ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Η ΕΘΝΟΚΤΟΝΑ ΣΥΜΒΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ

ΘΗΒΑ 15-8-2010 .

Πόσος παραλογισμός, πόση εθνοκτόνα διάθεση και πόσος ανθελληνισμός θα γίνει ακόμα ανεκτός από μια πολιτική διοίκηση που προδίδει τα εθνικά συμφέροντα και εγκαταλείπει τους Έλληνες βορά στα χέρια άθλιων υπανθρώπων και λαών; Και πόση αποχαύνωση και δουλική αποδοχή θα επιδείξει ο ελληνικός λαός σε όσους του στερούν ελληνικότητα και κοινωνική ασφάλεια; Και ακόμη έως πότε θα επικρατεί ο ραγιαδισμός να αδιαφορεί η μάζα για τις ζωές Ελλήνων που χάνονται εκτός των κουτσουρεμένων σημερινών συνόρων που διαθέτει προσωρινά σήμερα η Ελλάς; Δεν περισσεύει άραγε ίχνος αληθινής εθνικής υπερηφάνειας στους σημερινούς Έλληνες;

Όταν θες να ασχολείσαι στα σοβαρά με την άσκηση πατριωτικής πολιτικής και όχι με την αγυρτεία της πολιτικάντικης αλητείας, τότε είσαι υποχρεωμένος να επισημάνεις και τις σοβαρές ευθύνες του ελληνικού λαού για τον σημερινό όλεθρο, την σήψη, τον εθνικό παχυδερμισμό και την έκπτωση στην διεκδίκηση των δικαίων της Ελλάδος. Επιτέλους, η Ελλάς δεν είναι τα υπαγορευόμενα θέσφατα από ανθέλληνες και εθελόδουλους της επιλογής δημοκρατικών και φρόνιμων τάχα πολιτευμάτων και πολιτικών που αδειάζουν τα δημόσια ταμεία, που νοθεύουν την ράτσα μας με λαθραίες υπηκοότητες και ψήφους, που παραχωρούν εθνικά κυριαρχικά δικαιώματα. Και τούτα όλα όταν οι πόλεις και τα χωριά μας έχουν κατακλυστεί από εκατοντάδες χιλιάδες Αλβανούς κυρίως λαθρομετανάστες και λοιπούς ισλαμιστές με τα γεννήματά τους και όταν σκλαβωμένοι Έλληνες δολοφονούνται γιατί πολύ απλά είναι Έλληνες. Τότε λοιπόν δικαίως εξοργίζομαι.

Αυτό ακριβώς συνέβη στην αλβανοκρατούμενη Χειμάρρα με την δολοφονία του 35χρονου Βορειοηπειρώτη Αριστοτέλη Γκούμα από αλβανικά ανθρωπόμορφα κτήνη, επειδή ο άτυχος Βορειοηπειρώτης μιλούσε στην γλώσσα των προγόνων μας, την ελληνική. Το συγκεκριμένο έγκλημα ήταν σαφώς προμελετημένο αφού, όπως είπε ο αγωνιστής δήμαρχος της Χειμάρρας Βασίλης Μπολάνος, οι δράστες προκαλούσαν από μέρες τον δολοφονηθέντα. Το θράσος των αλβανικών υπανθρώπων με τις λογομαχίες και τους ξυλοδαρμούς εκφράστηκε φυσικά κατόπιν με το ζωώδες ανθελληνικό μίσος μέσω της καταπλακώσεώς του από το αυτοκίνητο των δολοφόνων. Και όλα αυτά συμβαίνουν όταν συμπατριώτες τους κατά κύματα σιτίζονται στην πατρίδα μας και οι Τσάμηδες εκφράζουν τις αλβανικές διεκδικήσεις σε βάρος της Ελεύθερης Ηπείρου Μας.

Αλήθεια, πόσο ρατσιστικό είναι να θες να προστατέψεις την Φυλή, την Πατρίδα και τον λαό σου από εκείνους που μας θέλουν νεκρούς ή στην καλύτερη των περιπτώσεων σκλάβους; Αν όμως υπήρχε ίχνος εθνικής ευαισθησίας από την καθεστωτική πολιτεία μας θα έπρεπε να είχε τουλάχιστον ζητηθεί ικανοποίηση από το αλβανικό κράτος ή σε άλλη περίπτωση να είχε μπει ο ελληνικός στρατός στην Βόρεια Ήπειρο που είναι ελληνική κι όχι δίγλωσση όπως ύπουλα ισχυρίστηκε ο Αλβανός πρωθυπουργός Μπερίσα.

Αλλά μήπως παρόμοιες ραγιάδικες συμπεριφορές δεν έχουμε και στην Κύπρο Μας; Όταν αποκαλύπτεται η ύπαρξη μιας επαίσχυντης συμφωνίας της κυπριακής πολιτείας με την Μ. Βρετανία που επιτρέπει την εκπαίδευση των πιλότων της πολεμικής της αεροπορίας στο πολιτικό αεροδρόμιο της Λάρνακας. Συμφωνία που υποτίθεται ότι δεν θα ισχύει όταν υφίσταται τουριστική κίνηση αιχμής. Το συγκεκριμένο σκηνικό της υποτέλειας, έναντι μάλιστα των δυναστών που δολοφονούσαν τους εθνικούς αγωνιστές της ΕΟΚΑ, αποκαλύφτηκε όταν ένα βρετανικό σκάφος παραβίασε τα συμφωνηθέντα με τους εκεί πολιτικάντηδες. Αλλά τι να περιμένει κανείς και από δαύτους όταν συνεχίζουν τις διαπραγματεύσεις με τον Έρογλου όταν ο τελευταίος σε συνέντευξή του σε αγγλόφωνη τουρκοφυλλάδα μιλάει για κοινωνική αναταραχή που θα προκαλέσει η αποχώρηση των Τούρκων εποίκων και αποκαλεί τους νόμιμους Ελληνοκύπριους κατόχους των τουρκοπατημένων περιουσιών «πρώην κατόχους των περιουσιών»; Ο δε Έρογλου προεξοφλεί πως τον Σεπτέμβριο οι δύο πλευρές θα μοιραστούν μια ευρεία δέσμη προτάσεων για το περιουσιακό και τον Οκτώβρη και τον Νοέμβρη οι διαπραγματεύσεις θα φτάσουν σ’ ένα σημαντικό επίπεδο. Κάτι θα ξέρει. Όμως ο Ισαάκ και ο Σολωμού που τίμησαν οι Κύπριοι Πατριώτες έδωσαν την ζωή τους για μια ελληνική Κύπρο.

Στο τουρκικό προξενείο Θεσσαλονίκης άγνωστοι προβοκάτορες έβαλαν βόμβα μολότωφ θυμίζοντας τα γεγονότα που οδήγησαν στον εξανδραποδισμό των Ελλήνων της Κωνσταντινούπολης το 1955. Ο δε Τούρκος πρόξενος Κομοτηνής Σάρνιτς μαζί με τον ψευτομουφτή Σερήφ μετέβησαν στην τουρκοπατημένη Ανδριανούπολη και το τοπικό εμπορικό και βιομηχανικό επιμελητήριο προκειμένου να βρουν επενδυτές, καλώντας τους θρασύτατα «στην περιοχή μας». Παράλληλα συνεχίζονται οι πιέσεις για την αναγνώριση του «κράτους» Κοσσυφοπέδιο την στιγμή που ο υπουργός περιβάλλοντος του ψευδοκράτους αυτού παρέστη στους εορτασμούς του ετέρου ψευδοκράτους στην Κύπρο για την εισβολή του Αττίλα. Και στην νησίδα Ζουράφα απαγορεύεται η ύψωση της Ελληνικής Σημαίας. Η δε Ρωσία μας καλεί σε συνεργασία σε επίπεδο ναυτικής βάσης και ασφάλειας, λέγοντας ξεκάθαρα με τον Αρχηγό του Στόλου της να πάψει η Ελλάς να τα δίνει όλα στους Αμερικανούς.

Ήρθε η ώρα της οργής προκειμένου να επιβιώσουμε και να σηκώσουμε κεφάλι ως γνήσιοι Έλληνες. Να πάψουμε την εθνοκτόνα συμβίωση με τους εχθρούς μας και να τους εξαφανίσουμε από τα χώματά μας λευτερώνοντας πατρίδες, θωρακίζοντας ζωές και δικαιώνοντας πάνω από όλα θυσίες και ψυχές. Έργο επιτακτικό για την Μεγάλη Ελλάδα του Εθνικοκοινωνισμού.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: