ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΝΩΜΕΝΗ ΕΛΛΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΙΣΕΛΛΗΝΩΝ



ΑΘΗΝΑ 15-7-2015.

Η ώρα τής αλήθειας και τού δικαίου για το Μεγάλο Ελληνικό Έθνος ήρθε. Ο μεγάλος θυμός από τα σωρευμένα επί αδίκω δεινά βρίσκει τη συνέχειά του στην αγριωπή χαρά. Οι έχοντες απλώσει χείρα αδίκου, τα εσωτερικά δίποδα φίδια και οι έξωθεν ανθρωπόμορφοι γύπες που μάς ζώνουν από αιώνων θα βρουν ανηλεή τιμωρία. Διότι η αλαζονεία έφερε τούς μισέλληνες σε κατά μέτωπο σύγκρουση με την Ενωμένη Ελλάδα των Πολεμιστών Θεού και Φυλής. Και εκείνος ο δήθεν δικός μας που διαφωνεί με αυτήν την ένωση, να κατατροπωθεί ως μέγιστος εχθρός μας.

Να ξεχάσει η ιστορία το όνομα των Άνομων και Ανήθικων. Βαδίζουμε με ορμή μπροστά στα μεγάλα πεπρωμένα μας. Η αρνητική τροπή μέσα στον βάλτο τής πολιτικής σαπίλας και οι απαιτήσεις κερδοσκόπων και βαρβάρων, ο όλεθρος που σηκώνουν ψευτορωμιοί και ψευτοσύμμαχοι είναι το τέλος το δικό τους και η ανάσταση τού Ελληνισμού. Και η ανάσταση των Ελλήνων έρχεται μέσα από εθνική και λαϊκή επανάσταση. Έρχεται μέσα από τον όρκο αγώνα σε Θεό και Πατρίδα, με γνώμονα την πάταξη τής διχόνοιας. Για την Νίκη τής Τρανής Ελλάδος.

Όποιος θέλει να αποκαλείται Έλλην, πρέπει να εργαστεί, να πολεμήσει και να ματώσει για την Ιερή Πατρίδα. Να τον θρέφει η πολεμική αντάρα, να ατσαλώνει την ψυχή του η δυσκολία. Να μαθαίνει στα παιδιά του να διαθέτουν μέσα τους συλλογική φιλοδοξία, πίστη στην ράτσα τους. Να γίνονται ένα με το χώμα που τούς θρέφει και να μαλώνουν για να κρατήσουν το παραμικρό λιθάρι που τούς ανήκει. Αυτόν τον σκληροτράχηλο Έλληνα πρέπει να επιστρατεύσουμε τώρα και να εξοντώσουμε ό,τι μάς κρατάει δεμένους στην μιζέρια.

Μάς μιλάνε για χρηματοοικονομική χρεοκοπία και για το κλείσιμο των τραπεζών τού σιωνιστικού νεοταξισμού για να στηρίξουμε τα σαπρόφυτα που διοικούν την οικουμένη. Μάς γεμίζουν λαθραίους γυρολόγους που έρχονται για να κοπρίσουν στην Ιερή Ελλάδα στα μούτρα των Ελλήνων, σηκώνοντας απαιτήσεις κενώσεως τού χώρου από τούς νοικοκύρηδες. Μάς κάμανε τις οδούς παζάρι τής ανώμαλης περηφάνιας για να σκοτώσουν ήθη και οικογένεια ελληνική. Είναι οι Σταυρωτήδες που γυρεύουν αντίχριστη υποταγή.

Οι δυνατοί τού κόσμου θέλουν να σκοτώσουν όνειρα και αξίες. Σε εμάς όμως εναπόκειται αν αποδεχτούμε τον νέο και οριστικό ραγιαδισμό, αν θα γίνουμε οικόσιτα σε μια στειρωμένη οικουμένη που υπηρετεί τούς «δυνατούς» ή αν σκοτώσουμε τα σχέδια που κάνουν οι σύγχρονοι δεσμοφύλακες τής ανθρωπότητας και γίνουμε οι αληθινοί δυνατοί που δίδουν πνοή στην ανθρωπότητα. Να γίνουμε εμείς που θα δώσουμε πνοή στην Ελληνική Φυλή, να βαστήξουμε ζωντανή την ταυτότητά μας, αποδιώχνοντας τούς τυμβωρύχους τής παγκοσμιοποίησης που μάς θέλουν έναν απρόσωπο και πολυπολιτισμικό όχλο.

Σήμερα το αληθινό δίπολο που υπάρχει μέσα στα έθνη είναι μια αόρατη ονομαστικά μα πάρα πολύ υπαρκτή ελίτ που διοικεί με τον άνομο πλούτο της τις πολιτικές εξουσίες και τις  διεθνείς τρομοκρατικές συμμορίες. Και από την άλλη πλευρά τού λόφου βρίσκονται οι δυνάμεις τής Εθνικής Ελευθερίας και τής Φυλετικής Συνείδησης που εδράζουν την δύναμή τους στην καταπιεσμένη λαϊκή κοινότητα που βρίσκεται αιχμάλωτη στην μέγγενη ψεύτικων παραδείσων και φοβικών συνδρόμων.

Όμως το χρήμα έχει ως μεγαλύτερο εχθρό του το αίμα και η ανηθικότητα το πάθος τής επικράτησης τής Ανδρείας. Μια μάχη είναι η ζωή και ο θρόνος στον οποίο οδηγεί αυτή η μάχη είναι μονάχα για έναν. Την αναμέτρηση δεν την επιλέξαμε εμείς. Την επέλεξαν οι ελίτ τής παγκοσμιοποίησης με τούς σκλάβους τους που εξαπέλυσαν εναντίον μας. Εμείς αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να κατακτήσουμε τούς κατακτητές μας και να τούς σβήσουμε από τον χάρτη. Να παραμείνουμε Έλληνες και Εθνικιστές. Να μονοιάσουμε τούς Έλληνες και να γίνουμε οι Δυνατοί τού Ατσαλιού και τού Πολιτισμού.

Με θυμώνουν τα σκυμμένα κεφάλια. Διότι αυτά τα σκυμμένα κεφάλια δεν είναι σωστά ελληνικά και δεν μπορούν να μείνουν στη θέση τους δίχως όρθιο ανάστημα. Με θυμώνει η εμπορευματοποίηση τής σάρκας που λοιδορεί και απομειώνει την ελληνική οικογένεια. Με θυμώνει η κατάληψη τής Ελλάδος από τούς εχθρούς της εν καιρώ ειρήνης ατιμασμένα ματωμένης. Με θυμώνει να αγοράζει την ελληνικότητα ο πληρωμένος ψευτοανθρωπισμός. Με θυμώνει το θράσος των βαρβάρων ανατολής και δύσης να κουνούν το δάκτυλο στην «μικρή πλην τίμια Ελλάδα».

Αυτός ο θυμός τώρα γίνεται όπλο και στρατηγικό σχέδιο ανάπτυξης τής νέας Ελλάδος. Γίνεται βρόγχος στο λαιμό όσων πληγώνουν την Πατρίδα μου. Στοιχείο που οδηγεί στην ανατροπή τού ψευτορωμέϊκου, τού μικρού και άτιμου μορφώματος που έχουν το θράσος να αποκαλούν Ελλάδα. Η Έντιμη Ελλάς είναι μονάχα η Κυρίαρχη και Μεγάλη Ελλάς. Η Ελλάς που δεν κομματίζεται, αλλά γίνεται ένα Σώμα κάτω από τα Λάβαρα τής Εθνικής Ιδέας. Ένα πεδίο εργατικότητας και νέας δόξης, προσκύνημα Ορθού Λόγου και προμαχώνας απροσπέλαστης ελληνικότητας.

Είναι η Ελλάς που δεν σέρνεται σε συμμαχίες, αλλά συμμαχεί με τούς Έλληνες όπου γης με μέγιστο σκοπό τον Πανελληνισμό. Στην γεωπολιτική πραγματικότητα τα δίκαια συναντούν και συμβαδίζουν με τα συμφέροντα τού Ελληνικού Έθνους. Όσο υπάρχουν Έλληνες που δεν αναπνέουν άνεμο ελευθερίας, αναπαμός δεν υπάρχει. Ο Ελληνισμός είναι σε διαρκές πολεμικό εγερτήριο. Οι δε πολιτικές και οικονομικές αποφάσεις αφορούν την μεγιστοποίηση τής διεθνούς θέσης τού Οικουμενικού Ελληνισμού.

Ένα Θωρακοφόρο Στράτευμα είναι η Ελλάς. Μια Δύναμη που διαμορφώνει τούς καιρούς στα μέτρα της οδηγώντας μπροστά την Πανώρια Φυλή μας. Και η αληθινή ειρήνη έρχεται μονάχα μέσα από την ανάδυση μιας χρυσάκτινης αυγής που ξεπροβάλλει μέσα από Ελληνική Τάξη Πραγμάτων.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: