ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΘΝΟΣ



ΑΘΗΝΑ 22-7-2015.

Κράτη ισχυρά φτιάχνουν μονάχα τα ελεύθερα έθνη. Και ελεύθερα έθνη είναι πρωτίστως τα έθνη που εξουσιάζουν τον βίο τους, κτίζουν πολιτισμούς και στηρίζονται στις εγγενείς φυλετικές τους δυνάμεις. Τα δε κράτη που στηρίζονται στον πολυφυλετισμό και τον πολυπολιτισμό ανήκουν σε δύο κατηγορίες, είτε στην κατηγορία τού κατακτημένου λαού είτε σ’ αυτήν τού εισβολέα που εξυπηρετεί ιδιοτελή συμφέροντα, ακόμη και σε βάρος τού δικού του λαού.

Τα έθνη που φτιάχνουν αυτοκρατορίες πρέπει να δομήσουν τις πολιτείες τους επάνω στις δικές τους αξίες. Να φροντίσουν να απλώσουν την Πολιτεία τους επάνω σε εδάφη που την περιβάλλουν ο φυλετικός και ο θρησκευτικός τους παράγοντας. Άμα τα ιερά και το αίμα συληθούν, τότε η εξουσία έχει παραδοθεί στον επόμενο ισχυρό. Κι αυτός ο ισχυρός σίγουρα δεν είσαι εσύ. Από την στιγμή μάλιστα που οι ανάγκες και οι σκοποί τής ανοικτής πλέον κοινωνίας διαφοροποιηθούν, τα μέλη αυτής τής κοινωνίας αποτελούν τα ιδανικά ανθρώπινα σκεύη στην δούλεψη τού παγκόσμιου τυράννου.

Είναι φυσιολογικό ο κάθε λαός να φροντίζει την ιδιοπροσωπία του και να βαστάει την φυσιογνωμία, την ταυτότητα, τα ήθη και τα έθιμά του ανέγγιχτα. Θα συμπεριφερθεί μ’ αυτόν τον τρόπο όπου κι αν βρεθεί. Ακόμη κι αν τύχει να βιώνει ταραχώδη και υποταγμένο βίο, θα γαντζωθεί επάνω στην φυλή του ώστε να επιβιώσει. Αν βρεθεί μάλιστα μέσα στα σωθικά ενός ελεύθερου λαού, τότε η σύγκρουση των διαφορετικών κόσμων είναι αναπάντεχη. Και σ’ αυτήν την περίπτωση εκείνος που στηρίζεται στο κέρδος και την αιματηρή εξουσία, αυτός ο ίδιος θα σπείρει τα ζιζάνια ως συνέχεια των πολέμων που έχει κάμει πρωτύτερα.

Τα οικονομικά παιχνίδια που παίζονται στις πλάτες των λαών έχουν ως επιδιωκόμενο στόχο την αδυναμία τής αυθυπαρξίας τού κράτους και την εξάλειψη τής πίστης των πολιτών σ’ αυτό. Είναι ένα φαινόμενο που έχει πολλά ιστορικά προηγούμενα και συμβαίνει όταν το κράτος διεθνοποιήσει την πολιτική του. Άμα το παζάρι τού χρήματος διαφθείρει την εξουσία, ο λαός μοιραία θα στραφεί στην εξασφάλιση των υλικών αγαθών. Και τότε, αφού το εθνικό συμφέρον παρακάμπτεται, το κράτος είναι άχρηστο και καταλύεται. Όταν ο κόσμος γίνει μια αγέλη, τότε ο λύκος τής παγκοσμιοποίησης κάνει τη δουλειά του, κατασπαράσσει το έθνος.

Τα ισχυρά κράτη δεν τα κάνουν λοιπόν σε καμία περίπτωση μήτε τα αμύθητα πλούτη μήτε τα ατελείωτα στρέμματα γης. Τα ισχυρά κράτη είναι το αποτέλεσμα τής ψυχικής δύναμης και τής σωματικής ορμής τού λαού να χτίσει ένα δικό του κόσμο πάνω σε γερά θεμέλια δημιουργίας πνευματικών και υλικών αξιών. Είναι το αποτέλεσμα τής σποράς λόγου και έργων, τής συλλογικής εργασίας τής φυλετικής κοινότητας που δίνει το δικό της σχήμα πάνω στην γη που την θρέφει. Και ακόμη ο μέγας ναός που η Φυλή συναντάει τον Θεό και τούς Προγόνους της, δίνοντας όρκο ιερό πως τα λάβαρα τής ελευθερίας θα επεκταθούν εκείθε που άνθισε πολιτισμός ελληνικός.

Μέσα στην συλλογική δράση τής Φυλής, το κράτος είναι ο στρατιώτης και το Έθνος ο στρατηγός. Το κράτος υπάρχει χάριν τού Έθνους και μόνον. Το κράτος υπάρχει ως φωνή τού Έθνους. Ο ιθύνουν νους, το μυαλό και η καρδιά τής Φυλής είναι το Έθνος. Όσο υπάρχουν φιλόδοξες ορμές, ζωτικές αναζητήσεις και σθένος για στερέωση των Παραδόσεων, τόσο το Σώμα τού Έθνους θα πάλλεται, θα χτίζει, θα πολεμά και θα νικά. Όσο υπάρχει όραμα δημιουργίας και αγάπη στην Προγονική Γη, τόσο η Φυλή θα δοξάζεται στο Πεδίο τής Τιμής βαστώντας όρθια την κρατική στέγη.

Ολόκληρη η ζωή τού Ελληνικού Έθνους είναι ένας πόλεμος. Ένας πόλεμος που διεξάγεται άλλοτε σε καιρό ειρηνικό και άλλοτε σε καιρό ενόπλων συγκρούσεων. Πάντοτε όμως διατηρεί τον ίδιο χαρακτήρα. Ο νικητής και ο ηττημένος. Ο κατακτητής και ο κατακτημένος. Ο δυνατός και ο αδύναμος. Χρηματάνθρωποι και βάρβαροι ενάντια στον Πολιτισμό και την Φυλετική Δύναμη. Από την μια πλευρά είναι οι εκμεταλλευτές των λαών και πολέμιοι των εθνών και από την άλλη πλευρά οι δυνάμεις τής Πίστης και τής Εθνικής Συνεννόησης.

Γέμισε ο τόπος από τούς δήθεν ορθολογιστές των μνημονιακών διαπραγματεύσεων και υποταγών και από τούς ευρωλιγούρηδες που ζητούν την θαλπωρή τής Ευρώπης που δεν είναι μήτε ευρωπαϊκή μήτε χριστιανική. Μας είπαν πως είμαστε με την Ευρώπη εκείνη που οδεύει σε πολιτική ενοποίηση, στην μετατροπή δηλαδή των εθνών σε πολιτείες ενός σιωνιστικού υπερκράτους. Και την ίδια στιγμή ετοιμάζουν μια παιδεία ηττοπάθειας που ξεχνάει τις θυσίες τού Ποντιακού Ελληνισμού από τα βιβλία.

Χάρισμα στους προδότες και τούς νεοταξίτες η Παγκοσμιοποιημένη Εταίρα που την αποκαλούν Ευρώπη. Εμείς οι Έλληνες Εθνικοκοινωνιστές, απόγονοι και ιχνηλάτες Τρανών Προγόνων, είμαστε μονάχα με την Ελλάδα. Δική μας εργασία είναι να ενώσουμε τούς Έλληνες. Χρέος όλων των Ελλήνων είναι να κρατήσουν Ελληνική την Ράτσα τους και Ορθόδοξη την Πίστη τους. Μέλημά μας είναι να φτιάξουμε μια Μεγάλη Ελλάδα με Δυνατούς Έλληνες.

Η ευρωπαϊκή ιδέα είναι απότοκος τής ελληνικής ιδέας. Δεν υπάρχει Ευρώπη δίχως Ισχυρή και Ηγεμονική Ελλάδα. Ο Ελληνικός Πολιτισμός, η Λευκή Φυλή και ο Χριστιανισμός είναι η Ευρώπη. Αλλά για να κυλήσει ο τροχός τής ιστορίας πρέπει να συμβαδίζει το Δίκαιο με το Ατσάλι. Πρέπει να υπάρχει εκείνη η δυνατή προσωπικότητα που θα εμπνεύσει τούς λαούς να λειτουργήσουν ως αδέσμευτες κοινότητες προς όφελός τους με γνώμονα την εθνική ολοκλήρωση και την διαιώνιση τής Φυλής τους. Κι αυτή η δυνατή προσωπικότητα είναι μονάχα η Εθνικοκοινωνική Ελλάς.

Το κράτος μας να κάνουμε αμιγώς ελληνικό. Να εξελίξουμε την πορεία τού Ελληνικού Έθνους πάνω στα βήματα τής ιστορίας μας. Να δικαιώσουμε τούς Μεγάλους Νεκρούς μας και να διδάξουμε την Αρετή τού Έθνους στα Ελληνόπουλα. Ήρθε η ώρα να διοικηθεί το Κράτος από το Έθνος.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: