ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΚΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ

ΘΗΒΑ 14-8-2010 .

Όσο πλησιάζει η ώρα της δικαίωσης των πόθων και της πλήρωσης των δικαίων του Ελληνικού Έθνους τόσο θα εμφανίζεται το πραγματικό πρόσωπο των εχθρών της Φυλής μας που ματαίως αγωνίζονται να επιβάλλουν την κυριαρχία τους επάνω μας. Όσο κι αν καλυπτόντουσαν μέσα στα σκοτάδια της μισάνθρωπης φύσης τους δεν κατάφεραν ποτέ να ξεπεράσουν το ακατάλυτο πνευματικό φως της Ελληνικής Ιδέας. Και όσο κι αν καμώνονται τον φίλο πίσω από ντόπιους δεσμοφύλακες και τοποτηρητές πολιτικάντηδες, αλλά και πίσω από το προσωπείο της «προστάτιδος» ξένης δυνάμεως, ο «περιούσιος» Διεθνιστικός Νεοταξισμός δεν θα καταφέρει τίποτα άλλο από το να εισπράξει την τελειωτική ήττα και τον αφανισμό του με την ολοκληρωτική υπερίσχυση του Ελληνικού Έθνους και της Ελληνικής Τάξεως Πραγμάτων.

Η περίεργη τάχα εκτόξευση της βόμβας μολότωφ στο τουρκικό προξενείο της Θεσσαλονίκης, ακριβώς στην καρδιά του Ελληνικού Βορρά που διεκδικούν βαλκάνια και νεοταξικά σκουπίδια δείχνουν τις προθέσεις αυτών που επιθυμούν να διαμελίσουν την Ελλάδα μας. Ματαίως φυσικά γιατί οι φύλακες άγγελοι του Έθνους μας καιροφυλακτούν και γράφουν στο τεφτέρι με τα οφειλόμενα την καταδίκη και την εσχάτη των ποινών για τους ανθέλληνες.

Ο συνειρμός με την αντίστοιχη βομβιστική ενέργεια που προκλήθηκε από το χέρι μιαρού τουρκικού υποκειμένου και έφερε τον εξανδραποδισμό του Ελληνισμού της Πόλης το 1955 είναι λογικός, αλλά το χέρι που πέταξε την βόμβα μολότωφ μπορεί να είναι είτε τουρκικό είτε αναρχοκομμουνιστικό είτε έτερο «συμμαχικό». Μια φορά οι απόβλητοι της Άγκυρας και τα συντρόφια τους ούτε τον Ελληνικό Στρατό θα καταβάλλουν ούτε τους Έλληνες Εθνικιστές και η Ελλάς θα επιζήσει και θα γυρίσει στερεά στις σκλάβες Ελληνικές Πατρίδες.

Βέβαια ο εχθρός που έχουμε να νικήσουμε δεν είναι μόνον ο γνωστός εξωτερικός, αλλά και ο επίσης γνωστός και εφιαλτικός εσωτερικός. Άλλωστε το Γουδί ποτέ δεν ολοκλήρωσε το έργο του και η δικαιοσύνη για όσους πληγώνουν και προδίδουν την Πατρίδα δεν έχει ακόμα αποδοθεί. Η περίπτωση του Πατριώτη αξιωματικού γιατρού του Πολεμικού μας Ναυτικού που εξέφρασε σε εκδήλωση της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων την πάνδημη αντίδραση λαού και στρατεύματος στην ανέγερση μουσουλμανικού τεμένους στο Ναυτικό Οχυρό Βοτανικού με την δυσμενή αυτού μετάθεση στην Κρήτη από τα ψηλά κομματικά γαλόνια, δεικνύει την διάβρωση του ντόπιου νεοταξισμού που έχει εισχωρήσει στις διορισμένες στρατιωτικές κατεβασμένες κεφαλές.

Και όσο κι αν η δικαιοσύνη του Συστήματος δεν προστατεύει την συντριπτική πλειοψηφία των αληθινών Στρατιωτών του Ελληνικού Έθνους, τόσο θα ανταριάζει ο θυμός των Ελλήνων και της Ελληνικής Εθνικοκοινωνικής Παράταξης στο δρόμο για την ανάληψη της εξουσίας των πραγματικών πεπρωμένων της Μεγάλης Ελλάδος. Και τόσο πιο κοντά θα έρθει ο ούτως ή άλλως συντομευμένος χρόνος για την ανάσταση και την αποκατάσταση της Κραταιάς Ελληνικής Αυτοκρατορίας.

Έξω τα μαντρόσκυλα του ξένου και ντόπιου Νεοταξισμού. Φωτιά και τσεκούρι σε Εχθρούς και Εφιάλτες.
Με όρθιο το κεφάλι Βυζάντιο και πάλι.
Ζήτω η Μεγάλη και Αιώνια Ελλάς του Εθνικοκοινωνισμού. Η Ελλάς των εθνικιστικών λαϊκών δυνάμεων του καλού αγώνα κι όχι των στείρων ελίτ.
Αφιερώνουμε στην ώρα την καλή του Ελληνισμού το πιο κάτω τραγούδι του Σωτήρη Πεντέλα:
http://www.youtube.com/watch?v=Oe5ICCRXF3A&feature=player_embedded!

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: