεό, Έθνος και Φυλή. Που πιστεύουν στην αποστολή του Ελληνισμού για την Μεγάλη Ελλάδα που θα εκπολιτίσει εκ νέου την ανθρωπότητα. Μια Ελλάδα από αυτοκρατορική γενιά που θα επιστρέψει στον θρόνο της στην Πόλη των Κωνσταντίνων. Αυτή την Ελλάδα είδε με τα μάτια του Θεού ο Πατέρας Παίσιος και αυτήν την Ελλάδα θέλουμε. Παραμερίζοντας άμεσα τους δειλούς και προδότες πολιτικάντηδες με επαναστατική ορμή και οδηγώντας το ελληνικό σκάφος με Εθνικοκοινωνικό πηδάλιο στηριγμένοι μονάχα στις δικές μας δυνάμεις.

Ας δούμε τώρα στο πιο κάτω βίντεο τις προφητείες του Γέροντος Παϊσίου για την Πόλη:
http://www.youtube.com/watch?v=xsJYLaMv8mc

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/


Δεν υπάρχουν σχόλια: