ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΠΕΡΙ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΞΙΩΝ



ΑΘΗΝΑ 17-7-2015.

Το αξιακό σύστημα τής Ελληνικής Φυλής είναι σταθερό και απρόσβλητο. Οι ελληνικές αξίες έρχονται από το βάθος των αιώνων και είναι ζυμωμένες με την προσωπικότητα τού λαού μας. Πατρίδα, Θρησκεία και Οικογένεια. Ιερά Προσκυνήματα και Ελληνικό Αίμα. Τιμή και Ισχύς τής Ελληνικής Φυλής. Γι’ αυτές τις Αξίες αγωνιζόμαστε, γι’ αυτές πεθαίνουμε και για τις ίδιες Αξίες νικάμε κάθε εχθρό που αμφισβητεί την Ιερή Ελλάδα.

Ενάντια στον εσωτερικό και τον εξωτερικό εχθρό, όποια συμφέροντα και όποια λαλιά κι αν έχουν, επιφυλάσσουμε την ίδια αμείλικτη και άτεγκτη συμπεριφορά. Συμβιβασμοί και συμψηφισμοί οικονομικού και εθνικού περιεχομένου, εκπτώσεις στην ταυτότητά μας και συμμαχίες ξένων συμφερόντων δεν γίνονται αποδεκτές. Βρισκόμαστε σε πόλεμο με την ανοησία και την τυραννία ταυτόχρονα, ενάντια στον σιωνισμό και τούς δούλους του που βουλιάζουν την χώρα με λαθροχειρία και εποικισμό βαρβαρότητας.

Ολημερίς και ολονυχτίς μια ολάκερη χώρα ασχολείται μετρώντας πενταροδεκάρες και μέρες σύνταξης. Ένας ολάκερος λαός παρακολουθεί τις διαπραγματεύσεις τάχα, τις απαιτήσεις των διεθνών τοκογλύφων, όταν το έθνος οδεύει πέραν τής αιχμαλωσίας, στο βιολογικό του θάνατο. Διότι όταν διαφθείρεται η ψυχή, όταν η ελεύθερη ζωή μετατρέπεται σε επιβίωση νεκροζώντανων, τότε ο αφανισμός είναι υπόθεση ελάχιστου χρόνου.

Είδαμε τις προάλλες να γίνονται δύο ειδών συγκεντρώσεις. Από την μια πλευρά οι υποτιθέμενες αντιστασιακές συνιστώσες τού ΣΥΡΙΖΑ ζητούσαν απεμπλοκή από μνημόνια και σωτηρία τού ευρώ. Και από την άλλη πλευρά οι σοσιαλφιλελεύθεροι ευρωλιγούρηδες διατρανώνανε πως οι Έλληνες θέλουν να μείνουν στην «Ευρώπη» και το ευρώ. Με τούς κυβερνώντες όμως και διοικούντες των «αντιστασιακών» να δίδουν γη και ύδωρ κάτω από το προπέτασμα των ανέξοδων φωνών τής ψεύτικης αντίστασης.

Την ίδια στιγμή στην Λέσβο οι συμπεριφορές των λαθρομεταναστών δίδανε σαφή απάντηση για τούς λόγους που τούς φέρανε χαλαστήδες των εθνών και βιαστές ελληνικών εδαφών  και τούς αποδέχτηκαν οι συνταγματικοί αστικοδημοκράτες, δεξιοί, αριστεροί και κεντρώοι. Φασαρίες και συμπλοκές αναμεταξύ τους και με τούς λιμενικούς. Και στους δρόμους τής νήσου που υπηρέτησα την στρατιωτική μου θητεία τον καιρό των Ιμίων και αγάπησα πολύ για την ελληνορθόδοξη ομορφιά της, οι ισλαμιστές λαθροεισβολείς σπάζανε μικρά εκκλησάκια και εικονοστάσια!

Εξαγοράζουν συνειδήσεις και αντιστάσεις με το εικονικό και αντιπαραγωγικό χρήμα οι σιωνιστές και τα δουλικά τους. Εποικίζουν την Ιερή Ελλάδα με ξωμερίτες στους οποίους χαρίζουν, με ανήθικους νόμους και ελληνικό χρήμα, πλαστή ελληνικότητα και θρησκευτικά ιδρύματα των ψευτοθεών τους. Ανοίγουν τις πύλες τού Ελληνικού Έθνους στην προπαγάνδα τής Τουρκίας στην Ελεύθερη Θράκη Μας που διαλαλεί την τουρκικότητα ελληνικών πληθυσμών και εδαφών. Βάζουν τούς Έλληνες να πληρώνουν το χάλασμα τού κράτους, όταν λιγοστεύουμε σε ψυχές από αυτοκτονίες, από μεταναστεύσεις, από υπογεννητικότητα.

Ο Εθνικοκοινωνισμός μας είναι η οδός κατακτήσεως τής ζωής μας και τής ισχυρής μας προσωπικότητας. Η Εθνική και Κοινωνική Ιδέα υπηρετεί τις Ελληνικές Αξίες. Το ελληνικό κράτος δεν είναι ο όλος ελληνισμός, αλλά το κεντρικό κύτταρο που συντονίζει τις πρέπουσες ενέργειες για την υπαρξιακή αυτάρκεια και την εθνική ασφάλεια τής Φυλής μας. Ιθύνουν νους τής δυναμικής γεωπολιτικής μας παρουσίας κι όχι παράρτημα τού οποιουδήποτε υπερκρατικού και ανθελληνικού οργανισμού.

Ο πρώτος και αποφασιστικότερος σύμμαχος τού Έλληνα είναι η Κοινότητα των όμαιμων αδερφών μας εντός και εκτός συνόρων, ο Ελληνικός Κοινοτισμός. Η ιθαγένεια είναι ο δεσμός που συνέχει τον ελληνισμό και δεν πουλιέται σε κανέναν ξένο. Το όμαιμο και το ομόφυλο, η κοινή πολιτισμική δραστηριότητα και η ελληνοορθοδοξία είναι απαρέγκλιτα συστατικά τού Έλληνα πολίτη. Η δε προάσπιση των ίδιων προσδιοριστικών παραγόντων είναι ταυτόχρονα και ο οδικός χάρτης για την σύνδεση τής Μητροπολιτικής Ελλάδος με τις εστίες των αλύτρωτων πατρίδων και με την ομογένεια. Ο Έλλην στο πλευρό τού Έλληνα και ο ακατάλυτος αιμάτινος δεσμός στέγη τής Φυλής μας.

Η Ελληνική Οικογένεια είναι ο πλέον προστατευμένος θεσμός στο Εθνικοκοινωνικό Κράτος. Η ελληνικότητα και το πολυμελές στοιχείο τής οικογένειας είναι θεμέλιοι λίθοι τού κοινωνικού μας ιστού. Η εργασιακή, στεγαστική και εκπαιδευτική στήριξη των Ελλήνων και των Ελληνοπαίδων προστατεύεται με την προσφορά υποδομών ανατροφής και ελληνικής γνώσης στα νέα μέλη τής Εθνικής Κοινότητος. Περισσότερες ελληνικές οικογένειες, περισσότερα ελληνόπουλα, περισσότερη και καλύτερη Ελλάδα.

Η Ορθοδοξία αποτελεί κορυφαίο πυλώνα τού Έθνους μας μαζί με το Εθνικό Φρόνημα. Και οι δύο θεμελιώδεις Αξίες διασφαλίζουν την διαχρονικότητα και τον αναλλοίωτο χαρακτήρα τής Ελληνικής Φυλής. Όποιος δεν σέβεται την πίστη και τον πατριωτισμό των Ελλήνων, δεν έχει τόπο να σταθεί ανάμεσά μας. Απομακρύνονται πάραυτα χάριν τής εθνοφυλετικής συνοχής των Ελλήνων.

Το δικαίωμα τής θρησκευτικής έκφρασης των Ελλήνων στα εδάφη που δεν βρίσκονται υπό ελληνική σημαία μαζί με το δικαίωμα τής ζωής τους υπόκεινται στην προστατευτική δράση και παρουσία τής Εθνικοκοινωνικής Ελλάδος. Και στην Γη Αγίων και Ηρώων η Φυλή αναστήθηκε επαναστατικά για τού Χριστού την Πίστη την Αγία και τής Πατρίδος την Ελευθερία.  

Το Εθνικό και Λαϊκό Κράτος στηρίζεται στην κοινωνική δικαιοσύνη των Αρίστων και στην ελευθερία πάσης ελληνικής γης. Στην αξιοσύνη και την ορμητική ισχύ τής Φυλής μας. Στην ενότητα, στην εργατικότητα και την πολεμική αρετή των Ελλήνων.

Ιερά τα Πάτρια υπερασπίσω, και μόνος και μετά πολλών. Και αφού μού πείραξαν τις Αξίες μου, εγώ τιμωρώ τούς εχθρούς μου και αποκαθιστώ τον λαό ως εξουσία στην Λαϊκή και Εθνικιστική Ελλάδα. Κάνω τις Αξίες μου αποκλειστικό ρυθμιστή τής ζωής τής Πατρίδος μου.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: