ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΛΕΥΤΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΘΗΒΑ 8-8-2010 .

Ζούμε, μας λένε, σε μια χώρα ελεύθερη και δημοκρατική με κατοχυρωμένο το δικαίωμα λόγου και ύπαρξης. Και όταν τους υπενθυμίζουμε ότι ελευθερία διαθέτουν όσοι αποτελούν ή υποστηρίζουν το Σύστημα της Νεοταξικής Εξουσίας που κυβερνά, μας απαντούν ότι έχουμε όμως δημοκρατία. Δηλαδή μας λένε ότι κι αν ακόμα δεν έχουμε τα ίδια δικαιώματα ελευθερίας, σας δίνουμε ως αντάλλαγμα την δημοκρατία των τύπων και ας μην αφορά το γράμμα αυτής εσάς.

Όμως τα χαρτιά, τα συντάγματα και τα πολιτεύματα δεν κατακτήσανε ποτέ και δεν κατοχυρώσανε φυσικά καμία ελευθερία. Το κτίσιμο της Ελλάδος και του πολιτισμού της έδωσαν οι αγώνες για την Ελευθερία της ψυχής, του νου, του λόγου και της ανθρώπινης ζωής.

Ναι, αληθινά λεύτερη Ελλάδα έχουμε όταν διαθέτουμε αληθινά ελληνική ψυχή που δεν λογαριάζει κανέναν κίνδυνο προκειμένου να κρατηθεί καθαρή όπως την παραλάβαμε από τους πατεράδες μας, όταν είμαστε εύψυχοι. Ελευθερία έχουμε όταν έχουμε ελληνικό νου, όταν συλλογιόμαστε την απίστευτη ευτυχία και την υπερηφάνεια του να είμαστε Έλληνες και το φωνάζουμε εις μάτην των εχθρών μας. Πάνω λοιπόν από την όποια «δημοκρατία» ας δώσουμε τον αγώνα για την λευτεριά που μας στερούν πολιτικάντηδες και Νεοταξίτες.

Στην Θράκη Μας κάποιοι κατεβάζουν την ελληνική σημαία από δημόσια κτήρια. Σε δύο κρατικά κτήρια της Οργάνης η ελληνική σημαία σύμφωνα με πληροφορίες και αποδεικτικές φωτογραφίες δεν κυματίζει. Μιλάμε για το κοινοτικό κατάστημα και το παράρτημα της Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας και Θράκης. Εκεί δηλαδή από όπου πέρασε πρόσφατα με ύφος κατακτητικό ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης Αρίντς που είδε στον Στόχο έναν εχθρό της Τουρκίας. Και πραγματικά θέλουμε την συντριβή της Τουρκίας, γιατί αυτό θα φέρει την λευτεριά και την δόξα της Ελλάδος. Φανταζόμαστε πως εάν επρόκειτο είτε για κλοπή των σημαιών μας ή για ζήτημα καθαριότητας μετά από διάστημα περισσότερο των 15 ημερών θα έπρεπε το Ιερό μας Σύμβολο να κυματίζει ήδη στην Θρακική Γη όταν το μολυσμένο τουρκικό σύμβολο και οι άνθρωποι της Άγκυρας αλωνίζουν.

Και η πληγωμένη μας λευτεριά συνεχίζεται στην υπόθεση της Κύπρου Μας με τους ανόητους και ενδοτικούς χειρισμούς των ομοσπονδιακών, όταν η εκπρόσωπος του Επιτρόπου της ΕΕ για την διεύρυνση Φούλε, η κ. Φιλότε κλήθηκε από την εφημερίδα Φιλελεύθερος να τοποθετηθεί για την νομιμότητα της διεξαγωγής απευθείας εμπορίου με τα κατεχόμενα εδάφη από τις τουρκικές αρχές. Η απάντηση της κ. Φιλότε ήταν ότι από το γενικό διεθνές δίκαιο δεν υπάρχει καμία απαγόρευση για είσοδο και έξοδο από τα λιμάνια της Αμμοχώστου, της Κερύνειας και του Καραβοστασίου και πως δεν έχει επιβληθεί κανένα εμπορικό εμπάργκο στο βόρειο τμήμα της Κύπρου είτε από το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ είτε από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Που είναι λοιπόν η λευτεριά όταν ο Τούρκος νομιμοποιείται να προελαύνει σε βάρος νεκρών και αγνοουμένων και η «δημοκρατία» συντρίβει εκ νέου την Ένωση και την Απελευθέρωση της Κύπρου Μας;

Ίδιες πληγές και στο ζήτημα της Μακεδονίας Μας όταν ισχυροποιείται η πρόταση της διαβόητης «Πρωτοβουλίας για την Ευρωπαϊκή Σταθεροποίηση» για την αλλαγή της συνταγματικής ονομασίας των Σκοπίων σε «Δημοκρατία της Μακεδονίας – Βαρδάρης» ταυτόχρονα με την ένταξη της χώρας στην ΕΕ. Μια δημοκρατία που απαγορεύει την καταγραφή της ελληνικότητας τουλάχιστον 200000 Ελλήνων των Σκοπίων. Η πρόταση τίθεται για να καμφθούν δημοψηφισματικά οι δήθεν αντιρρήσεις των Σκοπιανών και να δοθεί η αισχρή επίφαση μιας ψεύτικης ελληνικής επικράτησης από την επικοινωνιακή προπαγάνδα. Η πρόταση περιλαμβάνει την κουτοπονηριά ότι αν ολοκληρωθούν οι ενταξιακές διαπραγματεύσεις της ΕΕ με τα Σκόπια και η διαδικασία δεν ολοκληρωθεί, τότε τα Σκόπια δεν θα αλλάξουν όνομα. Και να μην ξεχνάμε ότι σε πρόσφατη διεθνή σκοπιανή συνεύρεση ο εκπρόσωπος του ανθελληνικού Ουράνιου Τόξου είπε πως αν υπάρξει «Μακεδονία του Βαρδάρη», τότε ασφαλώς πρέπει να υπάρξει και μια «Αιγαιατική Μακεδονία».

Και οι πολιτικάντηδες τι πράττουν; Ο Δρούτσας συναντήθηκε με τον Νταβούτογλου στην Ρόδο σε μια καθαρά ιδιωτική επίσκεψη του Τούρκου υπουργού εξωτερικών μέσα σε χαρούμενο κλίμα, αφού οι τουρκικές διεκδικήσεις σε Θράκη και Αιγαίο δεν ενοχλούν τις συγκυριαρχίες που έχουν διαταχθεί και αποφασιστεί από «ημέτερους» και Νεοταξίτες. Οι φωτιές στην Σάμο όπου κι αν αποδοθούν βολεύουν το αμυντικό μας ξεγύμνωμα έναντι της Τουρκίας, ενώ ακόμα κι ο υπουργός Προστασίας του πολίτη Χρυσοχοίδης είπε ότι κάποιοι έχουν βάλει σκοπό να κάψουν το νησί. Όμως ο Εθνάρχης Μεταξάς τους εμπρηστές τους εκτελούσε κι ας μην ήταν «δημοκράτης». Την ίδια στιγμή η Ρωσία αναζητεί μόνιμο αγκυροβόλιο ή ναυτική βάση στην Ανατολική Μεσόγειο και την Μαύρη Θάλασσα και σκοπεύει να το ζητήσει από την Ελλάδα.

Λοιπόν, θα το πούμε ξεκάθαρα. Η Ελλάς μπορεί να ζήσει μόνο λεύτερη, μεγάλη και δυνατή, καθαρή από ντόπιους ενδοτικούς και φυσικά εξοντώνοντας μια και καλή τους εξωτερικούς εχθρούς. Επομένως η Πατρίδα και η Λευτεριά είναι ανώτερες της ψευτοδημοκρατίας τους. Η δική μας Εθνικοκοινωνική Ελλάδα είναι η Ελλάδα της Εθνικιστικής Λαοκρατίας που θα λευτερώσει την βούληση των Ελλήνων να εργαστούν με όσους αγαπούν την μεγάλη Πατρίδα Μας.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: