ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗ ΔΙΑΛΥΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΗ


ΑΘΗΝΑ 14-11-2011.

Το νεοταξικό καθεστώς της Πατρίδος μας αποφάσισε να προχωρήσει στην από καιρό ειλημμένη απόφαση για την υποτιθέμενη σωτηρία μας όπως ονομάζουν την απόλεμη σκλαβιά των Ελλήνων. Είναι η εξουσιαστική πρόταση του εθνοκτόνου μνημονίου που υποστηρίζετε στην ουσία της υπόθεσης τόσο από τους σοσιαλφιλελεύθερους υπόδουλους όσο και από τους αριστερούς ψευτοαντιστασιακούς. Η πρόταση αυτή μετουσιώθηκε στο κοινοβουλευτικό πραξικόπημα των τραπεζιτών και των πολιτικών υποτακτικών της παγκόσμιας διακυβέρνησης που δεν συνάδει με τις περίφημες συνταγματικές διερευνητικές επιταγές για το σχηματισμό νέας κυβέρνησης με την παροχή εγκρίσεως της πλειοψηφίας του ελληνικού λαού.

Ψιλά γράμματα αποδεικνύεται στην ουσία η λαϊκή κυριαρχία και το εθνικό συμφέρον της Ελλάδος για τους πολιτικούς υπαλλήλους του διεθνιστικού νεοταξισμού. Άλλωστε η σύμβαση πολιτικού έργου που συνδέει τις δυνάμεις του ντόπιου νεοταξισμού πάσης κοινοβουλευτικής απόχρωσης αποδείχτηκε τυπικά πλέον στην πράξη της ενυπόγραφης συνθηκολόγησης για την αποδοχή των όρων διάλυσης της Πατρίδος δια χειρών της ελληνοφώνου ηγεσίας. Η Τριμερής Επιτροπή και τα λοιπά διευθυντήρια που μηχανεύονται την διάλυση των Εθνών πέτυχαν να εγκαταστήσουν κυβερνητικούς εξουσιαστές με εθνική λαλιά και ξένες δεσμεύσεις. Το είδαμε στην Ελλάδα, το είδαμε και στην Ιταλία, θα το δούμε κι αλλού.

Το πλέον αστείο της υπόθεσης που γεννά δυστυχώς κλάμα κι όχι γέλιο είναι η γελοία αιτίαση και επίκληση να συνεχιστεί η παράδοση της εθνικής κυριαρχίας, το ξεπούλημα του εθνικού πλούτου και η εξαθλίωση των Ελλήνων για την παραμονή της Ελλάδος σε μια Ευρώπη που είναι πολιτικά νεκρή. Έχουμε πέσει δηλαδή στα νύχια μιας άθλιας διακυβέρνησης εντολοδόχων που διαλύουν την χώρα με πρόσχημα τη διαλυμένη Ευρωπαϊκή Ένωση. Αντιλαμβανόμαστε πλήρως τι εννοούσαν ευρωπαϊκοί κύκλοι όταν μιλούσαν για την ανάγκη μιας ελληνικής κυβέρνησης που να μιλάει ελληνικά αλλά να μην είναι με το πλευρό της Ελλάδος.

Ακούσαμε τους «Ευρωπαίους» εταίρους να μιλάνε για πρόσθετες εγγυήσεις που τελικά δόθηκαν από τους ελληνόφωνους οσφυοκάμπτες με την υπογραφή της συνθήκης παράδοσης της Ελλάδος στον νεοταξισμό. Αυτό ακριβώς που αρνήθηκε ο «κακός φασίστας» Ι. Μεταξάς στις 28 Οκτωβρίου αποδέχτηκαν τώρα οι «καλοί» δημοκράταροι. Υπάρχει βέβαια και άλλη μια σημαντική διαφορά. Ο Εθνικιστής Ηγέτης και Εθνάρχης Ι. Μεταξάς κήρυξε την παύση πληρωμών στους τοκογλύφους χάριν της υγείας και της ευστάθειας του Ελληνισμού για να δικαιωθεί με διεθνή δικαστική απόφαση. Ενώ οι παράνομοι, αντεθνικοί και αντιλαϊκοί ηγετίσκοι του παρόντος χρόνου μετέρχονται μονάχα τον φόβο της στάσης πληρωμών έναντι των Ελλήνων ως μέσο εκβιασμού.

Κι όμως η Αριστερά πάσης αποχρώσεως και της ιδίας ανθελληνικής συμπεριφοράς, παίζοντας τώρα εκ του ασφαλούς το ρόλο του δήθεν αντιστασιακού, τολμάει να πιάνει στο βρώμικο στόμα της τον Μεταξά προβαίνοντας σε ανίερες συγκρίσεις με νεοταξικούς συναδέλφους της. Ποια, η Αριστερά που έχει αναλάβει τη φύλαξη του πολιτικού συστήματος από την οργή του λαού και πριμοδοτεί το βούλιαγμα της Ελλάδος από τους λαθρομετανάστες.

Η καγκελάριος Μέρκελ της δήθεν κραταιάς Γερμανίας λειτουργώντας ως το καλύτερο φερέφωνο της παγκόσμιας νεοταξικής διακυβέρνησης ζητάει την αλλαγή της Συνθήκης της Ευρωπαϊκής Ένωσης λέγοντας πως «η πολιτική κοινότητα δεν θα επιβιώσει αν δεν καταφέρει να αλλάξει», προσθέτοντας ότι «η ευθύνη των χωρών δεν σταματάει στα γεωγραφικά τους σύνορα»! Ζητείται δηλαδή η ουσιαστική κατάργηση του εθνικού κράτους και των συνόρων του. Και παράλληλα η οικονομική ομάδα των Πέντε Σοφών στη Γερμανία μας λέει ότι δεν μπορεί να αποκλειστεί η κατάρρευση της ευρωζώνης αν δεν διορθωθούν οι κρατικοί προϋπολογισμοί και ότι η κατάσταση στις χρηματοπιστωτικές αγορές θυμίζει την κατάρρευση της Lehman Brothers. Ιδού ο ευρωπαϊκός γίγαντας πως αποκαλύπτεται ότι είναι νάνος και βαποράκι του νεοταξισμού.

Στο μεταξύ η ελληνική κοινωνία δηλώνει εξαιρετικά επιφυλακτική με την επαίσχυντη συμφωνία της 26ης Οκτωβρίου. Κατά τ’ άλλα οι στημένες δημοσκοπήσεις του καθεστώτος και των συναφών ΜΜΕ εμφανίζουν τάχα τους Έλληνες να συμφωνούν με την τωρινή κυβέρνηση της διακομματικής μειοδοσίας που ονομάζουν τα βαποράκια του Συστήματος ως τάχα κυβέρνηση εθνικής ενότητος. Έξι στους δέκα Έλληνες φοβούνται ότι θα χάσουν τη δουλειά τους το 2012, με το 53% των πολιτών να πιστεύει ότι η συμφωνία θα οδηγήσει τη χώρα σε βαθύτερη ύφεση, όταν μόλις το 18% ισχυρίζεται ότι θα οδηγήσει στην ανάκαμψη. Τόσο στην Αθήνα όσο και στην περιφέρεια μόλις 2 στους δέκα πολίτες βλέπουν τον ερχομό της «ανάκαμψης» όταν υφίσταται σχεδόν μηδενική εθνική παραγωγή.

Την ίδια στιγμή σοκ προκάλεσε η εισβολή 15 αλλοδαπών σε συρμό του ηλεκτρικού στην γραμμή Κάτω Πατήσια – Πειραιάς οι οποίοι έβρισαν, έσπρωξαν, απείλησαν και λήστεψαν τους Έλληνες επιβάτες. Και ενώ λοιπόν χρυσοπληρώνουμε εν μέσω κρίσης το ισλαμικό Τζαμί και η λαθραία εγκληματικότητα καλπάζει, το βρετανικό ινστιτούτο Demos αλλά και κάποια καθεστωτικά ελληνικά ΜΜΕ γράφουν για το φίδι που βγαίνει από το αυγό και τον επερχόμενο ακροδεξιό κίνδυνο.

Ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός θα σταθεί στο πλευρό του ελληνικού λαού για την ανατροπή της νεοταξικής κατοχής και του καθεστώτος της με την επικράτηση μιας Εθνικιστικής Λαϊκής Διακυβέρνησης. Ούτε ελληνόφωνοι δηλωσίες ούτε παγκόσμια διακυβέρνηση. Η Ελλάς θα επιστρέψει σε χέρια ελληνικά.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com
http://karachalios-spiros.blogspot.com

2 σχόλια:

tzonevrakis είπε...

μου άρεσε πολύ το άρθρο σου

tzonevrakis είπε...

μου άρεσε πολύ το άρθρο σου