ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Η ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΜΑΧΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ



ΑΘΗΝΑ 13-7-2015.

Η Ελλάδα που έρχεται στο τέλος τής κρίσης δεν θα μοιάζει καθόλου με αυτήν που έχουμε γνωρίσει. Δεν μάς πειράζει καθόλου, αφού ούτως ή άλλως αυτή που ζήσαμε έως τώρα δεν είναι μήτε η ένδοξη Ελλάδα τού παρελθόντος μήτε η καινούργια που έχουμε χαράξει στις καρδιές μας. Ας είναι λοιπόν, χρέος μας να το χαλάσουμε το μόρφωμα και να το φτιάξουμε κράτος ελληνικό, όταν ο προαιώνιος εχθρός θέλει κι αυτός να το χαλάσει, κάνοντάς το μια άχρωμη κουκίδα στο χάρτη.

Παιχνίδι στις πλάτες τού λαού η στημένη κρίση χρήματος για να μάς κλέψουν τον κόσμο μας. Μνηστήρες δόλιοι για τα σκήπτρα τής Ελλάδος οι σωτήρες τού σιωνιστικού νεοταξισμού, σαν τούς άλλους τούς παλαιούς μνηστήρες τής Πηνελόπης που βρήκαν κενό χώρο για να αλώσουν το Παλάτι τού Οδυσσέα. Κούφια τα λόγια τους, παραπλανητικά σαν τού Αντίνοου που θέλουν να στρέψουν τον νου στην αποδοχή τής τυραννίας και των ξένων ηθών ως «αναγκαίο μονόδρομο». Τρομολάγνοι και εξαχρειωμένοι προπαγανδιστές που πουλάνε την σάρκα τους στον διάβολο.

Η κόπωση, οι ατελείωτες αναζητήσεις και οι μάχες για την εύρεση στερεής γης για να πατήσουμε και να απλώσουμε τον Ελληνισμό μας έχουν και πληγές. Υπάρχουν απώλειες ικανών Ελλήνων και αναρρίχηση σάπιων, συχνά μη ελληνικών κυττάρων στο Σώμα τής Φυλής μας. Τα ψευτοπεριούσια και τα δήθεν ανέγγιχτα παράσιτα πάντα γυρόφερναν την αυλή και το σπιτικό μας. Πάντα σαν γυρολόγοι πραματευτάδες.

Αλλά και οι δικοί μας τάχα, οι διαβόητοι πολιτικάντηδες, έχουν διαχρονικά στραμμένο τον νου τους στο παζάρεμα τής σκλαβιάς και τής εξουσίας, όταν οι Πολεμιστές τής Φυλής ματώνουν για μια αυτοκρατορία ή για την λευτεριά των παιδιών τού Ελληνισμού μας. Για την γη όπου μάς ανέστησαν οι Πατέρες μας και κάναμε εμείς τα όνειρά μας. Αλλά για να αντισταθείς στα πλήθη των βαρβάρων και τις σειρήνες των καιρών, πρέπει να έχεις ανδρωθεί μέσα από τα λόγια των σοφών και τα αίματα των ηρώων, να είσαι εσύ ο συγγραφέας τής ιστορίας σου.

Ο δε δούρειος ίππος ποτέ δεν απουσίασε από την ζωή τού διαχρονικού Έλληνα. Όταν οι εμποράκοι και οι δυνατοί τής Εσπερίας θέλουνε να ρίξουν το Κάστρο τής Φυλής, σέρνουν στα πόδια της κάποιους τυχοδιώκτες «δυστυχείς» για να θρέψουν την πείνα τους και να στήσουν το κουφάρι τους πάνω στις σάρκες των Ελλήνων. Να γίνουν η πέμπτη φάλαγγα, ζητώντας προσκυνήματα και δικαιώματα στην ξένη γη. Να κάνουν τούς ιερούς πολέμους τους παρέα με τούς Εφιάλτες. Και αλίμονο σε κείνον που έχοντας ξεριζωθεί ήδη ο ίδιος πρωτύτερα, δώσει το υπόλοιπο έδαφος στον Δούρειο Ίππο Ανατολής και Δύσης.

Ζήτημα ζωής και θανάτου είναι λοιπόν η μάχη που δίδουμε. Διότι η υπέρτατη μάχη ξεκίνησε. Γίνεται μέσα στην κοινωνία. Στο ζωντάνεμα των ονείρων μας να ορίσουμε την Πατρίδα, να την ξανακάνουμε ελληνική, πάει να πει να την λευτερώσουμε. Γιατί η πρώτη λευτεριά είναι αυτή που γεννιέται στις ψυχές και ξεχύνεται στους δρόμους, στα εργαστήρια, στην εξουσία. Και η αμέσως επόμενη λευτεριά είναι αυτή τού πόθου για διάκριση, για νέες αναζητήσεις, για συντριβή των βαρβάρων.

Ο πλούτος τής γης μας ξεχειλίζει πρώτα απ’ όλα στην δίψα τής ψυχής μας να πατάξουμε εκείνον τον τυμβωρύχο που κίνησε να ασελγήσει πάνω της. Δεν βρίσκεται σε τραπεζικές θυρίδες και ενεχυροδανειστήρια ο θησαυρός μας. Βρίσκεται στα Πεδία τής Τιμής. Στην εξημέρωση τής φύσης. Στις Εντολές Θεού και Προγόνων. Βρίσκεται στην όρεξη για δημιουργία. Στην δίψα για την Νίκη των Ελληνικών Όπλων. Βρίσκεται στην απόφαση που έχουμε βγάλει και στις ενέργειες που κάνουμε ως Αρχή, ως Δύναμη, ως η δική μας Άριστη Ελλάδα.

Ναι λοιπόν, να σωριαστεί σε ερείπια η ηρεμία των νεκροζώντανων. Να ανατραπεί η ισορροπία τού φόβου. Όλα ξεκινούν από την μικρή φλόγα που την λένε Πίστη. Αυτή την Ιερή Φλόγα που την γιγαντώνει σε πυρκαγιά η νομοτέλεια τής επικράτησης των Δικαίων τής Ελληνικής Φυλής. Είναι ακόμη η Αντρειά που πρέπει να σκορπίσει τον εφήμερο και τον δειλό και τον αρνητή τής φύσης του. Με την Ευλογία τού Θεού. Με την Ευχή τού Γονιού. Με το Ή Ταν ή Επί Τάς τής ισάξιας συντρόφου. Για την Υπερηφάνεια και την Αιμάτινη Σκυτάλη που δίδεται στο Ελληνόπουλο. Για να χτιστεί πάλι η Ελληνική Αυτοκρατορία τού Ζωντανού Θρύλου.

Γκρεμίζουμε τούς πιστωτές και τούς καταπατητές τής Ιερής Ελλάδος. Στερούμε την φωνή στους Αντίνοες τού αντίχριστου καιρού τής παγκοσμιοποίησης. Θαρσείν χρει. Αρετή και Τόλμη. Ο εχθρός τού Έλληνα είναι αυτός που εξαϋλώνεται κάτω από την λόγχη του. Ο σύμμαχος τού Έλληνα είναι ο ίδιος ο αδερφός του. Το συμφέρον δεν είναι ομώνυμο τής συμμαχίας. Και η όποια συμμαχία βαφτίζεται έτσι μονάχα όσο υπηρετεί το ελληνικό στρατηγικό και γεωπολιτικό συμφέρον.

Ορθοδοξία, Πολιτισμός, Κυριαρχία Ελλήνων. Αυτός είναι ο οδοδείκτης τής πορείας μας. Ιερός Δεσμός των Ελλήνων επάνω στον στρατηγικό σκοπό τής υπάρξεώς μας. Να μάς θυμούνται οι μέλλουσες γενιές Ελλήνων. Μια Μεγάλη Ελλάδα που θα σκεπάζει και θα καθοδηγεί μια ελεύθερη οικουμένη. Ισάξιοι Απόγονοι Τρανών Προγόνων που ενσαρκώνουν στην πράξη τις αποφάσεις τής Φυλής μας. Για την χρυσάκτινη αυγή των ψυχών, για την σιδηρά ισχύ τού Εθνικιστικού Ελληνισμού μας.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: