ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΙΣΤΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ



ΑΘΗΝΑ 27-7-2015.

Όταν μιλάει η καρδιά και το αίμα τού Έλληνα, τότε η φύση μεριάζει για να διαβεί το δίκαιο και η αρμονία μες στην οικουμένη. Όταν το θράσος τού εισβολέα φτάνει να εισχωρήσει ανάμεσά μας και να πειράξει τα ιερά και τα όσια τής Ελληνικής Φυλής, τότε η Ελληνική Φυλή ανταριάζει, ενώνεται και ξεκινάει σταυροφορία ενάντια στους μισητές τής Πίστης μας. Και όταν εμείς οι Έλληνες μιλάμε για Πίστη, εννοούμε την Πίστη που ξεκινάει από τον Ζώντα Θεό, απλώνεται σε ολάκερη την Πατρίδα και κυλάει μες στο Ανίκητο Ελληνικό Αίμα.

Η οικονομική κρίση στήθηκε από τούς εμπόρους των εθνών για το χάλασμα τού εθνικού φρονήματος και τής ορθής πίστης. Μεθοδεύτηκε με την απόλυτη συνέργεια των πολιτικών τής αστικής δημοκρατίας και των συνοδοιπόρων τους σε παρακράτος και θεσμικούς φορείς. Το κράτος τού ψευτορωμέϊκου αφέθηκε στον τυχοδιωκτισμό και την χαλαρότητα άπιστων και απάτριδων υπάρξεων που μόνη τους ενασχόληση ήταν και είναι να γκρεμίζουν τις παραδόσεις και τα θεμέλια τού λαού μας. Να εξορίσουν τον Θεό, την Οικογένεια και το Όραμα τής Δημιουργίας από τις καρδιές των Ελλήνων.

Κάθε φορά που το Ελληνικό Έθνος δίδει τον καλό αγώνα για την προκοπή, για την ανάπτυξη μα και για την ελευθερία του, πίσω από την πλάτη του στήνουν κουβέντα οι τεχνίτες τής εφήμερης ησυχίας. Είναι μια ησυχία που συντηρείται όσο καιρό παραμένει η Ορθοδοξία στις κατακόμβες τής πολιτικής και η ανεξαρτησία τού κράτους ξεκομμένη από την ακεραιότητα τού Έθνους.

Να πάψουμε να είμαστε οργανωμένη και σαφώς προσδιορισμένη πολιτεία, ένα προτεκτοράτο δίχως διακριτή προσωπικότητα, ένας εσμός δίχως θρησκεία και έθνος, συντετριμμένο κάτω από την μπότα τής σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης. Να τι θέλουν οι ψευτοσύμμαχοι τής Εσπερίας. Και να ποιος είναι ο λόγος υπάρξεως των γραικύλων πολιτικάντηδων. Να σκύψουμε το κεφάλι στο χώμα. Και να ηττηθούμε εκ προοιμίου.

Μάς οδήγησαν στην εγκατάλειψη τής Μεγάλης Ιδέας και τούς ξεριζωμούς από τις προαιώνιες εστίες. Μάς οδήγησαν στην εγκατάλειψη τής Ιστορίας. Μάς οδήγησαν στην περιθωριοποίηση τής Ελληνικής Οικογένειας. Μάς λεηλάτησαν την Ορθοδοξία, σπέρνοντας το μικρόβιο τού οικουμενισμού, τής συνευρέσεως των θρησκειών, ως τάχα Ορθοδοξία.

Μάς δώσανε την ψήφο, βάζοντάς μας ταγούς με ξένες εξαρτήσεις. Μάς βάλανε να ψάχνουμε τον άρτο τον επιούσιο σε ψεύτικους παραδείσους. Και ύστερα με μια μονοκονδυλιά βγάλανε από εμπρός επιτέλους τούς ψεύτικους παραδείσους και μάς ζητούν να αποδεχτούμε την κηδεμονία και το περιλαίμιο τής αισχρής, αντίχριστης και ανθελληνικής παγκόσμιας διακυβέρνησης.

Δεν δεχόμαστε την κατάργηση τού σπιτιού μας. Δεν δεχόμαστε το κούνημα τού δακτύλου από το νεοταξικό κτήνος και τον διχασμό μιας εξουσίας βρώμικης από τον δωσιλογισμό. Ο Ελληνισμός μας δεν χωράει μέσα στα τραπεζικά θησαυροφυλάκια και στον οιοδήποτε έλεγχο τής ηλεκτρονικής διακυβέρνησης των προσωρινών δυνατών.

Δεν δεχόμαστε την αντικατάστασή μας από γυρολόγους, αλλογενείς και αλλόπιστους. Και φυσικά δεν πρόκειται να εκχωρήσουμε έδαφος ελληνικό σε κείνους που κινούνται ως στρατός τού διαβόλου σε παγκόσμια σύρραξη.

Η Ελλάς ανήκει αποκλειστικά και μόνον στους Έλληνες. Η Ελλάς είναι Έθνος Αποστολικό και Εκπολιτιστικό. Βαστάει ζωντανή την φλόγα τής Πίστης στην κανδύλα τής Φυλής. Ζει και μάχεται υπέρ τής ελευθερίας και τής αυθυπαρξίας τού ανθρώπινου προσώπου.

Η Ελλάς στηρίζεται στις δυνατότητες και τον δυνατό χαρακτήρα των δικών της ανθρώπων. Κι ακόμη στην αξιοποίηση τού φυσικού περιβάλλοντος που μάς χάρισε ο Θεός και το πότισαν με το τίμιο αίμα τους Άγιοι και Ήρωες.

Η Ελλάς είναι Έθνος Πιστών Ελλήνων που έχει γεννηθεί για να εξαπλώσει την Αλήθεια τού Θεού και το Δίκαιο των Ελλήνων. Έχουμε ένα και μόνον ιερό χρέος. Να σταθούμε όρθιοι στις επάλξεις απέναντι στον προαιώνιο και Άνομο Σταυρωτή. Να κάνουμε την ιερή αντεπίθεση και να αναστήσουμε την ηγετική μας θέση στην ιστορία των εθνών. Χαράγματα και σφραγίσματα και αφανισμός ψυχών στην Γη τού Φωτός δεν έχουν θέση. Και οι Έλληνες δεν είναι γεννημένοι για σκλάβοι απολίτιστων βαρβάρων δύσης και ανατολής.

Δεν έχουμε δυνατούς και θαρραλέους απέναντί μας. Έχουμε ένα πλήθος από μηδενικότητες και δειλούς που νομίζουν πως η τσέπη μπορεί να τσακίσει την ψυχή. Πολλούς και ψυχωμένους, μια σιδερένια γροθιά ενωμένους κάτω από κοινές αξίες δεν μπορούν να μάς αντιμετωπίσουν. Γι’ αυτό και σκόρπισαν κόμματα, αιρέσεις και επιχρυσωμένες ανοχές για τούς εχθρούς μας μέσα στο γερό οικοδόμημα που λέγεται Ελλάς.

Φωτιά και τσεκούρι στα διχαστικά διλήμματα και τούς φορείς τους. Καμία ανοχή στους μισητές Θεού και Ελλήνων. Ενότητα κάτω από τα λάβαρα τού Δικέφαλου Αετού, τής Γαλανόλευκης και τού Ελληνικού Εθνικισμού. Προήλθαμε από γενιά τρανών Ελλήνων προγόνων και είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε με την ακόμη τρανότερη γενιά συγκαιρινών Ελλήνων έως τούς απογόνους μας και μέχρι την συντέλεια των αιώνων.

Το πεδίο τής ειρηνικής διαβιώσεως έχει ως απαραίτητη προϋπόθεση την αποψίλωση των παραφυάδων και την λείανση των κακοτοπιών. Ο ομαλός βίος διασφαλίζεται μονάχα με την εξάλειψη των αδικιών. Και η σταθερή πορεία χρειάζεται κανόνες ως πυξίδα και συγκεκριμένη αποστολή.

Έτοιμοι για θυσίες. Σταθεροί στις απόψεις μας. Μύστες τής Ορθοδοξίας Μας. Μια αδιάρρηκτη αιμάτινη αλυσίδα, κάθε Έλληνας και όλοι μαζί πολλά κάστρα ελληνισμού που πυκνώνουν και μεγιστοποιούν την Ελληνική Καστροπολιτεία.

Τής λευτεριάς η χρυσοφόρα αυγή με το σταυρό και το σπαθί στο χέρι, με την αλύγιστη πίστη τού Λαϊκού Εθνικισμού μας. Με την αγάπη στην Φυλή, με την ευλογία Θεού, θα βγούμε από την καταιγίδα των αλαζόνων τής παγκοσμιοποίησης. Στης Οικουμένης τον θρόνο, ελληνικά τα σκήπτρα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: