ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Γκιόλβας

ΘΗΒΑ 11-8-2010 .

Αυτός ο τόπος δεν έχει πάψει ποτέ να γεννάει σπουδαίους ανθρώπους. Ανθρώπους που δημιούργησαν και δημιουργούν θαυμαστά έργα για την κοινωνία που ζουν και για την Πατρίδα τους. Μια κοινωνία της αλληλεγγύης, της δικαιοσύνης και της αληθινής προόδου. Και μια Πατρίδα που όφειλε να επωφελείται από τα έργα των παιδιών της με το να θωρακίζεται έναντι των εχθρών της, να παράγει σύγχρονο ελληνικό πολιτισμό και να δημιουργεί τις προϋποθέσεις για την αύξηση φυσικής παρουσίας και επιρροής. Αυτές οι συνθήκες συνέτρεξαν στην περίπτωση του σπουδαίου επιστήμονα και Έλληνα Γκιόλβα.

Όμως τα ευεργετήματα των έργων των παιδιών της Ελλάδος δεν είναι επιθυμητά από τους ανθέλληνες κρατούντες. Και τούτο γιατί μια δυνατή Ελλάδα με ισχυρούς Έλληνες ενωμένους και παραγωγικούς χαλάνε τα σχέδια των προσωρινά ισχυρών και αδυνατίζουν τον Διεθνιστικό Νεοταξισμό. Αν μάλιστα μιλάμε για έναν Γκιόλβα που υπήρξε ικανός Έλληνας Πατριώτης και Εθνικιστής και αντισιωνιστής, ένας άνθρωπος που αντίκειτο στην σιωνιστική πρωτοκαθεδρία και εργαζόταν για την πρωτιά του Ελληνισμού, τότε κάποιοι είχαν όφελος να κρύψουν τα έργα του Γκιόλβα και να τα γραφικοποιήσουν όπου δεν μπορούσαν να τα κρύψουν. Αλλά αυτό στάθηκε αδύνατο.

Τα επιτεύγματα της τεχνικής κατάρτισης, της επιστημονικής επάρκειας και της ιδιοφυίας του Γκιόλβα σε συνδυασμό με τα απτά αποτελέσματα που παρήγαγαν δώσανε τις αποστομωτικές απαντήσεις σε δύσπιστους και σε εχθρούς. Πρέπει μάλιστα να παραθέσουμε ένα μικρό δείγμα αυτών των επιτευγμάτων ως ελάχιστο φόρο τιμής σ’ αυτόν τον σπουδαίο Έλληνα.

Ξεκινάμε από το αντιαεροπορικό σύστημα Άρτεμις που εξακολουθεί και σήμερα να είναι αξεπέραστο στην κατηγορία του. Ο Ελληνικός Στρατός από την πρώτη στιγμή είχε ενδιαφερθεί γι’ αυτό και τούτο σημαίνει πολλά. Όπως και το ότι κάποιοι φρόντισαν να προδώσουν κάποια στοιχεία στους προαιώνιους εχθρούς. Ο Γκιόλβας υπήρξε επίσης ως προς τα στρατιωτικά ζητήματα πρωτοπόρος στην ανάπτυξη αντιπυραυλικής ασπίδας. Επίσης πρωτοστάτησε στην ανάπτυξη εναλλακτικών πηγών ενέργειας πλέον των πετρελαιοειδών που μας καθιστούν σήμερα όμηρους στους Σιωνιστές, στην ανάπτυξη ηλεκτρικής ενέργειας από πυρηνικά απόβλητα και άλλα πολλά.

Ο δρόμος του Γκιόλβα συναντήθηκε με εκείνον αμφιλεγόμενων προσωπικοτήτων, αλλά και άλλων αληθινά σπουδαίων και ελληνικών. Στους αμφιλεγόμενους συμπεριλαμβάνεται ο Αϊνστάιν για τον οποίο ο Γκιόλβας είχε κάκιστη γνώμη, επαληθεύοντας ουσιαστικά την άποψη περί ενός κοινού αντιγραφέα. Στους σπουδαίους Έλληνες που συναναστράφηκε ο Γκιόλβας συμπεριλαμβάνεται ο μέγιστος επιχειρηματίας, Πατριώτης και Εθνικιστής Αριστοτέλης Ωνάσης που θα προσέφερε επίσης πολύ περισσότερα στην Ελλάδα και θα συνεισέφερε ομοίως σπουδαία με τον Γκιόλβα στην ενεργειακή επικράτηση της Ελλάδος αν δεν εξουδετερωνόταν ανεντίμως.

Όμως οι πολιτικάντηδες της χώρας μας, πιστοί υπηρέτες στον κακό δράκο της ιστορίας, φημίζονται για την κακήν κακώς εξαγωγή των φωτεινών μυαλών της Ελλάδος και το ξεπούλημα των εγχώριων αμυντικών συστημάτων και των ενεργειακών λύσεων που θα εξασφαλίζανε την αμυντική και οικονομική επάρκεια της Ελλάδος. Και τούτο διότι θέλουν τα Νεοταξικά αφεντικά την Ελλάδα να χρωστάει και να αγοράζει όπλα εύκολα ελεγχόμενα από τα συστήματα ηλεκτρονικού πολέμου. Και φυσικά ούτε κατά διάνοια να κατέχουμε δικιά μας στρατιωτική βιομηχανία υψηλής παραγωγικότητας ή πυρηνική τεχνολογία. Πράγματα που οπωσδήποτε η δυνατή Εθνικοκοινωνική Ελλάδα τα χρειάζεται μαζί με τις εναλλακτικές πηγές ενέργειας. Γιατί μόνο η Εθνικοκοινωνική Ελλάδα μπορεί να δημιουργήσει την Μεγάλη Ελλάδα όλων των Ελλήνων.

Και τώρα ας αφιερώσουμε στον σπουδαίο Έλληνα Γκιόλβα αυτό το βίντεο http://www.youtube.com/watch?v=W0BGSz0FISY&feature=player_embedded .


ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/




Δεν υπάρχουν σχόλια: