ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΟΣ


ΑΘΗΝΑ 13-11-2011.

Οι μάσκες στο πολιτικό σκηνικό πέσανε οριστικά. Ο διεθνιστικός νεοταξισμός κατέστη ουσιαστικά κυβέρνηση της πατρίδος μας. Τα τείχη κατέπεσαν κατόπιν προδοσίας και ο εχθρός μπήκε πλέον στην πρωτεύουσα του ελληνικού κράτους. Το ελληνόφωνο ιερατείο τραπεζιτών και πολιτικάντηδων που γύρευαν οι εκφραστές της παγκόσμιας μνημονιακής διακυβέρνησης εγκαταστάθηκε πραξικοπηματικά προκειμένου να εκποιηθεί οτιδήποτε ζει και αναφύεται σε αυτόν εδώ τον μαρτυρικό τόπο. Και έτσι εγκαταλείπεται μεταξύ άλλων το γεωπολιτικό πλεονέκτημα που συνιστά η γεωστρατηγική θέση της Πατρίδος μας και ο πλούτος αυτής.

Τι θα γίνει άραγε τώρα που η ελληνική γη και οι διεθνείς συγκυρίες μας καλούν να αναδυθούμε από θέση ισχύος προσπερνώντας τα ψεύτικα αδιέξοδα; Και τι θα συμβεί όταν οι αμετροεπείς προσωρινοί μας γείτονες αλωνίζουν την Βόρειο Ελλάδα όταν ουσιαστικά έχουμε πέσει σε κατάσταση ακυβερνησίας και κοινοβουλευτικού πραξικοπήματος ταυτόχρονα με τους ταγούς να συμπτύσσονται ερήμην του λαού όταν η Πατρίδα κινδυνεύει;

Οι γραικύλοι πολιτικάντηδες μέσα στη βιασύνη να υπακούσουν τόσα χρόνια στις επιταγές της Εσπερίας έχουν εγκαταλείψει μεταξύ άλλων την ρωσική συμμαχία και τον αγωγό Πύργου ( Μπουργκάς ) – Αλεξανδρούπολης με χίλια δυο προσχήματα. Από τη μικρή τάχα ωφέλεια της Ελλάδος έναντι της Ρωσίας και της Βουλγαρίας μέχρι την απειλή του αγωγού έναντι του περιβάλλοντος. Τώρα όμως οι προσχηματικές οικολογικές «ανησυχίες» του καθεστώτος αίρονται μετά την θετική για το έργο αξιολόγηση της περιβαλλοντικής μελέτης από το βουλγαρικό υπουργείο περιβάλλοντος.

Ο υφυπουργός περιβάλλοντος κ. Μανιάτης έχει πει μετά από αυτή την εξέλιξη ότι μπορούν να ξεκινήσουν άμεσα οι προβλεπόμενες διαδικασίες δημόσιας διαβούλευσης με τους ενδιαφερόμενους φορείς. Πρώτος και κύριος ενδιαφερόμενος φορέας είναι η Πατρίδα μας αφού με τον εν λόγω αγωγό θα υψωθεί στην Ελεύθερη Θράκη μας ελληνορωσικό τείχος έναντι της τουρκικής προκλητικότητας.

Κι αυτό όταν στην ακριτική περιοχή μας οι πράκτορες της Τουρκίας προέβησαν με απύθμενο θράσος σε μια απίστευτη πρόκληση. Την απόδοση τιμών και ισλαμικής θρησκευτικής δεήσεως υπέρ των Τούρκων στρατιωτών που έπεσαν όταν ο τουρκικός στρατός καταπίεζε τους Έλληνες και επιτίθετο κατά της Πατρίδος μας! Τελετή που σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες έγινε με την ανοχύρωτη πολιτεία μας να προσφέρει αστυνομική προστασία στους διεκδικητές της Θράκης Μας.

Η Τουρκία την ίδια στιγμή φροντίζει να μας αποστείλει το κατάλληλο μήνυμα δια του γνωστού υπουργού αρμόδιου για τις επαφές με την «Ευρωπαϊκή» Ένωση Μπαγίς. Μας είπε λοιπόν ο Τούρκος αξιωματούχος ότι η Τουρκία ενδιαφέρεται για την οικειοποίηση όχι μόνο της Θράκης αλλά και της Κύπρου την οποία δεν πρόκειται να την εγκαταλείψουν οι κατακτητές της για χάρη της «Ε»Ε.

Ο Μπαγίς αναφέρθηκε εκ νέου στο κατ’ αυτόν λάθος της εισόδου της Κύπρου στους ευρωπαϊκούς κόλπους που παραδέχονται όπως είπε οι εταίροι μας και απαίτησε το άνοιγμα του παράνομου αεροδρομίου Τύμβου προκειμένου να ανοιχτούν τα τουρκικά λιμάνια και αεροδρόμια που θα απελευθερώσει μονάχα μια αδέσμευτη Ελλάς. Είχε το θράσος να μιλήσει για πολιτική ισότητα θυμάτων και εισβολέων και χαρακτήρισε τις κυπριακές έρευνες για γαιάνθρακες ως προβοκάτσια.

Οι Τούρκοι βρίσκουν και τα κάνουν όλα αυτά όταν οι ελληνόφωνοι υπάλληλοι του νεοταξισμού συρρικνώνουν, προσβάλλουν και αποκεφαλίζουν τον Στρατό μας που δίνει καθημερινά μικρές μάχες σε γη, θάλασσα και αέρα με τους προκλητικούς τουρκομογγόλους. Την ίδια στιγμή οι Αμερικανοί αποστέλλουν στην Κύπρο καταδρομικό και μια διπλωματική αποστολή προς συνάντηση με τον Κύπριο υπουργό άμυνας αποτελούμενη από τον επιτετραμμένο και τον Στρατιωτικό Ακόλουθο των ΗΠΑ στην Κύπρο. Παράλληλα μια τεράστια ρωσική αρμάδα με επικεφαλής την ναυαρχίδα του ρωσικού στόλου Αντμιράλ Κουζνετσόφ πλέει ήδη από τον Βόρειο Ωκεανό προς την Ανατολική Μεσόγειο και το Αιγαίο.

Όμως στην δήθεν ελεύθερη, την σκλαβωμένη στην πραγματικότητα πατρίδα από τις πολιτικές δυνάμεις του μνημονίου προχωράει με γοργούς ρυθμούς η κατασκευή του προσωρινού τεμένους στον Ελαιώνα Αττικής, στο γνωστό χώρο του ενδόξου πολεμικού ναυτικού μας. Τσαλακώνεται έτσι επιπρόσθετα το γόητρο του ελληνικού στρατού μας, ενώ το κόστος της κατασκευής εν μέσω κρίσης που ξεζουμίζει μονάχα τους Έλληνες θα φτάσει το 1 εκατομμύριο ευρώ. Με τη δράση των ισλαμιστών λαθρομεταναστών να έχει λάβει τον πραγματικό χαρακτήρα του κατοχικού στρατού όπως στην περίπτωση των 15 αλλοδαπών στο συρμό του ηλεκτρικού από Κάτω Πατήσια προς Πειραιά που έβρισαν, έσπρωξαν, απείλησαν και έκλεψαν τους Έλληνες επιβάτες.

Και ενώ αυξάνονται οι διαρκείς υποχωρήσεις των ντόπιων νεοταξιτών εντός και εκτός συνόρων, οι ξένοι ψευτοσύμμαχοι και οι ενταύθα υπάλληλοι της παγκόσμιας κυβέρνησης υποθηκεύουν την Πατρίδα μας. Για να μας οδηγήσουν στη διανομή του πλούτου και του γεωπολιτικού μας πλεονεκτήματος ανάμεσα στην Ελλάδα και τους «γείτονες» με τη συντριπτική πλειοψηφία να καταλήγει στα αφεντικά της Τριμερούς Επιτροπής που με τους ντόπιους «σωτήρες» φιμώνουν τον ελληνικό λαό. Οι δε Ευρωπαίοι τύπου Μέρκελ μιλούν για νέες Συνθήκες και υπέρβαση γεωγραφικών συνόρων.

Η Ελλάς τελεί υπό τον κίνδυνο γενίκευσης της υφιστάμενης κατάληψης και ο λαός μας υποχρεούται να επαναστατήσει απαιτώντας τη θωράκιση της εθνικής ασφάλειας. Η ώρα του Ελληνικού Εθνικοκοινωνισμού έχει φτάσει. Η παρουσία μας στο πλευρό του ελληνικού λαού είναι δεδομένη.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com
http://karachalios-spiros.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: