ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Λοκ-Ισαάκ- Σολωμέ δεν θα σας ξεχνώ ποτέ

ΘΗΒΑ 9-8-2010.

Το 1996 υπήρξε μια κομβική χρονιά για την μετέπειτα πορεία του Ελληνισμού. Μια πορεία που δυστυχώς διέρχεται από προδοσία σε προδοσία και από ηρώων θυσία σε ηρώων θυσία. Και ενώ οι Ήρωες της Φυλής μας, γενιά ξεχωριστών και αληθινών Ελλήνων, πραγματώνουν το Ιερό τους Καθήκον δίχως να υπολογίζουν το κόστος της ζωής τους συνειδητά και με αίσθημα ευθύνης, οι προδότες κομματιάζουν το Σώμα της Ελλάδος και την πουλούν στους εχθρούς της με αηδιαστική συνέπεια και αναισθησία υπολογίζοντας με ελεεινό τρόπο το κόστος της επικίνδυνης εξουσίας τους.

Εκείνη την χρονιά του θρήνου χάσαμε μαζί με τους τρεις ξεχωριστούς Έλληνες Αξιωματικούς Βλαχάκο, Γιαλοψό και Καραθανάση στα Ίμια, δύο επίσης ξεχωριστούς Έλληνες της μαρτυρικής και σκλαβωμένης Κύπρου Μας. Τους Τάσο Ισαάκ και Σολωμό Σολωμού. Δύο πολύ καλούς Πατριώτες που δεν συμβιβάστηκαν ποτέ με την εικόνα της Κύπρου τα χρόνια που ακολούθησαν την σπουδαία εθνική εποποιία της ΕΟΚΑ. Δύο σπουδαίους Έλληνες που μείνανε πιστοί στον αγώνα για την Ένωση της Κύπρου με την Μητέρα Ελλάδα ως την μόνη δικαίωση. Δύο αγαπημένα ξαδέλφια που τίμησαν την οικογενειακή παράδοση και δεν μπορούσαν να μείνουν ο ένας πίσω στην ζωή δίχως τον άλλο.

Ο Ισαάκ και ο Σολωμού δεν θεώρησαν λευτεριά την ανακήρυξη της Κυπριακής Δημοκρατίας παρά μόνο ως το απαραίτητο μονοπάτι προς την απελευθέρωση και την Ένωση, αφού αυτή η ανακήρυξη ήταν το αποτέλεσμα που οφειλόταν αποκλειστικά στην θυσία των μαρτύρων και των μαχητών της ΕΟΚΑ. Μια θυσία που πολλάκις προδόθηκε και η ταυτότητα των Κυπρίων Πατριωτών αποκαλύφτηκε στους Άγγλους αποικιοκράτες από κομμουνιστές και άλλους συστημικούς που κατέχουν σήμερα κυβερνητικές ευθύνες. Ο Ισαάκ και ο Σολωμού δεν δέχτηκαν ποτέ την ύπαρξη της πράσινης γραμμής και των κατεχομένων ούτε και την μιαρή σημαία του Αττίλα στην κυπριακή γή και τον Πενταδάχτυλο.

Ο Ισαάκ και ο Σολωμού δεν θα δεχόντουσαν ποτέ τα παζάρια για την παραμονή στην Κύπρο 50000 εποίκων και δεν θα ανέχονταν τις μειοδοτικές συζητήσεις Χριστόφια και ΑΚΕΛ για τις περιουσίες και το άνοιγμα αεροδρομίων και λιμανιών με τους κατακτητές όταν νεκροί Έλληνες ανευρίσκονται και αγνοούμενοι συνεχίζουν να υφίστανται από τα έργα της άθλιας Τουρκιάς. Γιατί οι νεκροί και οι αγνοούμενοι σπατάλησαν γενναία το δώρο της ζωής για την στοργική αγκαλιά της Μητρός Ελλάδος. Για το λόγο αυτό θα έφτυναν κατάμουτρα τις διζωνικές ομοσπονδίες και τις εκ περί τροπής ελληνοτουρκικές διοικήσεις, όταν οι Τούρκοι και οι σύμμαχοί τους, τα αληθινά αφεντικά του Νεοταξισμού, τάχα σύμμαχοι και δικοί μας όλοι τους, δεν αναγνωρίζουν κατοχή και τουρκικά εγκλήματα. Και μαζί τους κατάπτυστοι για τους Ήρωες της Κύπρου Μας θα ήταν και οι δωσίλογοι πολιτικάντηδες στο ψευτορωμέικο και την Κύπρο που συμφωνούν και προχωρούν την προδοσία όταν η Άγκυρα γυρεύει να καταπιεί Ελλάδα και Κύπρο.

Τότε που οι γνωστοί εξουσιαστές γκριζάρανε το Αιγαίο και ετοιμάζανε την επέκταση του τουρκισμού στην μεγαλόνησο, οι Έλληνες μοτοσικλετιστές κινήσανε σε μια πορεία προς την πράσινη γραμμή να τρανώσουν την ψυχή τους για την λευτεριά της Κύπρου και ο Ισαάκ κίνησε την πορεία του προς την αθανασία από τα δολοφονικά χέρια των Γκρίζων Λύκων. Και λίγο αργότερα κίνησε την ίδια πορεία ο ξάδερφος του Σολωμού, προσπαθώντας να ξεκρεμάσει από τον ιστό του κατεχόμενου φυλακίου το ρυπαρό τουρκικό πανί, από τις σφαίρες κατοχικού αξιωματούχου. Οι Έλληνες Εθνικιστές όμως δεν ξεχνάμε τους δικούς μας Ήρωες του Ελληνισμού. Και ο Ελληνικός Στρατός δεν ξεχνάει την αποστολή του: ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ – Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ. ΕΛΛΑΣ – ΚΥΠΡΟΣ – ΕΝΩΣΙΣ. Αφιερώνουμε στους Ισαάκ και Σολωμού και την αγαπημένη Κύπρο το πιο κάτω βίντεο:
http://www.youtube.com/watch?v=niKrVSx4Q44&feature=player_embedded

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: