ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΤΟ ΠΕΝΘΟΣ ΝΕΚΡΩΣΕ ΤΗΝ ΧΙΜΑΡΑ, ΓΙΓΑΝΤΩΣΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

ΘΗΒΑ 20-8-2010 .

Πας μη Έλλην Βάρβαρος. Τι μεγάλη και πόσο διαχρονική αλήθεια από την αρχαία ελληνική σοφία που επαληθεύεται διαρκώς. Από το βάθος των αιώνων της ανθρώπινης ιστορίας και μέχρι τις ζοφερές μέρες μας. Κι όμως ο υπέρλαμπρος λαός μας εξακολουθεί να δείχνει ανοχή σε ανθρώπους που θα έπρεπε να είχε βγάλει βιαίως και άμεσα από την ζωή του μαζί με τις νοοτροπίες τους. Τους Εφιάλτες, τους Πηλιογούσηδες και τους Νενέκους μαζί με τους Κωλέτηδες, τους Μαυροκορδάτους και τα σύγχρονα πολιτικά τζάκια πάσης καθεστωτικής απόχρωσης να τους στείλει σε κάποια στρατοδικεία για εσχάτη προδοσία για να πιάσει δουλειά και το Γουδί. Και τους αλλόφυλους που επιζητούν ψυχές και εδάφη να σταλούν στον Καιάδα. Και οι άλλοι αλλόφυλοι επιβήτορες που πηδάνε συρματοπλέγματα και σύνορα για να εισβάλλουν λαθραία και να κλέψουν το ψωμί και την ασφάλεια των Ελλήνων να πεταχτούν με μιας έξω από την Ιερή μας Πατρίδα.

Αλλά πάλι όταν δεν γίνονται τα αυτονόητα, πως περιμένουμε όχι απλά να διαφυλαχτούν οι ζωές των Ελλήνων, αλλά και να αποκρουστούν οι προσβολές στην μνήμη τους και την ασφάλεια των πονεμένων οικογενειών τους. Αυτό συνέβη όπως πληροφορηθήκαμε όταν δύο αυτοκίνητα με Αλβανούς υπάνθρωπους κινούμενα με μεγάλη ταχύτητα από την Αυλώνα προς τους Αγίους Σαράντα, τόλμησαν αποθρασυσμένοι να πυροβολήσουν τρεις φορές έξω από την οικία του αείμνηστου Αριστοτέλη Γκούμα. Η κίνηση αυτή έγινε σαφώς προκειμένου να επιτευχθεί ο εκφοβισμός της οικογένειας του τραγικού βορειοηπειρώτη αδελφού μας και της χειμαριώτικης κοινότητας. Γεγονός που αποδεικνύει την πολιτική σκοπιμότητα του αλβανικού παρακράτους που στηρίζει τις επίσημες αλβανικές διεκδικήσεις τόσο σε βάρος των Βορειοηπειρωτών και της σκλαβωμένης γης τους που γυρεύουν να αρπάξουν όσο και σε βάρος της Ελεύθερης Ηπείρου που θέλουν ενσωματωμένη στην Μεγάλη Αλβανία τους που ονειρεύονται και δεν θα την δουν ποτέ.

Δεν πρόκειται λοιπόν για απλό θράσος κοινών εγκληματιών ούτε για μεμονωμένο περιστατικό μίσους ορισμένων Αλβανών σε βάρος των Ελλήνων. Οι πραγματικοί Αλβανοί ακολουθούν έναντι των Ελλήνων την συμπεριφορά που ακολουθούν οι κατώτεροι και συμπλεγματικοί έναντι των ανώτερων και δημιουργικών λαών, αυτή του μίσους. Στην δε περίπτωση του αείμνηστου Αριστοτέλη Γκούμα έχουμε ένα ακόμα κρίκο στην αλυσίδα του αλβανικού ξυπόλυτου και ανιστόρητου μεγαλοϊδεατισμού που εκτρέφει ο δολοφόνος των Ελεύθερων Εθνών Διεθνιστικός Νεοταξισμός. Διότι ανάμεσα στο επίσημο κράτος τάχα της Αλβανίας και της Ελεύθερης Ηπείρου Μας που γυρεύει αυτό να καταπιεί υπάρχει η συμπαγής βορειοηπειρωτική κοινότητα που θέλουν να εξαφανίσουν οι ανθέλληνες για να φτάσουν στον στόχο τους. Και το «ελληνικό» κράτος; Ποιο κράτος; Αυτό που έχει γεμίσει τις πόλεις και τα χωριά μας με ισλαμιστές και Αλβανούς λαθρομετανάστες; Αυτό που ανέχεται μια μικρή πόλη σαν την Θήβα να έχει γεμίσει με Πακιστανούς;

Αυτό το ελληνικό δήθεν κράτος απειλεί την ζωή του Έθνους και του λαού μας και πρέπει να απαλλαγούμε από αυτό. Η δε οργή που γεμίζει τις υπάρξεις μας από την δολοφονία του αδελφού μας θα γίνει ποτάμι που δεν θα ησυχάσει ποτέ παρά μονάχα με την δικαίωση κάθε τίμιου ελληνικού αίματος από την Μεγάλη Εθνικοκοινωνική Ελλάδα. Το πένθος νέκρωσε αρχικά την ηρωική Χειμάρρα, αλλά γιγάντωσε οριστικά τον Τίμιο Αγώνα. ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΓΚΟΥΜΑΣ, ΑΘΑΝΑΤΟΣ! Και τώρα ας δούμε το βίντεο αυτό http://www.youtube.com/watch?v=7YnyOOPeNWM .

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: