ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΟΙ ΤΟΥ

ΘΗΒΑ 6-8-2010 .

Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος δύσπιστος στον τόπο αυτό που να πιστεύει ότι συντρέχει ανάμεσα στους κοινοβουλευτικούς «μας» εκπροσώπους κάποια απόδειξη σχέσεως και πιστής τήρησης των παραδοσιακών στοιχείων της εθνικής μας ταυτότητας. Και φυσικά όταν μιλάμε για την εθνική ταυτότητα των Ελλήνων αναφερόμαστε προφανώς στη γλώσσα, την θρησκεία και τον πολιτισμό της Φυλής μας.

Και όταν φτάνει ο λόγος στην λεγόμενη προοδευτική ή δημοκρατική ή κεντροαριστερή ή σοσιαλιστική παράταξη, την παράταξη με τα πιο πολλά ονόματα σαν τον καταδιωκόμενο σαλτιπάγκο, τότε το έρεισμα της ελληνικότητας απομακρύνεται ακόμη πιο πολύ. Και τούτο γιατί εκεί απουσιάζει δομικά και ιδεολογικά η έννοια του Έθνους που αντικαθίσταται από τον κοσμοπολίτη που δεν υπακούει σε Πατρίδα, Φυλή και επομένως Θεό, γιατί νοιώθει να απειλείται ο ψευτοανθρωπισμός και ο υλισμός του από τους κανόνες της ζωής.

Αλλά όταν μιλάμε για την Ελλάδα των Θεών, τότε η Πίστη διαδραματίζει πρωταρχικό ρόλο εμψύχωσης, έμπνευσης και εσωτερικής ισορροπίας σ’ ένα τόπο που είχε έρθει από τα πρώτα βήματα σε επαφή με τον Θείο Παράγοντα. Επομένως έντονη και συνυφασμένη με την ζωή και τον γενετικό κώδικα του λαού μας είναι και η εμβληματική απεικόνιση της Πίστης μέσα από το ζωηφόρο σημείο του Σταυρού που ενυπάρχει στο Έθνος μας από τα προ Ορθοδοξίας χρόνια ακόμη και φυσικά αδιάσπαστα μέσα από την Ελληνοορθοδοξία που θεμελίωσε ο Ελληνισμός με τους αγώνες του. Αγώνες για ελευθερία και Πατρίδα. Αγώνες για Χριστό και Ελλάδα. Πριν υπέρ βωμών και εστιών. Και μετά υπέρ Πίστεως και Πατρίδος. Πριν στις Θερμοπύλες με τον Λεωνίδα. Μετά στην Αλαμάνα με τον Αθανάσιο Διάκο.

Τώρα εντείνονται οι φωνές και αλλού και στην Πατρίδα μας για την κατάργηση του σταυρού από την σημαία μας. Και είναι εύκολο να φανταστούμε τον λόγο. Όταν ένας λαός αγωνίζεται για δόξα και επιβίωση είναι έτοιμος να ματώσει για την Σημαία που αποτελεί την ζωντανή παρουσία μιας ιστορίας αιώνων που κάποιοι θυσίασαν την ίδια την ζωή τους κάτω από τον πλέριο και καθαγιασμένο ίσκιο της για εμάς και τα παιδιά μας. Και ο σταυρός που κουβαλάει εκείνη είναι καμωμένος για ώμους γερούς γενναίων ανθρώπων, γνήσιων δηλαδή Ελλήνων. Και όταν ο Σταυρός των Ελλήνων περιβάλλεται από την φράση Ελευθερία ή Θάνατος, τότε καλά θα κάνουν όσοι ονειρεύονται την αφαίρεση του σταυρού από την Σημαία μας να αλλάξουν άποψη. Πριν ξεραθούν τα χέρια τους.

Το λέμε γιατί οι σχετικές διαρροές και η προϊστορία του πράγματος μολύνουν το Ελληνικό Έθνος και γυρεύουν καθαρμό. Θεός και Ελλάδα ανέκαθεν συμβάδιζαν και θα εξακολουθήσουν να συμβαδίζουν για τους Έλληνες και τον Ελληνικό Εθνικοκοινωνισμό. Ενάντια στο σύνολο του εθνοκτόνου καθεστώτος. Μακριά από πολιτικάντικους και «ιεροπρεπείς» διεθνισμούς. Ας δούμε αυτό το βίντεο http://www.youtube.com/watch?v=SmhKngSvu2I&feature=player_embedded#!

Δεν υπάρχουν σχόλια: