ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΤΟ ΑΤΣΑΛΙΝΟ ΧΕΡΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ



ΑΘΗΝΑ 24-7-2015.

Ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται. Έτσι λέγει ο θυμόσοφος λαός μας και η ιστορικά καταγεγραμμένη εμπειρία. Και ακόμη πως κάθε λαός έχει την ηγεσία που τού αξίζει. Μα αυτή η σκληρή πραγματικότητα σημαίνει αναμφισβήτητα ότι η οικονομική διάλυση τού έθνους μας σκορπίστηκε όχι από ελλειμματική αλλά από προδοτική ηγεσία που άφησε επίτηδες ανοικτή την νέα κερκόπορτα. Και ακόμη σημαίνει πως ο λαός μας έχει ιερή υποχρέωση να ανατρέψει όχι απλώς τούς τυράννους, αλλά και το ανθελληνικό καθεστώς που δόμησαν αυτοί.

Όταν ακούς πως σε κοιτάζουν με ψευδεπίγραφο οίκτο ακόμη και οι εχθροί σου που υποβλέπουν την εδαφική σου ακεραιότητα, αυτό σημαίνει πως η εθνική σου ασφάλεια τελεί υπό προθεσμία. Υφίσταται έως τον βαθμό που οι παγκόσμιοι εντολοδότες και έμποροι των εθνών αναμένουν την εσωτερική μας αστάθεια για να δώσουν το νεύμα τής πολεμικής πίεσης των γεωπολιτικών μας αγκαθιών και «γειτόνων». Όταν η εθνική άμυνα τής Πατρίδος μας υπόκειται σε οικονομικούς περιορισμούς και η κοινωνική συνοχή διασαλεύεται χάριν τού «ευρωπαϊκού» υπερκράτους και τού «χρέους», τότε η Ελληνική Φυλή πρέπει να λειτουργήσει αποκλειστικά και μόνον με γνώμονα την δική της βιωσιμότητα.

Το ατσάλινο χέρι τής εθνικής μας ασφάλειας οφείλει να περιβάλλει ως εξουσιαστικός παράγοντας και αποτρεπτικός μηχανισμός το Γένος τού Θεού και των Ηρώων. Η κάθαρση των εστιών πολιτικής μόλυνσης τής ελληνικής κοινωνίας και ο σχηματισμός μιας ζώνης ελληνικής στρατηγικής επιρροής πέριξ των συνόρων μας είναι τα απαραίτητα βήματα προκειμένου να ανασυγκροτήσουμε το αρραγές μέτωπο τού Έθνους μας. Και για να γίνει τούτο, απαιτείται η άρση των τεχνητών αδιεξόδων και η αποκατάσταση τής εμπιστοσύνης Πολιτείας και πολιτών.

Από την στιγμή λοιπόν που η πολιτική διοίκηση έχει μπει σε ξένη κηδεμονία, αυτή η διοίκηση είναι και κηρύσσεται έκπτωτη. Οι δε συμμαχίες τού ψευτορωμέϊκου που πιέζουν για την μετάλλαξη τού κράτους σε σκλάβο τής νεοταξικής τους αρένας, τής αντίχριστης και μισελληνικής παγκοσμιοποίησης, είναι ομοίως ένας εσμός εχθρικός που στρέφεται εναντίον τού ελληνικού λαού και των εθνικών μας δικαίων. Αυτό σημαίνει πως παρουσιάζεται αδήριτη η ανάγκη για τον σχηματισμό ενός εθνικού στρατηγικού σχεδίου απολύτως προσαρμοσμένου στην αυτάρκεια τού κράτους μας, την δημιουργία ενός ελληνοκεντρικού άξονα συμμαχίας και την ανάπτυξη μιας γεωπολιτικής συμπεριφοράς μεγιστοποίησης των εθνικών μας συνόρων.

Τα εθνικά σχέδια ταιριάζουν στα αδέσμευτα έθνη που η εξουσία και η κοινωνία έχουν ως μοναδική πηγή προέλευσης την Φυλή. Ταυτότητα και όραμα, αυτοτέλεια και σκοπός ύπαρξης, πίστη και προέλευση, να εισχωρήσουν σε όλα τα κύτταρα τής ελληνικής κοινωνίας, όπου το κράτος και το έθνος ταυτίζονται απόλυτα. Η ενότητα των Ελλήνων και η αποφασιστικότητα που μάς διακατέχει για να αρθούμε στις διαστάσεις τής Μεγάλης Δυνάμεως είναι η μοναδική προοπτική που προσφέρει αληθή ελευθερία. Και από την στιγμή που το χρήμα και οι λόγχες έχουν στήσει καρτέρι έξωθεν τού κράτους μας, η κοινωνική συνοχή και η στρατιωτική ισχύς είναι στοιχεία που πλέον άπαντες βλέπουν πως αντιστοιχούν σε μια Λαϊκή και Εθνικιστική Ελλάδα.

Ομοιογένεια επιδιώξεων και διεκδικητικό πνεύμα λοιπόν αποτελούν το κατάλληλο πολιτικό περιβάλλον που διασφαλίζει την φυλετική συνέχεια και την εθνική ολοκλήρωση τού Ελληνισμού μας. Να κλείσουμε τα κενά που έχουν έως χθες αφεθεί μες στην Πολιτεία. Να γίνει εκ νέου η Ελλάς μια δημιουργική και απαιτητική Καστροπολιτεία. Να μάς φοβούνται είναι οπωσδήποτε το πρέπον παρά να μάς λυπούνται. Και η μεγαλύτερη εγγύηση τής λυτρώσεως από τα πάθη είναι το ξίφος τού νικητή που ανοίγει για το Ελληνικό Έθνος δρόμους επάνω στο Πεδίο τής Μάχης και τής Τιμής.

Πρέπει να συγκεντρωθούμε με πειθαρχία ως λαός στα εθνικά μας πεπρωμένα που μάς ενώνουν. Να εστιάσουμε στην ασφάλεια τού Έθνους μας που αποτελεί την αποκλειστική προϋπόθεση για να βλαστήσουν τα ειρηνικά, πολιτισμικά και δημιουργικά έργα. Ναι, η δύναμη μαζί με την πίστη, το ζωντάνεμα τής καινούργιας ιστορίας, αυτή είναι η οδός που χαράσσεται μονάχα από ελληνοαίματες και ελληνόψυχες στρατιές. Το κτίσιμο τής νέας Ελλάδος θέλει ετοιμοπόλεμους κι όχι πεισιθάνατους, συνειδητοποιημένους κι όχι κατά συνθήκη Έλληνες.

Θέλω πίσω την Ελλάδα που διδάχτηκα από τις περιγραφές των παλαιότερων. Θέλω να συμπεριφερθώ σύμφωνα με τον αυθεντικό χαρακτήρα τού Έλληνα που δεν περιορίζεται στα στενά όρια τής Πολιτείας του, αλλά εκστρατεύει όπου υπάρχουν ομοαίματες ψυχές. Δεν εγκλωβίζομαι από κρατικιστικά μοντέλα. Το κράτος μου δεν είμαι εγώ. Το Έθνος που αναζητάει την περιπέτεια, που ψάχνει χώρους να απλώσει την νέα ελληνική γέννα, το Έθνος που γυρνά στους τόπους που είχε σαν φόραγε χρυσό στέμμα στην κεφαλή. Αυτό το Ελληνικό Έθνος είμαι εγώ. Το Έθνος που φέρνει Χρυσή την καινούργια Αυγή τού Ελληνισμού.

Για μια Μεγάλη Ελλάδα σε μια λεύτερη και ελληνοδιοίκητη οικουμένη. Να ένας ευγενής σκοπός για να ζήσει ο έμπλεος ελληνικού αίματος και ψυχής υψηλόφρων άνθρωπος. Άνθρωπος, Έλληνας δηλαδή με όρθιο το ανάστημα, ψηλά το κεφάλι και καθαρή την ψυχή. Ο υπερβατικός Έλλην που βάζει σαν όριο τής Φυλής όχι το κράτος, αλλά την προέλαση των λαβάρων στις εστίες που έχει θεμελιώσει την ελληνικότητα η ιστορική δικαιοσύνη και το ελληνικό αίμα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

2 σχόλια:

ΜΑΡΙΟΣ είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

polapopsis είπε...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΜΑΡΙΕ!!!