ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΤΙΜΗ ΣΤΟΥΣ ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ ΦΡΟΥΡΟΥΣ

ΑΘΗΝΑ 28-8-2010 .

Σ’ αυτή την χώρα των Ηρώων εξακολουθούν να έρπουν ανάμεσά μας οι απόγονοι του Εφιάλτη σε θέσεις υψηλής ευθύνης και εξουσίας, εκμεταλλευόμενοι με επονείδιστο τρόπο τον καθημερινό αγώνα υπέρ της εθνικής μας ασφάλειας που διεξάγουν οι Ένοπλες Δυνάμεις. Μαχητές του Ελληνικού Έθνους που ως εκφραστές της Φυσικής Αριστοκρατίας της Φυλής μας διαφυλάττουν το Κράτος από τις εχθρικές επιβουλές με ακατάβλητο αίσθημα φιλοπατρίας. Γνήσιοι Έλληνες που έχουν όμως την ατυχία να διοικούνται από πολιτικές ηγεσίες που λογαριάζουν την αριστοκρατία με τον πλουτισμό, την κρατική μηχανή με τους αναξιοκρατικούς διορισμούς και την ειρηνική διακρατική συμβίωση με το ξεπούλημα της Πατρίδος και την πολυπολιτισμικότητα.

Όμως οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι οι αυθεντικοί υπερασπιστές των παραδόσεων, των θεσμών, των συνόρων του Έθνους και οι εκφραστές της εθνικής υπερηφάνειας ενός ολόκληρου λαού. Είναι τα παιδιά αυτού του λαού που ακόμα και εν καιρώ ειρήνης ακονίζουν την αντίληψη και την επιχειρησιακή ικανότητα την ίδια στιγμή που οι δημόσιοι υπάλληλοι απασχολούνται πίσω από κάποιο γραφείο. Το ίδιο και το σύνολο των Ελλήνων εργαζομένων, ενώ σ’ αυτά τα παιδιά χρωστούμε όλοι μαζί την σιγουριά που έχει απομείνει στην Πατρίδα μας. Οι δε Εθνοπατέρες το μόνο που κάνουν είναι να μηχανεύονται τρόπους υφαρπαγής της λαϊκής ψήφου, συναλλαγής με πλουτοκράτες και εχθρούς της Ελλάδος και πτώσης συνόρων και πλουτοπαραγωγικών πηγών.

Το τελευταίο περιστατικό με την σύγκρουση δύο πολεμικών αεροσκαφών στην Κρήτη κατά την διάρκεια εκπαιδευτικής πτήσης και τον θάνατο ενός ακόμη πιλότου μας αποτελεί ένα ακόμα κρίκο στην αλυσίδα των εγκληματικών παραλείψεων και δράσεων ενός πάρα πολύ επικίνδυνου καθεστώτος. Οι ατελείς εξοπλισμοί, εξοπλισμοί που ελέγχονται εύκολα από τους ηλεκτρονικούς εξοπλισμούς των εχθρών μας και οι εξοπλισμοί που μένουν δίχως δικλείδες επιχειρησιακής ασφαλείας λόγω αισχρών νεοταξικών συναλλαγών ή ανεπίτρεπτων οικονομικών περικοπών, στιγματίζουν μια πολιτική κατάσταση που στρέφεται ενάντια σ’ αυτήν την ίδια την Πατρίδα.

Σύμφωνα με το defencenet.gr τα δύο αεροσκάφη με τους τρεις πιλότους μας που συγκρούστηκαν στην Κρήτη δεν διέθεταν ένα εξειδικευμένο Σύστημα Απεικόνισης Μάχης το οποίο συμπεριλαμβάνει προειδοποιητή σύγκρουσης που ενημερώνει τον πιλότο για τον ενδεχόμενο κίνδυνο. Και δεν διέθεταν τα αεροσκάφη μας αυτό το σύστημα όχι γιατί δεν είχε προβλεφτεί ή γιατί δεν ήταν επιθυμητό, αλλά γιατί ο σχετικός διαγωνισμός για την προμήθειά του είχε ακυρωθεί τέσσερις φορές από το 2001! Όμως οι πιθανότητες τέτοιων κινδύνων θα είχαν ελαχιστοποιηθεί αν είχαν ληφθεί σχετικές μέριμνες δεδομένου της εξαιρετικής ικανότητας των πιλότων μας σε παγκόσμιο επίπεδο.

Φαίνεται ότι οι πολιτικάντηδες λοιπόν δεν νοιάζονται διόλου για τις ζωές των στρατιωτικών μας. Δεν νοιάζονται άλλωστε διόλου για την άμυνα της χώρας έχοντας μοιράσει εν τοις πράγμασι ενεργειακά το Αιγαίο, έχοντας περιορίσει τις αναχαιτίσεις των Τούρκων έως τα 6 ναυτικά μίλια, έχοντας αφήσει Θράκη και Κύπρο στους πράκτορες της Άγκυρας και έχοντας παραχωρήσει γη στους λαθρομετανάστες που στέλνει η Τουρκία με πλήρη ασφάλεια. Ασφάλεια για τους ανθέλληνες και θάνατος για τους Έλληνες. Όταν υπουργικά χείλη χαρακτηρίζουν θρασύτατα τους στρατιωτικούς μας δημόσιους υπαλλήλους, συγκρίνοντάς τους με τις κομματικές τους προσλήψεις θρασύτατα.

Αλήθεια, πως είπαμε ότι λέγεται το πολίτευμα αυτό; Δημοκρατία το είπατε; Και το πολίτευμά σας είναι άκριτα «κοσμοπολίτικο», μοιράζοντας εθνική κυριαρχία και περιουσία στους ξένους και ανεργία, ανέχεια και αδιαφορία για τους Έλληνες; Να σας πληροφορήσουμε ότι κι αυτό και εσείς είσαστε ανεπιθύμητοι κύριοι και κυρίες πολιτικάντηδες. Υπηρετήστε το Ελληνικό Έθνος με το να ξεκουμπιστείτε. Αυτό το Έθνος πρέπει να ξεφύγει και να μεγαλώσει συντροφιά με μια ελληνοπρεπή Εθνική Λαοκρατία. Αυτό το Έθνος ανήκει στον Λαό και τον Στρατό του. Σμηναγός Αναστάσιος Μπαλατσούκας, Αθάνατος!

Αφιερώνουμε στην φυσική κοινωνία των Αρίστων το βίντεο αυτό εδώ http://www.youtube.com/watch?v=eXiPEX4th9Q&feature=related

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: