ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΚΙΝΗΜΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ


ΑΘΗΝΑ 7-11-2011.

Πολύ ωραίο ακουγόταν στην αρχή το παραμύθι της σοσιαλιστικής κυβέρνησης περί δημοψηφίσματος προκειμένου να εγκρίνει ή να απορρίψει ο ελληνικός λαός την νέα δανειακή σύμβαση και την παραμονή στη ζώνη του ευρώ. Να επιλέξει δηλαδή αν θέλει να ζήσει ελεύθερος ή να οδηγηθεί στην απόλυτη εξαθλίωση, αφού αυτό θα ήταν το σωστό ερώτημα. Όμως ήταν απλώς ένα παραμύθι και τίποτα άλλο. Διότι για να οδηγήσει το νεοταξικό καθεστώς τις εξελίξεις σε δημοψήφισμα, απαιτείται ο σεβασμός της λαϊκής βούλησης και η προσήλωση στο εθνικό συμφέρον. Στοιχεία ανύπαρκτα στο ξενοκίνητο πολιτικό σύστημα που μας διοικεί.

Το πρωθυπουργικό παραμύθι όμως δεν ενεργοποιήθηκε ούτε χωρίς λόγο ούτε από ανοησία, αλλά για λόγους πολιτικού δόλου. Δόλος που είναι σε γνώση όλων των καθεστωτικών συνδαιτυμόνων. Ήταν το κατάλληλο ερέθισμα προκειμένου μέσα από τις μαζικές αντιδράσεις των πρόθυμων παιδιών του ντόπιου νεοταξισμού να λάβει την ώθηση ο αρχηγός της ΝΔ Α. Σαμαράς να ομολογήσει την νομιμοφροσύνη του στο νέο μνημόνιο με τις μικρότερες απώλειες έναντι της λαϊκής βάσης, όπως πιστεύει. Επιπλέον καλλιεργήθηκε και τελικά επιβλήθηκε η ακόμη πιεστικότερη συσπείρωση των πασόκων βολευτών που εκδηλώθηκε με την ψήφο εμπιστοσύνης στον μνημονιακό πρωθυπουργό Παπανδρέου.

Στο μεταξύ ο νεοταξικός παράγοντας έλαβε και τη δική του εκδούλευση. Η πολιτικά ανύπαρκτη στην ουσία «Ευρωπαϊκή» Ένωση δέχτηκε ένα ακόμη πλήγμα στην υπόθεση της καταβαράθρωσης του ευρώ. Άλλωστε η σχεδιασθείσα παγκόσμια διακυβέρνηση δεν θέλει ούτε Ευρώπη ούτε έθνη ούτε εθνικές οικονομίες ούτε την Ελλάδα μας.

Μέσα σ’ αυτό το κλίμα λοιπόν φτάσαμε στην επιχείρηση σχηματισμού μιας ευρείας κυβέρνησης εθνικής ενότητας ή σωτηρίας τάχα ή όπως άλλως την αποκαλέσουν οι γραικύλοι πολιτικάντηδες που ασκούν πολιτική διαχείριση κι όχι εξουσία. Στην πραγματικότητα πρόκειται για ευρεία κυβέρνηση εθνικού ολέθρου και ολοκληρωτικού ξεπουλήματος του Ελληνισμού. Ποιος είναι άραγε ο λόγος που πρέπει να μπουν όλα τα καθεστωτικά κόμματα σ’ αυτό το ευρύ σχήμα και γιατί ξέσπασε τόσος εικονικός καυγάς για την τελική του σύνθεση;

Μα γιατί αυτός ο μαζικός σχηματισμός έχει τεθεί από τους τοκογλύφους ως μονόδρομος για την είσπραξη της διαβόητης έκτης δόσης. Και ακόμη γιατί τα νέα μέτρα θα είναι απείρως σκληρότερα από τα ήδη απάνθρωπα μέτρα φτωχοποίησης και ξεσπιτώματος των Ελλήνων που έχουμε ζήσει. Θα μας ζητηθεί άραγε κάποιο νησάκι; Μην ξεχνάμε ότι οι ασυλίες της εθνικής μας κυριαρχίας έχουν από το πρώτο μνημόνιο αρθεί. Ήδη το νέο σχήμα προχωρά εν μέσω της ταραχώδους συνεννοήσεως των προθύμων και των δήθεν αντιρρησιών με το καθεστώς να οδηγεί την Ελλάδα εσκεμμένα στη χρεοκοπία και τα δραχμικά σενάρια να έχουν προηγηθεί.

Ο γνωστός νεοταξίτης μεγαλοεπενδυτής Σόρος βγήκε εγκαίρως ως ο καλύτερος λαγός της παγκοσμιοποίησης και είπε ότι διαβλέπει ναυάγιο άνευ προηγουμένου εντός τριμήνου σε σχέση με τη συμφωνία της 26ης Οκτωβρίου για την κρίση στην ευρωζώνη και το κούρεμα του ελληνικού χρέους. Γνωμοδότησε μάλιστα ότι η νέα συμφωνία των Βρυξελλών θα βαστήξει από μια μέρα έως τρεις μήνες και ότι η οικονομική κατάρρευση της Ελλάδος δεν θα ανακοπεί, οδηγώντας σε μεγαλύτερη κοινωνική αναταραχή. Κάτι ξέρει το γεράκι της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Σε ό,τι αφορά την εμβάθυνση της οικονομικής κρίσης, ο αρμόδιος επίτροπος της ΕΕ για τις οικονομικές και νομισματικές υποθέσεις Ρεν έχει ήδη διαμηνύσει στη μνημονιακή κυβέρνηση να προχωρήσει στη δημιουργία Ειδικών Οικονομικών Ζωνών, τον οικονομικό αρχικά τεμαχισμό της ελληνικής επικράτειας, που θα έχουν διαφορετικό φορολογικό και εργασιακό καθεστώς από την υπόλοιπη χώρα! Οι ζώνες αυτές θα βρίσκονται σε ακριτικές κυρίως περιοχές που μας διεκδικούν οι προσωρινοί γείτονες με τις νεοταξικές πλάτες και θα προσφερθούν με φορολογικές ελαφρύνσεις και διαλυμένες εργασιακές σχέσεις στους ξένους επενδυτές.

Στο μεταξύ η ανεργία των Ελλήνων καλπάζει με δαιμονιώδη ρυθμό όταν αποκρύπτεται η πραγματική της διάσταση από τις ελληνόφωνες αρχές. Η Ελλάδα είναι ήδη δεύτερη στη σχετική κατάταξη της Ευρώπης. Σύμφωνα με τη Eurostat λοιπόν τον μήνα Ιούλιο η ανεργία στην Ελλάδα σκαρφάλωσε στο 17,6% όταν η Ελληνική Στατιστική κατέγραφε στο δελτίο της ποσοστό 16,5%, μια μονάδα δηλαδή πιο κάτω από την πραγματικότητα. Και όλα αυτά συμβαίνουν όταν η αγοραστική δύναμη των καταναλωτών εξανεμίζεται ακόμη και στα απαραίτητα, η οικονομική δραστηριότητα νεκρώνει και η αποταμίευση εθνικών εσόδων είναι ανύπαρκτη.

Η επιθυμία της εθνικής αντιστάσεως των Ελλήνων φουντώνει. Αυτός είναι ο λόγος που το νεοταξικό καθεστώς έχοντας ήδη στοχοποιήσει τον Ελληνικό Εθνικισμό προέβη εσχάτως στην απομάκρυνση των Αρχηγών του Στρατεύματος λόγω του φόβου «πραξικοπήματος». Εντολή που υπαγορεύτηκε έξωθεν και ταχυδρομήθηκε από τον ξένο Τύπο. Από τον ίδιο δηλαδή τον διεθνιστικό νεοταξισμό.

Αυτό λοιπόν που απαιτείται είναι η άμεση κινητοποίηση ενός κινήματος για την αποκατάσταση της εθνικής μας κυριαρχίας. Να στραφούμε στην εθνική μας παραγωγή, στο εθνικό μας νόμισμα, στη σύναψη νέων συμφερουσών συμμαχιών. Να αποκαταστήσουμε το αίσθημα εθνικής ασφάλειας και εργασιακής επάρκειας για τον ελληνικό λαό, διαγράφοντας το ξένο χρέος και τα ξένα σώματα εντός και εκτός συνόρων. Εγγυητές της Νέας Μεγάλης Ελλάδος είναι ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός και ο Ελληνικός Στρατός.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com
http://karachalios-spiros.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: