ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΓΡΑΜΜΟΣ ΚΑΙ ΒΙΤΣΙ. ΑΙΩΝΙΑ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ.

ΑΘΗΝΑ 1-9-2010 .

Στην εποχή του κερδοσκοπικού συμφέροντος και του ατομισμού όπου η υλική ευδαιμονία έχει εκτοπίσει την κοινωνική αλληλεγγύη και το εθνικό συμφέρον έχει εκτοπιστεί από το συμφέρον του ενός και των ξεπουλημένων πολιτικάντηδων, η ζωή του Ελληνικού Έθνους έχει οδηγηθεί σε μια οδυνηρή περιπέτεια. Η Ελευθερία του Έθνους μας που με τόσο κόπο κατακτήθηκε με τα ιερά όπλα και το Τίμιο Αίμα των Πατριωτών και των Εθνικιστών ενάντια σε ντόπιο και ξένο εχθρό, σήμερα χαρίζεται στους ίδιους ακριβώς ανθέλληνες με αντάλλαγμα και πάλι την εθνική γη. Σήμερα οι ίδιοι εσωτερικοί εχθροί με ολόκληρο τούτη την φορά το πολιτικό σύστημα συρρικνώνουν την Πατρίδα με το μελάνι, ενώ ο εξωτερικός εχθρός διεκδικεί αυτή την Πατρίδα με τις φτιαχτές και επίπλαστες κρατικές ιδιότητες του ίδιου μοντέρνου πλέον Νεοταξισμού.

Ο αυγουστιάτικος εορτασμός της συντριβής της κομμουνιστικής ανταρσίας στο όρος Βίτσι της Μακεδονίας Μας είναι μια μεγάλη στιγμή για όλους τους Έλληνες. Η υπερίσχυση των δυνάμεων του Εθνικού Μας Στρατού και των Ελλήνων Εθνικιστών στην διάρκεια του συμμοριτοπολέμου ενάντια στους ξενοκίνητους κομμουνιστές και τα ανθελληνικά φιλαράκια τους έγινε προκειμένου να επιτευχθούν η σωτηρία της Πατρίδος, η διατήρηση της εθνοφυλετικής μας ταυτότητος και η προάσπιση της κοινωνικής συνοχής ολοκλήρου του λαού μας. Και η Νίκη αυτή επιτεύχθηκε εκεί μπροστά στην πανώρια πύλη της Ελλάδος, στην Μακεδονία που ζητούσαν να μας κλέψουν για πολλοστή φορά οι βάρβαροι του Σλαβισμού και τους παραχωρούσαν οι «ντόπιοι» κομμουνιστές προκειμένου να υποστηριχθούν στην αιμοσταγή κατάληψη της εξουσίας της Ελλάδος από τους επίδοξους νεκροθάφτες της .

Βέβαια οι κομμουνιστές δεν μοίραζαν μόνο την Μακεδονία με τις βδελυρές συμφωνίες τους. Μοίραζαν την Θράκη Μας στους επίδοξους άρπαγες Τούρκους. Και μιλούσαν για ανεξάρτητη Μακεδονία και ανεξάρτητη Θράκη. Αρθρογραφούσαν μάλιστα στον ριζοσπάστη και έγραφαν για τους καταπιεσμένους τάχα μη ελληνικούς πληθυσμούς των περιοχών αυτών από την ιμπεριαλιστική Ελλάδα που διοικείτο από τους «μοναρχοφασίστες». Τα ίδια άλλωστε ιμπεριαλιστικά φαντάσματα έβλεπαν και στην μικρασιατική εκστρατεία ευχόμενοι την ελληνική ήττα, ενώ πάντοτε μιλούσαν για τον ταξικό εχθρό, ευνοώντας την διάσταση μεταξύ των Ελλήνων με το μαρξιστικό δηλητήριο, όπως κάνανε και οι καπιταλιστές με το δικό τους δηλητήριο και την ίδια ξενολατρία.

Αφού λοιπόν οι κομμουνιστές είχαν οδηγήσει την ελληνική επαρχία και τις πόλεις μας στην ερήμωση, τον διαρκή φόβο, ακόμη και τα εξωφρενικά παιδομαζώματα προς την «μαμά» Σοβιετική Ένωση και αφού είχαν ταυτιστεί με τα δολοφονικά κονσερβοκούτια, τα «λαϊκά» δικαστήρια, τις εκτελέσεις και τους ομαδικούς τάφους νεκρών και ζώντων στην γνωστή Πηγάδα και σε διάφορα άλλα σημεία της Ελληνικής Γης, αποφάσισαν να φερθούν όπως τους άρμοζε. Ως κατακτητές της Ελλάδος που ποτέ δεν ήταν δική τους, σηκώνοντας χέρι ακόμη και στον αδερφό τους. Αποφάσισαν να δικαιώσουν τον λόγο του ποιητή ότι ή θα είσαι κομμουνιστής ή θα είσαι Έλληνας. Και αποφάσισαν να δικαιώσουν και τους Σιωνιστές συνιδρυτές του κόμματός τους Αβραάμ Μπεναρόγια και Κουν Βεντούρα.

Η νίκη των Ελληνικών όπλων και των Ιδεών του Ελληνικού Εθνικισμού και Πατριωτισμού σε βάρος του Κομμουνιστικού υλισμού και της προδοσίας κράτησαν ελεύθερη την Μακεδονία και ολάκερη την Ελληνική Πατρίδα και απέτρεψαν την φτώχια και την εκπόρνευση των Ελλήνων που έζησαν οι λαοί της Ανατολικής Ευρώπης. Για να έρθουν τώρα οι καπιταλιστές των φιλελεύθερων και σοσιαλιστικών χρηματαγορών και πολιτικάντηδων να πουλήσουν την Μακεδονία, την Εθνική κυριαρχία και τον λαό με τα μνημόνια, τις συγκυριαρχίες και τις νεοταξικές υποταγές. Με την συνοδοιπορία της Αριστεράς πάσης απόχρωσης.

Δόξα και Τιμή στους Γνήσιους Έλληνες που συνέτριψαν σε Γράμμο και Βίτσι τους ερυθρούς Εφιάλτες. Και τώρα Αγώνας πατριωτικός και εθνικιστικός πάλι ενάντια στον σύγχρονο εχθρό της Ελλάδος. Για μια Εθνικοκοινωνική Μεγάλη Ελλάδα. Ας αφιερώσουμε αυτό εδώ το βίντεο http://www.youtube.com/watch?v=eYO9cHGEuE0

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: