ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ – Η ΑΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ



ΑΘΗΝΑ 6-7-2015.

Η παρακμή έχει τον χώρο της στον ιστορικό χρόνο. Είναι συνέπεια τής φθοράς τού χρόνου και τής υπερβάσεως των ανθρωπίνων αντοχών. Δυστυχώς πολύ συχνά και τής προδοσίας. Έχει όμως τέλος η κάθοδος τού έθνους. Αν μάλιστα αυτή η κάθοδος δεν είναι φυσική αλλά δόλια, τότε το Έθνος έχει κάθε δικαίωμα και ιερή υποχρέωση να τερματίσει την πτώση βιαίως, χάριν τής βιωσιμότητας τής Φυλής. Διότι η φυσική ροή των πραγμάτων στα γερά έθνη είναι η παλινόρθωση και η ανάπτυξη.

Η δουλικότητα είναι θανάσιμο αμάρτημα. Κακούργημα βαρύτατο που χρήζει την πάταξη και την απόλυτη συντριβή. Οι αδυναμίες τού χαρακτήρα μπορεί να είναι στην ανθρώπινη φύση, όταν όμως διαφθείρονται τα χρηστά ήθη και η πειθαρχία, όταν διασπάται η κοινωνία και εισχωρούν ξένα συμφέροντα, τότε οι αδύναμοι και τα ξένα σώματα απομακρύνονται από τα σπλάχνα τής κοινωνίας τιμωρητικά, αμείλικτα και διά παντός. Διότι αποκλειστικός σκοπός τής Ελληνικής Φυλής, προορισμός τού Εθνικισμού μας είναι η Άνοδος τής Ελλάδος, η θωράκιση και ο ηγεμονικός της ρόλος εντός και εκτός συνόρων.

Το ψευτορωμέϊκο τής αστικής δημοκρατίας δεν είχε ποτέ σκοπό του να επιτύχει την ανάκαμψη τής Ελλάδος, αλλά την διαρκή κάθοδο και την αιχμαλωσία της στα νύχια τού διεθνούς σιωνισμού. Η πολιτική πορεία των ψευτοδημοκρατών είναι εντελώς αντιφυσική, μια εντεταλμένη πορεία προς τον θάνατο τού Ελληνισμού.

Όταν κάποιος θέλει την ελευθερία του, λύνει και δεν σφίγγει τα δεσμά τής σκλαβιάς. Όταν κάποιος επιθυμεί να προκόψει, στηρίζεται στην δική του Εθνική και Ιερή Παράδοση, στους δικούς του ανθρώπους και δεν χύνει στις ελληνικές ψυχές το δηλητήριο τής εχθρικής προπαγάνδας.

Η αμερικανοκομμουνιστική κυβέρνηση, μαζί με τούς σοσιαλφιλελεύθερους, ψάχνει για συνενόχους. Πρωτίστως μοίρασε ρόλους στους ενόχους. Οι μισοί κάνουν τούς φιλολαϊκούς αντιστασιακούς έναντι των Εμπόρων των Εθνών. Οι άλλοι μισοί εμφανίζονται ως λογικοί που επιλέγουν τον δήθεν μονόδρομο τής παγκοσμιοποιητικής τυραννίας. Να τα βρούμε για να σωθούμε! Να σωθούμε δηλαδή διά τής διαγραφής τού Εθνικού Κράτους και τής Ελληνικότητάς μας. Να πουλήσουμε την γη και την ψυχή μας, να αρνηθούμε την προοπτική να γίνουμε αυτάρκεις και δυνατοί διά των έργων μας.

Από την άλλη πλευρά μάς ζητούν οι ψευτορωμιοί και οι ξένοι εντολείς τους να βρωμίσουμε το Αίμα των Προγόνων μας. Να αναγνωρίσουμε τις κατοχές τού παρελθόντος ως νόμιμες και να ανοίξουμε τον δρόμο στον ερχομό των καινούργιων, ακόμη πιο άτιμων κατοχών. Κι έτσι είδαμε τις προάλλες σχολειά από την Θράκη Μας να οδηγούνται σε εκπαιδευτικές εκδρομές στο δήθεν σπίτι τού Τουρκοεβραίου Μουσταφά Κεμάλ! Να εκπαιδευτούν τα χριστιανόπουλα και τα μουσουλμανόπουλα, ομοίως ελληνόπουλα τής Ελεύθερης Θράκης Μας, πως οι Τούρκοι είναι αδέρφια μας κι όχι εχθροί. Η δε Ελλάς μικρή και έντιμη.

Στην Τουρκία οι οθωμανιστές και οι Κούρδοι ανεβαίνουν ραγδαία. Και λέω οθωμανιστές κι όχι εθνικιστές διότι ο Εθνικισμός για να υπάρξει, χρειάζεται απαραιτήτως ανώτερο πολιτισμό και ενιαία φυλετική συνείδηση. Ο Εθνικισμός θέλει ήθος, προσφορά και αιμάτινο δεσμό. Και οι Τούρκοι, ακριβώς όπως και όλοι οι άλλοι γειτονικοί δούλοι τού νεοταξισμού, είναι κατσαπλιάδες επί ελληνικών εδαφών. Κι όμως, αυτοί οι κατσαπλιάδες ζητούν νέες κατακτήσεις με τις πλάτες εκείνων που μάς απειλούν με το χαρτί που μάς πουλάνε ακριβά ως χρήμα. Οι ίδιοι που κουβαλάνε την αντίχριστη ηλεκτρονική αιχμαλωσία.

Ο Λαϊκός Εθνικισμός είναι το βήμα τής εθνικής συνεννόησης των έντιμων πολεμιστών τής Ελληνικής Φυλής. Είναι ο κανόνας τής επαναφοράς τού Ελληνισμού στον ίσιο δρόμο. Η καθαρότητα και η ενότητα τής Φυλής μας είναι η συγκολλητική δύναμη. Καθαρότητα προθέσεων, συνειδήσεων και ελληνικότητας. Ενότητα κάτω από τα λάβαρα τής Ελλάδος και τής Ορθοδοξίας. Τερματισμός των εφήμερων ανθρώπων και των ξένων δεσμών. Βηματισμός σε έναν απόλυτα ελληνικό πολιτισμό, σε έναν απόλυτα ελληνικό τρόπο ζωής, σε έναν μεγαλειώδη ελληνισμό.

Ο Εθνικισμός απελευθερώνει τον Έλληνα από την παρακμή τής εποχής του. Τού δίνει σκοπό δικό του. Να κάνει την Πατρίδα του καλύτερη και μεγαλύτερη. Την Γη του να θρέψει τούς ανθρώπους του. Τον Έλληνα να φτιάξει καλές και μεγάλες οικογένειες. Να δώσει στα Ελληνόπουλα πλήρη γνώση τής Ράτσας τους και δεξιότητες να ξεπεράσουν τούς παλιούς σε δόξα και επιτεύγματα ελληνικά. Ο Εθνικισμός εμφυτεύει στους Έλληνες την συλλογική ευθύνη τής Φυλής. Πως ευτυχής Έλληνας είναι εκείνος που αγωνίζεται να αγκαλιάσει τα αλύτρωτα αδέρφια του και να κάνει την Ελλάδα Μεγάλη Δύναμη.

Έχουμε ορμή μεγάλη και πάθος ασίγαστο να δούμε αληθή πρόοδο και ευημερία στην Ιερή Πατρίδα τού Φωτός. Να πάψουμε επιτέλους να καταριόμαστε το σκοτάδι τής εισβολής και να ανάψουμε τις δάδες τής κατάκτησης. Να κάνουμε ολάκερο τον Ελληνισμό μια σιδερόφρακτη στρατιά, μια κοινωνία εθνικής αλληλεγγύης που σπεύδει το κάθε μέλος να λύσει το πρόβλημα τού αδερφού του. Κάθε στρατιώτης τής Φυλής, κάθε Έλληνας δηλαδή να θεωρεί εχθρό δικό του τον καταπατητή γης ελληνικής.

Με όρθιο φρόνημα, με ιερή προσήλωση και πειθαρχία, με απόλυτη αποδοχή τής προγονικής εντολής, βαδίζουμε στην μάχη ενάντια στον Σταυρωτή τού Ανθρώπου. Καμία ανοχή στην βαρβαρότητα. Το Αίμα νικάει το άνομο χρήμα. Η ζωή των Ελλήνων είναι πάνω και από πολιτεύματα και από νεοταξικές συνευρέσεις. Η δε Ελλάς είναι έντιμη μονάχα όταν επεκτείνεται εδαφικά και γεωπολιτικά. Ελλάς Λαϊκή και Εθνικιστική σημαίνει Ελλάς Λεύτερη και Ισχυρή.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
  

Δεν υπάρχουν σχόλια: