ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΞΕΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΑΝΤΙΔΡΑ

ΑΘΗΝΑ 23-8-2010 .

Ο πιο ψύχραιμος και αντικειμενικός παρατηρητής που καθοδηγείται από το κριτήριο της προσήλωσης στην πατρίδα και τον λαό δίχως εθνοκτόνες καθεστωτικές παρωπίδες μπορεί να διαπιστώσει αβίαστα ότι οι κρατούντες έχουν δομήσει μια Πολιτεία αυστηρώς ακατάλληλη και εχθρική για τους Έλληνες. Μια δήθεν Ελλάδα, ένα κράτος πολύ κατώτερο της ιστορίας και των απαιτήσεων του λαού μας που αρνείται τον εθνικό χαρακτήρα και προορισμό του και έχει βαλθεί να ξεπουλήσει κυριολεκτικά ανθρώπινες ψυχές και εθνική γη.

Οι δικαιολογίες όμως για το κατάντημα της σύγχρονης Ελλάδος έχουν πλέον εξαντληθεί. Δεν μπορούν να εξακολουθούν να κρύβονται οι δουλικοί υπαλληλίσκοι και δήθεν ταγοί, φθηνοί πολιτικοί διαχειριστές, πίσω από τα δυσώνυμα αφεντικά τους όταν αλλάζουν τον εθνολογικό χάρτη και πουλάνε την Πατρίδα μας. Με μνημόνια και νεοταξικά μνημόσυνα. Διότι δίχως Εφιάλτες κανείς δεν θα δηλητηρίαζε το μέλλον της Ελλάδος.

Με ποιο δικαίωμα λοιπόν έχουν αποφασίσει όλοι αυτοί να αλλάξουν την πληθυσμιακή μας σύνθεση με αλλογενείς, αλλοφύλους και αλλοθρήσκους και μάλιστα με τρόπο μόνιμο και μαζικό; Με ποιο δικαίωμα έχουν αποφασίσει δηλαδή να προχωρήσουν εντός των τειχών της Εθνικής μας Πολιτείας σε μια γενοκτονία σε βάρος των Ελλήνων μέσω της λαθρομετανάστευσης που όμοιά της δεν μπόρεσαν να κάνουν ούτε οι χειρότεροι εχθροί της Φυλής μας; Όταν σε μια μικρή πόλη της Στερεάς Ελλάδος όπως είναι η Θήβα, η ιδιαίτερη πατρίδα στην οποία έχω την τιμή να ανήκω, έχει γεμίσει σύμφωνα με επίσημες καταγραφές με 5500 μόνιμους Πακιστανούς, με τους ντόπιους να αισθάνονται την δημογραφική απειλή, βάλτε με τον νου σας τι γίνεται και στην υπόλοιπη Ελλάδα μέχρι και τις ευαίσθητες ακριτικές περιοχές.

Και για να αντιληφθούμε περισσότερο το κακό μπας και αποφασίσει ο λαός μας να θυμώσει πραγματικά κι όχι συγκυριακά, να προσθέσουμε ότι σε σύσκεψη που διενεργήθηκε μεταξύ των αρμοδίων αστυνομικών αρχών δόθηκε η νέα γραμμή του υπουργείου προστασίας του ( μη Έλληνα ) πολίτη σύμφωνα με την οποία οι συλληφθέντες λαθρομετανάστες μετά την προσωρινή τους κράτηση δεν θα απελαύνονται, αλλά θα προωθούνται στα αστικά κέντρα της χώρας. Με τις Αρχές στην παραμεθόριο περιοχή Καστανέων – Νέας Βύσσας στον Έβρο να συλλαμβάνουν λαθρομετανάστες ορμώμενους εκ Τουρκίας 150 με 200 την φορά. Και η σύνθεση αυτών να παραμένει σταθερή. Νέοι, ισλαμιστές, από την Ασία, κυρίως Πακιστανοί και Αφγανοί.

Τώρα τελευταία έχουμε και την διασπορά αθιγγάνων από τις εξευρωπαϊσμένες Βουλγαρία και Ρουμανία να απασχολεί ολόκληρη την Ευρώπη και φυσικά και την χώρα μας. Άνθρωποι που απομακρύνονται από τις χώρες προέλευσης. Και όταν η Γαλλία αποφάσισε ορθά να σταματήσει αυτές τις παράνομες εισόδους, κάποιοι διεθνείς οργανισμοί και επιτροπές, ακόμα και η ευρωπαϊκή, αντέδρασαν υποκριτικά στο δικαίωμα των Γάλλων να προστατέψουν την Πατρίδα τους.

Στην δε Πάτρα οι μάχες ανάμεσα στους λαθρομετανάστες που τρυπώνουν σε φορτηγά για να πάνε στην Ιταλία και τους φορτηγατζήδες που προστατεύουν τις περιουσίες τους είναι καθημερινές. Στον δε Άγιο Παντελεήμονα πληθαίνουν οι κατηγορίες τόσο από αστυνομικούς των γύρω περιοχών για ελέγχους που πραγματοποιούν κρατικοί φορείς για το αν παραβιάζονται τα δικαιώματα αλλοδαπών εγκληματιών όσο και από πολίτες για επιθέσεις λαθρομεταναστών σε βάρος καταστημάτων ακόμα και ανήμερα της Παναγίας.

Αλλά και στα εθνικά ζητήματα οι εκπτώσεις προχωρούν κανονικά μέσα στον κοινωνικό κουρνιαχτό. Η κυβέρνηση μας λένε ότι εργάζεται για το καλό της χώρας με το Ισραήλ στους τομείς της οικονομίας, της ενέργειας, της άμυνας, ακόμα και των υπηρεσιών πληροφοριών.

Παράλληλα όμως πληροφορούμαστε από έγκυρες πηγές για την επικείμενη πώληση νησίδων μας. Πώληση που σαφώς ως αφορώσα ξένα συμφέροντα συνεπάγεται απώλεια εθνικής γης. Έτσι θα μας σώσει τάχα η κυβέρνηση, ξεπουλώντας εθνική κυριαρχία ένεκα των οικονομικών χρεών όπως μας έλεγε «αθώα» ο κ. Παπανδρέου;

Ο πρωθυπουργός πάντως φροντίζει φιλότιμα για τον εθνικό αποχρωματισμό μας ακόμα και σε θρησκευτικό επίπεδο. Η ευαρέσκεια του τάχα για την λειτουργία στην Παναγία Σουμελά γρήγορα εξηγήθηκε από τον Τούρκο πρωθυπουργό Ερντογάν βάζοντας τα πράγματα στην θέση τους. Όλα έγιναν για να δούμε πιο γρήγορα ισλαμικό τέμενος στην Αθήνα.

Δεν φτάνει που το σκαρώνουν σε έκταση του πολεμικού μας ναυτικού, παζαρεύουν με τα αναφαίρετα εθνικά μας δικαιώματα στην σκλαβωμένη ελληνική γη του Πόντου. Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Αλ Κάιντα απειλεί την Τουρκία να πάψει να συναλλάσσεται με το Ισραήλ. Αλλά η κυβέρνησή «μας» δεν φαίνεται να φοβάται μια εμπλοκή της Ελλάδος όταν έχει μετατραπεί σε μουσουλμανική κατασκήνωση.

Ο πρωθυπουργός ωστόσο στις 13 του Σεπτέμβρη θα είναι ιδιαίτερα απασχολημένος. Θα συμμετάσχει στο Όσλο σε μια σύνοδο για την αντιμετώπιση των προκλήσεων της αγοράς εργασίας και την κοινωνική συνοχή που θα κάνει το ευαίσθητο…ΔΝΤ και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Εργασίας. Λέτε να τους εξηγήσει πως συνδυάζονται οι οικονομικές κρίσεις, τα πανάκριβα λαθρομεταναστευτικά προγράμματα, η απώλεια εθνικής κυριαρχίας και η αντιμετώπιση της λαϊκής οργής;

Αυτή ακριβώς η λαϊκή οργή και η πίστη σε μια Ελλάδα Δυνατή με ισχυρούς Έλληνες είναι που πρέπει να εκφραστεί. Να εκφραστεί δημιουργικά στο πρόσωπο του Ελληνικού Εθνικοκοινωνισμού.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: