ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΜΟΝΟΣ ΜΑΣ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΑΘΗΝΑ 26-8-2010 .

Χρόνια ολόκληρα το δουλικό πολιτικάντικο κατεστημένο επιμένει με καταστρεπτική συνέπεια να ποτίζει τις ίδιες συμμαχικές τάχα αυλές. Και εμείς έχουμε βαρεθεί να ακούμε για τα συμφέροντα της Ελλάδος που βρίσκονται δήθεν κατά την Δύση πλευρά, ακόμη και όταν αυτός ο πολιτισμένος συρφετός δεν διοικεί καν τον ίδιο τον εαυτό του. Όπως ακριβώς συμβαίνει δηλαδή και με τους ημέτερους εξουσιαστές, αλλά και με τους αντιεξουσιαστές. Με δεξιούς, αριστερούς και σοσιαλισταράδες που σήμερα περισσότερο από κάθε άλλη φορά υπηρετούν ομοίως τον Διεθνιστικό Νεοταξισμό.

Μετά από τις λιρίτσες του συμμοριτοπολέμου και την προδοσία του αγώνα των Πατριωτών και Εθνικιστών τόσο στην αληθινή εθνική αντίσταση και στα βουνά της Κύπρου, συνέπεια των οποίων ήταν η απώλεια της Β. Ηπείρου και της Κύπρου και γενικά η ματαίωση της εθνικής ολοκληρώσεως της Ελλάδος, συνέβη η πολιτειακή ανασυγκρότηση της Πατρίδος και η κοινοβουλευτική «εκπροσώπηση» του λαού. Μονάχα που οι ελευθερίες υπήρξαν τόσες όσες να εξασφαλίσουν την αφωνία του ελληνικού λαού και η εκπροσώπηση της υποτιθέμενης δημοκρατίας τους υπήρξε προϊόν πλύσεως του εγκεφάλου της λαϊκής μάζας από τα επικοινωνιακά μέσα της νεοταξικής προπαγάνδας. Μέσα και πολιτικάντηδες που κατάφεραν να εγκαταλείψουν την Κωνσταντινούπολη και τον Ελληνισμό της, το 40% της Κυπριακής γης και τους ήρωες του Έθνους μας στους αιθέρες, τα Ίμια, την κατεχόμενη Κύπρο και την Β. Ήπειρο αδικαίωτους. Γιατί έτσι θέλανε οι εκ της Δύσεως «σύμμαχοι».

Ναι, αλλά για όλα τα εγκλήματα και για την εγκληματική συμμαχική εμμονή έπρεπε να βρεθούν αντίστοιχα ένοχοι και δικαιολογητικά. Και «βρέθηκαν» μέσω της Κύπρου οι ένοχοι στα πρόσωπα των Ελλήνων αξιωματικών της 21ης Απριλίου. Και δικαιολογήθηκαν οι «σύμμαχοι» με την «προστασία» της Ελλάδος από άλλα δεινά. Δεινά που έρχονται εν καιρώ της πιο άθλιας ειρήνης με την σταδιακή απώλεια εθνικής κυριαρχίας διά ελληνοτουρκικών φιλιών και ενεργειακών σχέσεων.

Ναι, αλλά ο φάκελος της Κύπρου δεν άνοιξε και δεν θα ανοίξει ποτέ, διότι θα φανούν οι αληθινές ευθύνες. Ευθύνες που βαρύνουν τους τρεις αρχηγούς των όπλων που πρόδωσαν το 1974 και των πολιτικάντηδων που φυσικά ουδέποτε φυλάκισαν ή εδίωξαν τους αληθινούς υπαίτιους και συνενόχους τους. Και αυτοί με την σειρά τους κάλυψαν τους προστάτες της Εσπερίας, τους εντολοδότες και αληθινούς εξουσιαστές της δύσμοιρης Πατρίδος μας. Τα αμερικανοσιωνιστικά και βρετανικά γεράκια. Τους αμετροεπείς της παγκόσμιας ιστορίας τύπου Κίσσινγκερ και τα εξαπτέρυγά τους στις εδώ πρεσβείες και τα κλιμάκια των μυστικών υπηρεσιών. Αυτοί που διέταξαν τις προδοσίες, που προδώσανε τον Στρατό και τον λαό, που σχεδιάσανε σε κλειστά και ανήλια δωμάτια, που πράξανε την αρπαγή του 40% της Κύπρου με την χρήση του τουρκικού στρατού, το περισσότερο επί δημοκρατίας, που στηρίξανε το προδοτικό πολιτικάντικο καθεστώς στις μετέπειτα αφαιμάξεις γης και ψυχών. Διότι είναι βέβαιο ότι δίχως την Νεοταξική Δύση το πολιτικάντικο κατεστημένο θα είχε καταπέσει.

Κάποια πράγματα παρέμειναν αναλλοίωτα. Για παράδειγμα οι περιπτώσεις όπου στις πτώσεις τουρκικών αεροσκαφών οι πιλότοι δεν υπήρξανε Τούρκοι, αλλά «σύμμαχοι». Έτσι και κατά την εισβολή του Αττίλα το 1974 είχαν βρεθεί να πιλοτάρουν τα τουρκικά αεροσκάφη Βρετανοί πιλότοι, ακόμα και έγχρωμοι «Τούρκοι». Τα δε στοιχεία που η ίδια η Νέα Τάξη αφήνει να φανούν και εκείνα που έχουν έρθει στο φως μιλάνε για τις απειλές των Άγγλων ότι θα κατέρριπταν τα ελληνικά αεροσκάφη που θα πετούσαν επάνω από την Κύπρο τις δραματικές εκείνες στιγμές.

Να πως γεννήθηκαν τα σχέδια Ανάν, οι δικοινοτικές ομοσπονδίες και οι ελληνοτουρκικές και λοιπές λυκοφιλίες. Αλλά οι Έλληνες Εθνικιστές είναι εδώ έτοιμοι για την επανελληνοποίηση της ίδιας μας της Πατρίδος με μόνο σύμμαχο τον λαό μας. Ας δούμε ορισμένα σχετικά με την Κύπρο Μας στο βίντεο αυτό εδώ http://www.facebook.com/l/10fe85BT8WMVPDWjDaeaNpyJs4w;www.youtube.com/watch?v=dWT8luR2qeU

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: