ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΚΟΜΜΑΤΙΑΖΕΙ ΤΑ ΚΟΥΡΕΛΟΧΑΡΤΑ ΔΟΣΙΛΟΓΙΣΜΟΥ


ΑΘΗΝΑ 28-11-2011.

Οι στιγμές οδύνης που ζούμε σήμερα στην Πατρίδα μας είναι ανείπωτες. Το ψευτορωμέϊκο που έχουν στήσει υποτελείς συνειδήσεις στη θέση της υπερήφανης και κάποτε ανεξάρτητης Ελλάδος πέρασε πλέον τα σύνορα του αποικιακού μορφώματος και εισήλθε στην δικαιοδοσία εδάφους κατακτηθέντος. Η εθνική κυριαρχία και η πολιτική εξουσία δεν ελέγχονται και δεν ασκούνται από τον ελληνικό λαό αλλά από τους κατακτητές του διεθνιστικού νεοταξισμού, αφού πλέον τα χαρτιά της συνθηκολόγησης που κατέθεσε η ελληνόφωνη κατοχική κυβέρνηση όλου του προσκυνημένου κοινοβουλευτικού τόξου λέγουν ξεκάθαρα: «καλοί μας κατακτητές, ελάτε σώστε μας»!

Το θράσος των κοντών αναστημάτων που σφετερίζονται την εξουσία του Έθνους φτάνει έως του σημείου να ισχυρίζονται ότι εμείς καλέσαμε γονυπετείς τα κοράκια που ορέγονται ελληνικές σάρκες να έρθουν να τις ξεσκίσουν. Βγαίνουν όλοι μαζί μέσα από τα κουρελόχαρτα δοσιλογισμού και τα υπόλοιπα δημόσια βήματα που εκμεταλλεύονται παρέα με τους επικοινωνιακούς τους εργολάβους και μας λένε εν χορώ ότι μονάχα οι εταίροι και «σύμμαχοι» μπορούν να μας βγάλουν από το αδιέξοδο. Και ακόμη συμφωνούν όλοι μαζί πάλι στις μεταρρυθμίσεις της ανεργίας και στην αξιοποίηση του ξεπουλήματος εθνικής περιουσίας και γης.

Αλλά για να είναι εντάξει με τη σύμβαση της προδοσίας φροντίζουν οι ελληνόφωνοι μειοδότες να βοηθήσουν τη συνεισφορά της Αριστεράς στο σχέδιο παραχωρήσεως του Ελληνικού Έθνους στο άρμα της παγκόσμιας νεοταξικής διακυβέρνησης. Λέγουν λοιπόν στα νεοταξικά αφεντικά και νέους κυβερνήτες της χώρας: «εμείς υπογράφουμε καλέ μας εργοδότη και τα πριν μνημονιακά και τα μετέπειτα συμβασιακά και δανεικά. Αλλά υπάρχει και η Αριστερά μας που τραβάει το θυμό του κόσμου και πρέπει να θωρακίσουμε την Ευρώπη και το ευρώ».

Με μια ουσιαστική διαφορά όμως. Η μεν Αριστερά έχει επιλέξει ήδη την υπαγωγή του έθνους σ’ ένα σύστημα άνευ συνόρων συνοδοιπορώντας με το πολυφυλετικό κράτος λαθρομεταναστών και λαθραίων επιλογών. Η δε Ευρώπη και το ευρώ καταρρέουν με ενέργειες δήθεν ευρωπαίων ηγετών και τις πιέσεις των τοκογλυφικών αγορών.

Τι να τον κάνουν τον λαό και τις εκλογές οι σοσιαλφιλελεύθεροι πρόθυμοι νεοταξίτες όταν επιδιώκουν να θέσουν στο περιθώριο το λαό στο ρόλο του σκλάβου που θα πληρώνει κεφαλικούς φόρους σε ένα κράτος που δεν θα του ανήκει και θα συρρικνωθεί. Ήδη ο νέος προϋπολογισμός που πρώτα πήρε έγκριση και μετά γνωστοποιήθηκε στους δυστυχείς υπηκόους περιλαμβάνει περαιτέρω μείωση του αφορολόγητου, αύξηση των αντικειμενικών αξιών ακινήτων, αύξηση στον φόρο ακίνητης περιουσίας, νέες έκτακτες εισφορές. Κόψιμο επιδομάτων, κόψιμο επικουρικών συντάξεων, ενώ κουβεντιάζεται η εξίσωση των τιμών στα καύσιμα.

Την ίδια στιγμή στην «Ευρωπαϊκή» Ένωση η επιτροπή οικονομικών υποθέσεων του Ρεν προωθεί σχέδιο για την υποβολή ελεγχόμενων προϋπολογισμών στις χώρες μέλη δίχως καν την ύπαρξη συμφωνίας για ευρωπαϊκή ενοποίηση ούτε άλλη για την αλλαγή των ευρωπαϊκών συνθηκών. Οι κρατικοί προϋπολογισμοί θα συντάσσονται δηλαδή απευθείας από τις Βρυξέλλες αφού όπως λένε οι εκείθε νεοταξικοί τοποτηρητές «για τις χώρες της Ευρωζώνης πρέπει να είμαστε σίγουροι ότι οι εθνικοί προϋπολογισμοί ευθυγραμμίζονται με τις υποχρεώσεις που απορρέουν από το Σύμφωνο Σταθερότητας και Ανάπτυξης». Πρόκειται για έναν ωμό οικονομικό εκβιασμό στην λογική ότι ή καταργείται την εθνική σας ανεξαρτησία και σιτίζεστε ή αντιστέκεστε και πεινάτε.

Η δυστυχία όμως εξαπλώνεται στα ελληνικά νοικοκυριά ενώ πολλοί γονείς, κυρίως νέοι άνεργοι, αναγκάζονται να παραδώσουν προσωρινά τα παιδιά τους σε ορφανοτροφεία ώστε να τους εξασφαλίσουν τουλάχιστον στέγη και τροφή. Αιτήσεις υποβάλλονται ακόμη και στα παιδικά χωριά SOS. Οι γονείς ζητούν δικαστική συνδρομή δίχως διάθεση υιοθεσίας αφού επιθυμούν μόλις ορθοποδήσουν να ξαναπάρουν τα παιδιά τους. Το 80% των γονέων είναι Έλληνες.

Και ενώ υποτίθεται ότι το χρέος μας, χρέος αγνώστου προελεύσεως και αμφίβολης νομιμότητας προς τράπεζες κι όχι κράτη, είναι δυσθεώρητο και κοστολογείται με το σβήσιμο της εθνικής μας αυθυπαρξίας, οργιάζουν οι διεργασίες αξιοποίησης του γεωφυσικού μας πλούτου μεταξύ των «συμμάχων» σε βάρος ημών των ραγιάδων. Οι ρωσικοί δορυφόροι έχουν ήδη δείξει ενδιαφέρον για το ελληνικό φυσικό αέριο, οι δορυφόροί τους έχουν επαρκή λήψη του πλούτου νοτίως της Κρήτης και το χιλιάρμενο Κουζνετσόφ με το ρωσικό στόλο καταφθάνουν.

Όμως το ψευτορωμέϊκο εξακολουθεί να έχει αδυναμία στα αμερικανικά και δυτικά φιλαράκια της που πριμοδοτούν σε βάρος σε όλα τα εθνικά μας ζητήματα. Ο υφυπουργός κ. Μανιάτης μας λέει για τα 11 δις ευρώ του χρυσού και του χαλκού στο Κιλκίς και οι υδρογονάνθρακες της Πατρίδος είναι τρεις φορές περισσότεροι από αυτούς της Αλάσκας. Κι όμως το προτεκτοράτο υποθηκεύει το Έθνος συμφώνως με το αγγλικό δίκαιο της νέας δανειακής σύμβασης και βγάζει τον πλούτο μας για να τον θυσιάσει έναντι δήθεν χρέους όταν οι Έλληνες πεινάνε.

Το Ελληνικό Έθνος κομματιάζει τα κουρελόχαρτα δοσιλογισμού και απαιτεί το γκρέμισμα του ανθελληνικού καθεστώτος. Η δημοκρατία προσκυνημένων πολιτικάντηδων και τοκογλύφων νεοταξιτών δεν έχει θέση ανάμεσά μας. Ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός, ο Ελληνικός λαός και ο Ελληνικός Στρατός αποτελούν τη μόνη εγγύηση για την λαϊκή ευημερία και την εθνική ανεξαρτησία. Η ελληνική γη ανήκει στους Έλληνες που την καρπίζουν και αυτή Πατρίδα γνωρίζει να μεγαλώνει κι όχι να μικραίνει.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com
http://karachalios-spiros.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: