ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ

ΘΗΒΑ 18-8-2010 .

Καλό και χρήσιμο για μια χώρα είναι να γνωρίζουν οι πολίτες της τις θέσεις και τις σχέσεις που διαθέτει ο πρωθυπουργός της με την επικρατούσα θρησκεία του λαού. Διότι είναι μεν σαφώς προς το συμφέρον της Πολιτείας να καλύπτει αυτή με καθεστώς ελευθερίας και ανεξιθρησκίας τους πολίτες της. Και αυτό όχι βέβαια από απόψεως πολυεθνικής κοινωνίας και πολυπολιτισμού που ούτως ή άλλως ως Εθνικιστές απορρίπτουμε και πολεμάμε, αλλά από απόψεως ενότητος των Ελλήνων στο Γένος και το Αίμα. Μεγαλύτερο είναι όμως το συμφέρον της Πατρίδος μας να διαφυλάττει τα ιερά και τα όσια της Φυλής και τις παραδόσεις της, αλλά και τους πόθους και τις ανάγκες του Έθνους και του λαού μέσα από τις ασφαλείς δικλείδες της Πίστης που οικοδόμησε ο ίδιος ο Ελληνισμός.

Η Πίστη ενός λαού, αυτό που ονομάζουμε θρησκευτικό συναίσθημα, οφείλει σίγουρα να καλύπτει τις ανάγκες του λαού για την αναζήτηση του μεταφυσικού, του υπερβατικού τοπίου και την τελική επαφή με τον Θεό Πατέρα, αλλά και να εξυψώνει το εθνικό συναίσθημα του λαού ομοίως με την στήριξη των Εθνικών Δικαίων και πόθων της Φυλής. Να καλύπτει την ασφάλεια και την συνοχή της Εθνικής Κοινότητος και να στηρίζει τον πατριωτισμό του λαού. Μέσα λοιπόν στα όρια του Ελληνικού Κράτους και του Ελληνικού Έθνους αυτή η Πίστη είναι η Ελληνοορθοδοξία. Και μαζί της οι αδελφοί μας που πιστεύουν στην Αρχαία Ελληνική Θρησκεία, αλλά και οι μουσουλμάνοι Πομάκοι αδελφοί μας. Όμως το Νεοταξικό Καθεστώς της Πατρίδος μας, που νοιάζεται για τους πάντες πλην Ελλήνων, δεν ενδιαφέρεται για την ανάπτυξη του θρησκευτικού συναισθήματος παρά μόνο αν καλύπτεται από την αφωνία της Εκκλησίας ή την στήριξη της ελληνοτουρκικής «φιλίας» ως εφανερώθη εκ νέου από τον Οικουμενικό Πατριάρχη στην λειτουργία του δεκαπενταύγουστου στην Μονή της Παναγίας Σουμελά.

Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση η σοσιαλιστική «μας» κυβέρνηση δεν επιθυμεί την θέα του πολυτίμητου σταυρού μας, την αναγραφή στις ταυτότητες του θρησκεύματος, ενώ δεν έχει καμία αντίρρηση στα ηλεκτρονικά φακελώματα, τις ηλεκτρονικές διακυβερνήσεις και τις παγκόσμιες ταυτότητες. Και ιδού η απόδειξη της έχθρας του σημερινού Πρωθυπουργού απέναντι στην Ορθοδοξία. Στο βίντεο αυτό http://www.youtube.com/watch?v=ApLlaWzTw-0&feature=player_embedded
βλέπουμε τον Γ. Παπανδρέου να ενοχλείται από τον ήχο της καμπάνας σε μια παλαιότερη επίσκεψή του στην ύπαιθρο χώρα. Και όταν ζητήθηκαν οι δημοσιογραφικές επιβεβαιώσεις, δεν δίστασαν ο ίδιος και οι συνεργάτες του να επιβεβαιώσουν την πραγματικότητα. Αλλά αν δεν σέβεται κάποιος την Πίστη του λαού, δεν είναι σε θέση να υπηρετήσει πιστά την Πατρίδα, αλλά να την ξεπουλήσει. Αλλά οι Έλληνες και ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός θα συνεχίζουν να αγωνίζονται για Θεό, Πατρίδα και Οικογένεια και από απόψεως ασκήσεως εξουσίας.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: