ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΝΕΑ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ

ΘΗΒΑ 22-8-2010 .

Σημαντικές αλλαγές σημειώνονται τον τελευταίο καιρό στο ζήτημα των γεωπολιτικών ισορροπιών και των συναφών συμμαχιών με την αποφασιστική επίδραση του θρησκευτικού παράγοντα. Ανέκαθεν η θρησκεία προσδιόριζε τις πολιτικές διεργασίες και τις διεθνείς σχέσεις με τρόπο πολυδιάστατο. Συχνά μάλιστα και αντιφατικό. Και τούτο διότι αφενός μεν ο χαρακτήρας του ομόδοξου εκεί που ενώνει τα διακρατικά συμφέροντα, εκεί ακριβώς προκαλεί ανταγωνισμούς για τον έλεγχο των ομοδόξων εθνοτήτων και αφετέρου προκαλεί ενδεχόμενους κινδύνους για το εσωτερικό της χώρας αν αυτή έχει υποκύψει στον θανάσιμο βρόγχο του πολυπολιτισμού.

Η Ελλάς διατρέχει όλους τους παραπάνω κινδύνους επαυξημένους από την στιγμή που περιστοιχίζεται από ψευτοεθνότητες που διεκδικούν εδάφη της εκπληρώνοντας τα βάρβαρα ένστικτα τα δικά τους και επιχειρώντας την εκπλήρωση της αποστολής που τους έχει αναθέσει ο Διεθνιστικός Νεοταξισμός. Η δε εμπλοκή στον διπλωματικό τομέα και τους τομείς της οικονομίας, της ενέργειας και της άμυνας του Ισραήλ προς την Ελλάδα με την επίσκεψη Νετανιάχου προφανέστατα δυσκολεύει την θέση της Πατρίδος μας.

Οι εξελίξεις στην παγκόσμια γεωπολιτική σκακιέρα δημιουργούν το ιδανικό πλαίσιο για την δημιουργία συγκρουσιακών καταστάσεων ανάμεσα στις χριστιανικές, τις μουσουλμανικές κοινότητες και τον εβραϊκό παράγοντα. Και φυσικά η Ελλάς λόγω γεωγραφικής θέσης και πολιτικών συμφερόντων επηρεάζεται περισσότερο έναντι της μισητής Τουρκίας, του Ιράν, των αραβικών πληθυσμών και φυσικά του νεοταξικού μπλοκ των ΗΠΑ και Ισραήλ, αλλά και της Ρωσίας απέναντι.

Ας δούμε μερικά κρούσματα σε βάρος μας από την αιώνια εχθρό και ισλαμική Τουρκία. Από την τουρκική λοιπόν 1η Στρατιά που εδρεύει στην Κωνσταντινούπολη εκλάπησαν πρόσφατα δυο από τους κεντρικούς server που περιείχαν μεταξύ άλλων σχεδιασμούς για πιθανές επιχειρήσεις στον Έβρο και την Δ. Θράκη. Άλλωστε τα σχέδια τύπου βαριοπούλα που είχαν γνωστοποιηθεί τελευταία είχανε τις ίδιες στοχεύσεις. Ακόμα και οι φίλαθλοι της Φενέρμπαχτσε που παίξανε πρόσφατα στην Τούμπα δεν δίστασαν να φέρουν πανώ που μιλούσαν για τουρκική Θεσσαλονίκη και σημαίες της «τουρκικής» Δ. Θράκης και της κατεχόμενης Κύπρου, πατώντας πάντα στην επιχειρούμενη τουρκοποίηση του μουσουλμανικού στοιχείου που ανέχονται οι μειοδότες πολιτικάντηδες των Αθηνών.

Η ίδια τουρκοποίηση συνεχίζεται μετά την ρίψη μολότωφ στο τουρκικό προξενείο Θεσσαλονίκης με την βεβήλωση ελληνικού μουσουλμανικού νεκροταφείου στον Οικισμό Ήφαιστος της Κομοτηνής στην Θράκη Μας και συγκεκριμένα στην συνοικία Πος Πος. Κίνηση που εν νέου αποτέλεσε τουρκική προβοκάτσια όταν κάποιοι εξωθημένοι τουρκίζοντες του τουρκικού προξενείου Κομοτηνής μετά από την διαπίστωση του σπασίματος μνημάτων στράφηκαν στον Τούρκο πρόξενο Σάρνιτς για…παρηγοριά και διαμαρτυρία. Με τον Τούρκο πρόξενο να δηλώνει υποχρεωτικά αναρμόδιος και τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Πεταλωτή να βλέπει τάχα εγχώριους ακραίους κύκλους εξυπηρετώντας την τουρκική προπαγάνδα.

Από την άλλη πλευρά ο Τούρκος πρωθυπουργός έλυσε τις απορίες των τελευταίων δύσπιστων και αποκάλυψε την συνομωσία των ενταύθα ενδοτικών για την λειτουργία του δεκαπενταύγουστου στην Παναγία Σουμελά στην Τραπεζούντα. Μας είπε λοιπόν ότι η τουρκική άδεια δόθηκε ως αντάλλαγμα για το Τζαμί στην ναυτική βάση στο Βοτανικό. Μας είπε πως αν σήμερα μπορούμε να ρωτάμε τον Έλληνα πρωθυπουργό πότε θα γίνει το τέμενος στην Αθήνα είναι χάρη στα βήματα που έχουν κάνει. Και από την άλλη η ρωσική πλευρά, ενώ μας ζητάει βάση για το πολεμικό ναυτικό της και υπόσχεται στήριξη στην κυπριακή κυβέρνηση, επιδιώκει πάντα την ενεργό ανάμειξη με την ανάληψη της πρωτοκαθεδρίας στην Ορθοδοξία.

Η Ελλάς ωστόσο έχει να αντιμετωπίσει και τις προκλήσεις της Αλβανίας τόσο στο θέμα των ανθελλήνων τσάμηδων που προκαλούν και τρομοκρατούν την βορειοηπειρωτική κοινότητα με συνθήματα και γιορτές της υποτιθέμενης γενοκτονίας τους από τους κακούς Έλληνες όταν τον καιρό της κατοχής εκείνοι συνεργάζονταν σε βάρος των Ελλήνων με τις κατοχικές δυνάμεις σκοτώνοντας και αρπάζοντας, αλλά και με την νέα πρόκληση σε βάρος της οικογένειας του ηρωικού Αριστοτέλη Γκούμα. Συγκεκριμένα άγνωστοι πυροβόλησαν έξω από το σπίτι του εθνομάρτυρα τρεις φορές προς εκφοβισμό των Χειμαριωτών. Η ελληνική κυβέρνηση κατά τον κ. Δρούτσα κάνει ό,τι είναι απαραίτητο και παραπάνω για την ελληνική μειονότητα στην ψευτοαλβανία των Νεοταξιτών. Άλλωστε το μουσουλμανικό στοιχείο εκεί τους εξυπηρετεί.

Κατά τα λοιπά στις ελληνοισραηλινές επαφές Παπανδρέου Νετανιάχου εξετάστηκαν και οι σχέσεις με την Τουρκία μην τυχόν και ζημιωθούν. Και κάποιοι άλλοι λένε για την ζημιά στις σχέσεις Τουρκίας – ΗΠΑ ένεκα του Ιράν. Για να διαψεύσει ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Μπάρτον τα περί μη προμήθειας της Τουρκίας με αμερικανικά όπλα, ενώ διπλωματική αποστολή της Τουρκίας με επικεφαλής το νούμερο 2 της διπλωματίας της μεταβαίνει στην Ουάσιγκτον. Η δε Αλ Κάιντα προειδοποιεί τους Τούρκους να πείσουν τον Ερντογάν να σταματήσει να συνεργάζεται με το Ισραήλ. Είναι προφανές ότι με τα κύματα των ισλαμιστών λαθρομεταναστών στην χώρα μας κάθε εμπλοκή μας στις αραβοισραηλινές διενέξεις είναι επικίνδυνη και ανελαστική.

Καμία ξένη παρουσία και πολιτική και κανένας λαθρομετανάστης δεν χωράνε στην Ελλάδα. Και κανένα αλλόθρησκο θρησκευτικό παιχνίδι και καμία κατοχή δεν θα επιβληθούν. Σ’ αυτόν τον τόπο οι Έλληνες Πατριώτες και Εθνικοκοινωνιστές θα αγωνιστούμε για Χριστό, Ελλάδα και λαό, οδηγώντας το Μεγάλο Ελληνικό Έθνος στην απελευθέρωση εδαφών και στην δικαίωση ψυχών.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: