ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΠΑΤΗΡ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΣ ΚΑΝΤΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΣΜΗΝΑΓΟΣ ΙΩΣΗΦ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΗΣ

ΑΘΗΝΑ 31-8-2010 .

Στις δύσκολες στιγμές που διάγουμε ως Έθνος δεν υπάρχει η παραμικρή πολυτέλεια για να χάνονται καλοί Έλληνες. Αλλά και εκείνους που καλεί ο Θεός δίπλα του για να προετοιμάσει το καλό στράτευμα εκεί πάνω στις ουράνιες μονές καλά θα κάναμε εμείς που μένουμε πίσω να παραδειγματιζόμαστε από τον σκληροτράχηλο και ελληνοπρεπή βίο που είχαν εκείνοι. Γιατί εμείς που μένουμε πίσω δεν είμαστε πιο τυχεροί ούτε δικαιούμαστε να φανούμε κατώτεροι των περιστάσεων που δημιουργούν οι ντόπιοι προδότες κατ’ εντολήν της γνωστής παγκόσμιας εξουσιαστικής συμμορίας.

Στην πρώτη περίπτωση των καλών Ελλήνων που χάνονται από πράξεις και παραλείψεις τυχοδιωκτών ανήκει από το Σάββατο 28 Αυγούστου στις 1.15 το πρωί ο Σμηναγός Ιωσήφ Αναστασάκης που ακολούθησε στην οδό της άφθαρτης δόξας τον Σμηναγό Αναστάσιο Μπαλατσούκα. Έχω ήδη κάνει μια πρώτη αναφορά στο προηγούμενο κείμενο, αλλά δεν μπορούσα να μείνω σ’ αυτή. Δεν μπορώ να ανεχθώ τις αισχρές πολιτικάντικες αναφορές που φτάσανε επί της παρούσης κυβερνήσεως να αναγορεύονται οι στρατιωτικοί μας σε «δημόσιους υπαλλήλους» χάριν των αιμάτινων περικοπών που σχεδιάζουν οι λούστροι του Διεθνιστικού Νεοταξισμού που το παίζουν λαοπρόβλητοι εξουσιαστές, ενώ είναι διορισμένοι. Δεν μπορώ να ανεχθώ τα παιχνιδάκια των παγκόσμιων τοκογλύφων και των παγκόσμιων εξουσιαστών να σακατεύουν τους εξοπλισμούς, να παραδίδουν τα ελληνικά όπλα στους κινδύνους ανασφαλή και ταυτόχρονα να εγκλωβίζουν τον Ένοπλες Δυνάμεις μας από το να αναχαιτίζουν τους εχθρούς μας.

Από την άλλη πλευρά στους καλούς Έλληνες που καλεί στις ουράνιες μονές ο Θεός ανήκει ο μακαριστός πρώην μητροπολίτης Φλωρίνης πατήρ Αυγουστίνος Καντιώτης. Ιεράρχης που μέχρι και την τελευταία στιγμή, ακόμη και μετά την παραίτηση από τον μητροπολιτικό θρόνο για λόγους γήρατος προ δεκαετίας, έδιδε πάντα τον καλό αγώνα ενάντια στους εχθρούς που αντιστρατεύονται Χριστό και Ελλάδα. Πιστός στις επάλξεις για Θεό, Πατρίδα και Λαό. Αντίθετος συνειδητά και σταθερά απέναντι στην λαίλαπα του Σιωνισμού, τα έβαλε ακόμη και με την είσοδο της Ελλάδος στα σαλόνια της Ευρώπης που δήθεν θα προστάτευαν την Ελλάδα. Και δικαιώθηκε, αφού όχι μόνο η Ελλάς βρέθηκε αγκαλιά με την υπερδιόγκωση της λαθρομετανάστευσης και την Τουρκία και τα λοιπά ψευτοκρατικά εξαπτέρυγα του Νεοταξισμού, αλλά οδεύουμε προς το ηλεκτρονικό φακέλωμα με την Ευρώπη να έχει καταστεί η πόρνη του παγκόσμιου αφέντη. Έλεγε ο φωτισμένος Ιεράρχης: «Εγώ θα φύγω. Που θα πάω; Όπου κι αν πάω, αν δω ότι η Ορθοδοξία κινδυνεύει θα κάνω επανάσταση, θα χτυπήσω συναγερμό. Δεν θα αφήσω την εκκλησία του Χριστού ούτε στους άθεους, ούτε στους μασόνους, ούτε στους οικουμενιστάς».

Η θητεία του στην Μητρόπολη Φλωρίνης δεν υπήρξε συμπτωματική, αλλά συνειδητή επιλογή και μάλιστα υποδειγματική. Στο πλευρό των Μακεδόνων πιστών τόσο ως Έλλην όσο και ως Ιεράρχης και άνθρωπος. Δίπλα στις ανάγκες του πολίτη και ακέραιος στον εθναρχικό του ρόλο απέναντι στους απατεώνες του σλαβισμού που διεκδικούν θρασύτατα την Μακεδονία Μας. Τον κατηγόρησαν ακόμα και ως σκοταδιστή, αλλά ο απέριττος βίος του έκλεινε πάντα τα στόματα των εχθρών του που προσπαθούσαν στο πρόσωπό του να πολεμήσουν την Ελλάδα, αλλά πάντα αναχαιτιζόντουσαν. Ο Παριανός εκ καταγωγής Δεσπότης εκοιμήθη σε ηλικία 104 ετών τέσσερις ώρες μετά τον ηρωικό Σμηναγό Ιωσήφ Αναστασάκη.

Κανείς τους όμως δεν πρόκειται να εγκαταλείψει την Ελλάδα και όλους εμάς που αγωνιζόμαστε για την αληθινή λευτεριά της Μεγάλης Ελλάδος και του λαού μας. Και αυτοί μαζί με τα παιδιά του Στρατού Μας θα απευθύνουν ικεσίες υπέρ ημών προς τον Θεό. Ας αφιερώσουμε στα ένστολα παιδιά μας αυτό εδώ το εμβατήριο της Πολεμικής μας Αεροπορίας http://www.youtube.com/watch?v=-XBR2COaHMo&feature=related

Και στον μεγάλο ιεράρχη Αυγουστίνο Καντιώτη τούτο εδώ το βίντεο για μια παλαιότερη ομιλία του περί αιωνιότητος http://www.youtube.com/watch?v=I_P_4JFCnOk&feature=player_embedded

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: