ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΜΜΑΝΤΟΣ - TA TEIXH THΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΩΝ

ΘΗΒΑ 17-8-2010 .

Τα περιστατικά που καταγράφονται στην καθημερινότητά μας αναδεικνύουν τελικά την λειτουργία του πολιτικού μας συστήματος ως μηχανισμό συσσωρεύσεως και καταγραφής δεινών σε βάρος των Ελλήνων κι όχι ως πολιτειακό θεσμό πρόληψης και αποτροπής αυτών. Πρόκειται για ένα πολιτικό σύστημα που επιτρέπει τον ρατσισμό ή καλύτερα τις επιθετικές διακρίσεις σε βάρος των Ελλήνων και εγκρίνει τον Εθνικισμό των εχθρών της Ελλάδος σε βάρος της ακόμα κι αν πρόκειται για φανταστικό Εθνικισμό από ανύπαρκτα Έθνη. Και παράλληλα το ίδιο αυτό σύστημα υπονομεύει τον Εθνικισμό του πρωτοκορυφαίου Ελληνικού Έθνους και δεν μας επιτρέπει να επιβάλλουμε την καθαρότητα της Φυλής μας και την ασφάλεια της κοινωνίας μας από ξένα και εχθρικά στοιχεία.

Δεν θα έλεγα ότι με εκπλήσσει η εικόνα αυτή. Διότι αυτή τούτη η περιγραφείσα εικόνα αποτελεί την πιο σύντομη περιγραφή του Καθεστώτος που μας κυβερνάει. Ξενολάγνο, αντεθνικό, δουλικό και από πάνω διεφθαρμένο όπως μας πιστοποιεί η οικονομική κατάσταση. Όσον αφορά την εφαρμοζόμενη πολιτική, δηλαδή τον νεοταξικό πολιτικαντισμό τον έχω γνωρίσει καλά και εμπειρικά. Όταν μέσα από την ανάμειξή μου με την πολιτική τα πρώτα νεοταξικά φερέφωνα που γνώρισα με επιθετικότητα σε βάρος μου φέρανε τα ονόματα Indymedia, Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι και Ιοί της Ελευθεροτυπίας.

Και αυτό επειδή ξεκαθάρισα ότι είμαι αντισιωνιστής, ότι είμαι υπέρ της φυλετικής καθαρότητας και της εθνικής ομοιογένειας, ότι είμαι υπέρ της ζυμώσεως και της προάσπισης του εδαφικού παράγοντα από τους Έλληνες τόσο από απόψεως οικολογικής συνείδησης όσο και από απόψεως Εθνικού Εδάφους και δυναμικού παράγοντα αναπτύξεως του ανθρώπου και της οικονομίας. Ότι είμαι επιπλέον υπέρ της αποδόσεως Τιμής στους προγόνους με την συνέχεια του έργου τους και δημιουργίας σύγχρονων έργων για την δημιουργία ενός Νέου Ελληνικού Πολιτισμού. Υπέρ του ρηθέντος δηλαδή του Ηροδότου για το Όμαιμο, το Ομόφυλο, το Ομόθρησκο, το Ομόγλωσσο και Ομότροπο και υπέρ της ρήσεως του Δραγούμη για έργα συγκαιρινά με σεβασμό στο παρελθόν χωρίς στείρα προγονοπληξία.

Φαίνεται πάντως ότι οι βασικές αρχές της αυθυπαρξίας του Ελληνισμού δεν ισχύουν για τους Έλληνες. Και μάλιστα για αυτούς της ελληνικής ομογένειας στις Σκλάβες Ελληνικές Πατρίδες. Αρχές που σχετίζονται με την Ελευθερία, το Όμαιμο, το Ομόγλωσσο και την εν γένει προάσπιση της ελληνικότητας στην συνείδηση και την καθημερινότητα. Αυτό αποδεικνύεται στην πρόσφατη περίπτωση της δολοφονίας ενός 35χρονου Βορειοηπειρώτη στην Χειμάρρα από κάποια αλβανικά ανθρωποειδή μόνον και μόνον επειδή μίλαγε ελληνικά στο μαγαζί του. Κι όταν ο άτυχος Βορειοηπειρώτης διεκδίκησε το αυτονόητο δικαίωμα στην γλώσσα των προγόνων του σε κατεχόμενη ελληνική γή, τα ανθρωποειδή τον ξυλοκόπησαν και αργότερα τον δολοφόνησαν. Και μιλάνε κάποιοι για αλβανικό εθνικισμό. Όταν ολόκληρη η Αλβανία είναι ελληνική πατρίδα και η Αλβανία ένα ανύπαρκτο τουρκαλβανικό κατασκεύασμα.

Αλλά για ελληνικό εθνικισμό και εθνική αυτογνωσία από το κράτος των γραικύλων των Αθηνών ούτε λόγος. Όμως ο Ελληνικός Εθνικισμός και ο Ελληνικός Στρατός δεν ξεχνούν και θα φέρουν την λευτεριά σε κάθε ελληνική γη δικαιώνοντας τις θυσίες των αδελφών μας. Αφιερώνουμε το πιο κάτω βίντεο στους Έλληνες Κομάντος και τον Στρατό μας συνολικά, τα ζωντανά τείχη της Ελληνικής Πολιτείας των Αρίστων: http://www.youtube.com/watch?v=dxf60kRoHJo&feature=player_embedded!

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: