ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΙΕΡΟ ΚΑΙ ΑΝΟΘΕΥΤΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΙΜΑ



ΑΘΗΝΑ 10-7-2015.

Η συνηθέστερη μορφή κατοχής στους δημοκρατικούς καιρούς είναι η διασπορά τού φόβου στις πλατιές λαϊκές μάζες γύρω από ένα πλασματικά διαμορφωθέν πολιτικό περιβάλλον. Η ανάγκη τής πρόσδεσης των προσδοκιών καλυτέρευσης τής ζωής σε λιμένες διάσωσης ξένους. Κι όταν αυτές οι προσδοκίες διαψεύδονται, τότε ξεκινάει η μετάλλαξη τής κοινωνίας, η αντικατάσταση τού λαού από ξένους γυρολόγους τυχοδιώκτες σε μια διαδικασία φριχτής εσωτερικής γενοκτονίας. Η παράνομη μετακίνηση πληθυσμών και η απορρόφηση ξένων νοοτροπιών και δομών.

Οι νεοταξίτες που στήνουν κρίσεις και πολέμους, επιδιώκουν να διασπείρουν στην ελληνική κοινωνία το σύνδρομο τής ενοχής και την ευαισθητοποίηση των Ελλήνων πάνω σε έναν σκόπιμο και υπό αυτούς υποκινούμενο αναβρασμό ανά την υφήλιο. Να πιστέψουμε πως φταίμε τάχα όχι μόνο για την λεηλασία τής οικονομίας μας που έκαμαν οι ψευτοδημοκράτες με τούς διεθνείς και ντόπιους βαστάζους τους, αλλά και για την έλλειψη τάχα κατανόησης σε ξένα δράματα.

Αδυνατούν όμως όλοι αυτοί οι υπερευαίσθητοι να μάς πουν πως γίνεται να θεραπεύσεις την φτώχια με την προσθήκη αλλογενούς φτώχιας. Αδυνατούν να δικαιολογήσουν τα υψηλά κόστη τής μετακίνησης των λαθρομεταναστών και τον υψηλό επικοινωνιακό εξοπλισμό που συνοδεύει κάποιους εξ αυτών. Δεν απαντούν στην επισήμανση ότι οι εξωτερικές παρεμβάσεις σε χώρες προβληματικές γίνονται από τούς σιωνιστές εμπόρους των εθνών και τις υπό αυτούς ανδρωμένες «μεγάλες δυνάμεις». Αλλού μεν εν όπλοις, στο δε Ελληνικό Έθνος δια χρημάτων και πάντα στο τέλος με το αίμα.

Οι ραγιάδες όμως ξύπνησαν απότομα. Διαπίστωσαν πως οι εξαρτήσεις και οι κατοχές έχουν συνέχεια από τούς προδότες τής αστικής δημοκρατίας που προσποιούνται πως αποτελούν το ελληνικό κράτος. Όμως το Ελληνικό Αίμα είναι Ιερό και Ανόθευτο. Τα γερά έθνη κτίζουν τα κράτη τους, αναπτύσσονται και θωρακίζουν την εθνική τους ασφάλεια με τα δικά τους γεννήματα, με τούς δικούς τους σχεδιασμούς, με την δική τους αποφασιστικότητα να ποτίσουν τα χώματα που τούς γεννοβόλησαν με τον δικό τους ιδρώτα και με το δικό τους αίμα.

Κάθε λαός έχει τις δικές του αξίες και τις δικές του ανάγκες. Δεν γίνεται κανείς να μπει στην ψυχοσύνθεση και τις αναζητήσεις τις δικές σου. Η ευτυχία και η αυτοδιάθεση είναι ανθρώπινα δικαιώματα που ευδοκιμούν μέσα στα πλαίσια τής Εθνικής Κοινότητας και κατευθύνονται από την κοινή φυλετική συνείδηση.

Η δύναμη τής δημιουργίας και η διάθεση για τον αδούλωτο χαρακτήρα τής Πολιτείας συνδέονται με τον αδιάρρηκτο δεσμό τού ανθρώπου με την γη που πατά, με την αξιοπρέπεια και τον πολιτισμό που περνάει ως σκυτάλη διά μέσου των αιώνων. Αυτοί οι λαοί που κατάκτησαν την ζωή τους μπορούν να κατανοήσουν το έθνος κι όχι εκείνοι που κυνηγούν ξένους παράδεισους για πλιάτσικο.

Ο δυνατός λαός είναι εκείνος που φτιάχνει το Οικόπεδο τής Φυλής ως εργαστήριο και κάστρο καμωμένο για τα παιδιά του. Εργαστήριο και Κάστρο μαζί, η Πατρίδα δηλαδή σε όλες τις φάσεις της, στερεώνεται επάνω σε γερά θεμέλια, ικανή να σταθεί όρθια σε καιρούς νηνεμίας μα και σε καιρούς θυέλλης. Και τα ασφαλέστερα θεμέλια είναι η ψυχή και το σθένος που τρέφει μέσα του ο Ελληνισμός. Είναι οι Αληθινοί Έλληνες, οι Έλληνες στο Αίμα και την Ψυχή. Εθνικιστές και Ελληνόψυχοι μαζί, εκείνοι που θεωρούν τον βιολογικό παράγοντα και την φύση τού Έθνους μια και αδιαίρετη ενότητα.

Είδαμε τούς γραικύλους πολιτικάντηδες ολόκληρου τού συνταγματικού τόξου να ψηφίζουν το διαλυτικό νομοσχέδιο τής αντιφυσικής παροχής ιθαγένειας σε αλλοδαπούς. Να βαφτίζουν δηλαδή τον αλλοδαπό σε Έλληνα, να μετασχηματίζουν τον βιολογικό παράγοντα τού ξένου σε ελληνικό. Να κάμουν νεοταξικά αφεντικά και ψευτορωμιοί ηγετίσκοι τούς ψευτοθεούς στη θέση τού Θεού! Αυτό εστί η λαθροχειρία στην ιθαγένεια. Να σε αντικαθιστούν γιατί δεν τούς βολεύει η ύπαρξή σου.

Από την άλλη πλευρά, οι Τούρκοι μαζί με τούς φίλους τους, τούς αναρχοπράκτορες, οδηγούν τούς ισλαμιστές λαθρομετανάστες στα νησιά μας, τούς κατευθύνουν τα βήματα, τούς διοχετεύουν στα αστικά κέντρα. Την ώρα δηλαδή που ο λαός μας μαστίζεται από υπογεννητικότητα, από μεταναστευτική αναζήτηση, από αυτοχειριακά σύνδρομα, οι δημοκράτες και προστάτες των μη ελληνικών «δικαιωμάτων», οι ίδιοι που συμφωνούν στα νέα μνημόνια, φορτώνουν τα κενά με ξένο αίμα, καθιστάμενοι εκμεταλλευτές πάσης ψυχής.

Το κενό στην εξουσία είναι η κυριότερη γάγγραινα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Η αφαίμαξη τής ελληνικής κοινωνίας είναι ένας πόλεμος, ένας σύγχρονος δούρειος ίππος που στήθηκε για να αλωθεί το κάστρο από μέσα. Να αδυνατίσουν τα αντισώματα τού οργανισμού που λέγεται Ελλάς. Και όπως σε κάθε οργανισμό, οι εντολές και οι λειτουργίες δίδονται από το κεφάλι.

Ένας ανθρώπινος οργανισμός είναι και η Ελληνική Φυλή. Οι κεφαλές που δεν διαθέτουν ίχνος ελληνικότητας αποκόπτονται από το Σώμα τής Ελληνικής Κοινωνίας. Τα χαλασμένα κύτταρα που δρουν ανεξέλεγκτα, που επιδιώκουν το σάπισμα των υγιών κυττάρων, απομακρύνονται βάσει τού Νόμου τής επιβιώσεως και τής ισχύος τής Φυλής.

Η Φυλή η Ελληνική ζει μονάχα ως Καθαρή, Κατακτητική, Απαιτητική Ενότητα Ελλήνων. Οι Έλληνες γεννιούνται, δεν γίνονται. Υπάρχουν εντός και εκτός των συνόρων. Στην Μητροπολιτική Ελλάδα, στην Σκλαβωμένη Ελλάδα, σε ολάκερη την υφήλιο με τούς ελληνόριζους που γεννήθηκαν όταν ο Ελληνισμός δημιουργούσε κτήσεις και κατόπιν κράτη.

Κανείς δεν θα μάς κρατήσει σκλάβους στην δούλεψη τόκων και λογχών. Ο Ελληνισμός μας είναι όλοι οι αιώνες που προηγήθηκαν και οι γενιές που ακολουθούν, ένας αιμάτινος χείμαρρος που θα ανθοβολήσει με το δίκαιο και το ατσάλι σε μια Λαϊκή και Εθνικιστική Ελλάδα. Μια αδιάσπαστη αλυσίδα με βάση τον πανελληνισμό και την κυριαρχική διάθεση.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: