ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΟΡΕΥΣΙΜΟ ΕΙΔΟΣ


ΑΘΗΝΑ 27-11-2011.

Η εθνική μας ασφάλεια δεν είναι εμπορεύσιμο είδος όπως θέλουν να μας πείσουν ντόπιοι και διεθνείς νεοταξίτες που κρύβουν τις αληθινές επιδιώξεις τους πίσω από τα «σωτηριώδη» δάνεια προκειμένου να λαφυραγωγήσουν σε βάρος του γεωφυσικού μας πλούτου. Οι πάντες γνωρίζουν, και ο λαός μας πρέπει να είναι προετοιμασμένος, ότι η Ελλάς και η Τουρκία δεν θα μείνουν ούτε μακράν της τελικής συγκρούσεως ούτε για πολύ ακόμη χρόνο γείτονες. Και ακόμη ότι οι Ρώσοι, Αμερικανοί, «περιούσιοι» και λοιποί συνδαιτυμόνες δεν γίνεται να βρουν αναμεταξύ τους κοινό οικονομικό λογαριασμό. Η Ελλάς δεν μπορεί μήτε να τριγυρνάει άσκοπα στο εχθρικό στρατόπεδο της επίδοξης παγκόσμιας διακυβέρνησης μήτε να ανέχεται άλλο πολιτικάντηδες προσκυνημένους.

Στην Κύπρο ακούσαμε τον φανατικό υπέρμαχο της ομοσπονδίας με τους Τούρκους κατακτητές πρόεδρο Χριστόφια να μας λέει ότι η προσπάθεια για την ανεύρεση των υδρογονανθράκων πάει καλά. Κάτω ωστόσο από την τουρκική πίεση για τη μοιρασιά του θησαυρού περιμέναμε να ακούσουμε και τα υπόλοιπα λόγια του Κύπριου προέδρου. Λόγια που δυστυχώς ήρθαν όταν μίλησε για τη συνεκμετάλλευση με τους «τουρκοκυπρίους» στο πλαίσιο μιας ομοσπονδιακής διζωνικής δικοινοτικής Κυπριακής Δημοκρατίας, αναφερόμενος μάλιστα στο ρόλο της Τουρκίας που τάχα θα αλλάξει.

Η «αλλαγή» της Τουρκίας ήρθε φυσικά επί το προκλητικότερο με τον Τούρκο πρόεδρο Γκιουλ να μιλάει για τα ευρωπαϊκά όνειρα των Ασιατών εισβολέων, να μαλώνει την «ευρωπαϊκή» ένωση για το κύρος που θα χάσει δίχως την Τουρκία και να απειλεί την μισή όπως είπε χώρα Κύπρο ότι αν αναλάβει την προεδρία της «Ε»Ε, οι Τούρκοι θα καταδικάσουν τους Ελεύθερους Κύπριους στην ανέχεια. Φυσικά εθνική αντίδραση δεν υπήρξε ούτε από το ψευτορωμέϊκο ούτε από την κομμουνιστική κυπριακή ηγεσία. Να δοθεί μια απάντηση ότι η άλλη μισή είναι κλεμμένη από την Άγκυρα και η ελληνική μεγαλόνησος θα ολοκληρωθεί μόλις απελευθερώσουμε τα κατεχόμενα και γίνει πράξη το πανώ που ανήρτησαν οι Ρώσοι φίλαθλοι της Ζενίτ στον αγώνα με το ΑΠΟΕΛ. ΚΥΠΡΟΣ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.

Όμως η επικινδυνότητα του πολιτικάντικου δοσιλογισμού συνεχίζεται και περνάει από τα νησιά του Αιγαίου μας. Ακούσαμε το Hurriyet Daily News να εμφανίζει τον υπουργό Ενέργειας Παπακωνσταντίνου να δηλώνει ότι η διασύνδεση των ελληνικών νησιών με τουρκικά δίκτυα ηλεκτρικής ενέργειας ίσως βοηθήσει να ξεπεραστούν τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν ανάμεσα στην Ελλάδα και την Τουρκία με φόντο την Κύπρο. Και ακόμη να λέει ότι οι Τούρκοι μπορούν να λάβουν μέρος στους διαγωνισμούς για την ανάληψη έργων ενεργειακών. Το υπουργείο Περιβάλλοντος διέψευσε την Χουριέτ. Ωστόσο δεν είναι η πρώτη φορά που εκδηλώνεται η τουρκική εισβολή και επικυριαρχία με οικονομικό μανδύα. Την ίδια στιγμή μάλιστα που οι παραβιάσεις και οι εμπλοκές σε αέρα και θάλασσα στηρίζουν τις τουρκικές διεκδικήσεις σε βάρος μας.

Παράλληλα η Ντόρα Μπακογιάννη ζητάει να καταργηθεί η υποχρεωτική βίζα για τους Τούρκους στον Έβρο με ευτελές επιχείρημα την αύξηση της εισόδου των Τούρκων τουριστών. Δηλαδή πάλι την κονόμα. Κι αυτό όταν έχουν πραγματοποιηθεί είσοδοι Τούρκων πρακτόρων με τουριστικό μανδύα, όταν έχουν γίνει προβοκάτσιες σε Τζαμιά από τουρκικά χέρια, όταν επιχειρείται η τουρκοποίηση των Ελλήνων μουσουλμάνων και όταν εισρέει τουρκικό χρήμα με τις τουρκικές λόγχες να βρίσκονται έτοιμες λίγο πιο έξω από τα προσωρινά μας σύνορα. Προφανώς γιατί οι πολιτικάντηδες βλέπουν όντως Τούρκους στη Θράκη Μας.

Στο μεταξύ περιμένουμε να δούμε την απόφαση του διεθνούς δικαστηρίου σχετικά με την δυνατότητα να διαπραγματεύονται οι Σκοπιανοί ως «Μακεδόνες» και αν παραβιάστηκε ή όχι η διαβόητη ενδιάμεση συμφωνία από την Ελλάδα. Άλλωστε οι Αμερικανοί εξ αρχής βλέπανε την σοσιαλιστική αρχή, έστω και οικουμενικά ντυμένη, ως την καλύτερη περίπτωση εξυπηρέτησης των σκοπιανών φίλων τους. Ενώ στις ΗΠΑ τα άλλα νεοταξικά καρντάσια, οι Αλβανοί με την αλβανοαμερικανική οργάνωση «Τσαμουριά» και άλλους εκείθε «ανθρωπιστές» μιλάγανε σε συνέδριο για ελληνικά «εγκλήματα» και για διεκδικήσεις της Ηπείρου Μας. Ποιοι, οι άρπαγες της Β. Ηπείρου. Ελληνική αντίδραση αναζητείται ακόμη.

Κι όμως μετά την θετική επανεξέταση από βουλγαρικής πλευράς, ο αγωγός Πύργου – Αλεξανδρούπολης είναι σε θέση να δρομολογηθεί με οικονομικό αλλά και αμυντικό όφελος συνεπεία της ρωσικής συμμαχικής παρουσίας. Στα νότια της Κρήτης και συγκεκριμένα στη Λεκάνη του Ηροδότου ο γεωφυσικός πλούτος σύμφωνα με τον καθηγητή του Πολυτεχνείου Κρήτης κ. Φώσκολο ισοδυναμεί με την τριπλάσια παραγωγή της Αλάσκας. Ήδη οι ρωσικοί δορυφόροι έχουν δείξει έντονο ενδιαφέρον και ο ρωσικός στόλος πλησιάζει σε απόσταση αναπνοής. Και στο Κιλκίς ο αρμόδιος υφυπουργός Μανιάτης λέει ότι η αξία χρυσού και χαλκού φτάνουν τα 11 δις ευρώ.

Είναι σαφές λοιπόν ότι πάσα χρεοκοπία θα συσχετιστεί με την αρπαγή κυριαρχίας, γης και πλούτου μας. Με τους Τούρκους να περιμένουν να εισβάλουν όταν έχουν ήδη μεγάλα προβλήματα. Δεν έχουμε καμία Ευρώπη ανάγκη και δεν πρόκειται να χάσουμε την μεγάλη μάχη που έρχεται. Αυτό που χρειαζόμαστε είναι να προχωρήσουμε σε ένα ευρύ μέτωπο του ελληνικού λαού, του ελληνικού Εθνικοκοινωνισμού και του Ελληνικού Στρατού σε μια επαναστατική εξουσιαστική διακυβέρνηση αξιώσεων και διεκδικήσεων. Και θα το πετύχουμε.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com
http://karachalios-spiros.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: