ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ



ΑΘΗΝΑ 8-7-2015.

Ο άνθρωπος γεννιέται μονάχος και ελεύθερος. Συγχρονίζεται με τούς όμαιμους, με τούς άλλους ανθρώπους τής Ράτσας του και αγωνίζεται να κρατηθεί και να κραταιωθεί πάλι ως ελεύθερη προσωπικότητα. Διαμορφώνει μέσα του την γνώση τής Φυλής του, λειτουργεί ως μια Ελλάδα ολάκερος και καταθέτει ενέργεια και ορμή για να δαμάσει την φύση που τον περιβάλλει ως κάστρο και εργαστήρι προς όφελος τής ψυχικής του ανάγκης και των παιδιών του. Ο Έλλην είναι φύση και θέση Ελεύθερος Άνθρωπος.

Η ελευθερία είναι μια ψυχική και σωματική κατάσταση που κυριαρχεί σε όλες τις εκφράσεις τής ζωής. Ταιριάζει κατά συνέπεια μονάχα στους Ζωντανούς Λαούς. Βρίσκεται στην βούληση και τον λόγο τού υπεύθυνου πολίτη, τού πολίτη που διαμορφώνει την Πολιτεία στα μέτρα τής Εθνικής Κοινότητας. Βρίσκεται στην Πίστη και την επικοινωνία με τον Θεό. Βρίσκεται στην αρμονία τού ψυχικού πόθου και των σωματικών έργων. Βρίσκεται στο ζωντάνεμα τής ιστορίας και την επιβολή τού δίκαιου με το μεγάλωμα τής Εθνικής Γης.

Να σκέπτεσαι ελεύθερα. Να πράττεις αυτά που γυρεύει η ψυχή σου και που είναι απαραίτητα για να γίνει καλύτερη η ζωή των ανθρώπων σου. Να κάμεις το αδύνατο να φαντάζει δυνατό και να θέτεις τον πήχη πάνω από τα όρια τής εποχής σου, φτάνοντας σε υπεράνθρωπες διαστάσεις προκειμένου να κατακτήσεις την ζωή. Να μην υπολογίζεις δυνάμεις και αριθμούς που στέκουν απέναντί σου. Να στηρίζεσαι στους καλύτερους τής Φυλής σου, σ’ αυτούς που είναι δεμένοι με όρκο άσπαστο σε Πατρίδα και Θεό.

Να φτιάχνεις πολιτισμό που προάγει την δημιουργία ωραίων και αναπτυξιακών τής Φυλής σου έργων. Να εργάζεσαι για να διατηρείς στα χέρια σου το εθνικό προϊόν και την εξουσία τής Πατρίδος σου. Να τιμωρείς αμείλικτα και ισοπεδωτικά τούς τυράννους τής Ιερής Ελλάδος. Τότε είσαι αληθινά ελεύθερος άνθρωπος. Και εφόσον είσαι ελεύθερος άνθρωπος, τότε αξίζεις να είσαι Έλληνας. Διότι στην Ελλάδα η προδοσία και ο διεθνισμός εκχερσώνονται. Θέση ανάμεσά μας έχουν μονάχα ο Πατριωτισμός και ο Εθνικισμός, δηλαδή η Αυθυπαρξία και η Ισχύς τής Ελληνικής Φυλής.

Ο Ελεύθερος Έλληνας αναζητά τις ευθύνες για την κατάσταση τού Κράτους του από τον ίδιο και τούς ανθρώπους του. Ο Ελεύθερος Έλληνας αναλαμβάνει τις ευθύνες για την διοίκηση και τον αρμονικό βίο τής Φυλής του, ακόμη κι αν μειοψηφεί μέσα σ’ έναν ηττοπαθή και χειμαζόμενο όχλο.

Ο Ελεύθερος Έλληνας αφυπνίζει εθνικές συνειδήσεις. Δρα ως το ξυπνητήρι και το ξίφος τής Φυλής. Τιμωρός όσων κρατούν χάμω τον Ελληνισμό. Διεκπεραιωτής Εθνικής και Κοινωνικής Δικαιοσύνης. Η ίδια η φύση τού Ελληνισμού είναι επαναστατική και κατακτητική. Τίποτα δεν προάγεται μέσα σε βαλτωμένα νερά. Πρέπει να διατηρείς τα αντανακλαστικά τής Φυλής σε εγρήγορση, να ανοίγεις δρόμους γεωπολιτικούς για να εγκατασταθεί και να ζήσει ο Ελληνισμός.

Ελευθερία είναι να βαδίζεις επάνω σε καθαγιασμένα από αίματα Ελλήνων Ηρώων χώματα και να νιώθεις την προγονική εντολή μέσα σου να σε ξεσηκώνει. Βαρβάρου πόδι ποτέ να μην πατήσει την Ιερή Πατρίδα. Το βλέμμα σου να ξεμακραίνει στις εστίες που σηκώθηκαν πολιτείες και Ελληνικές Αυτοκρατορίες. Να ανατραφείς και να αναθρέψεις τον λαό σου με τον Θρύλο τής Μεγάλης Ιδέας. Να δώσεις πίσω πνοή και Λάβαρα Ελληνικά στην Αιώνια Καστροπολιτεία. Έλληνας σκλάβος κανείς.

Ελευθερία πλέρια σε Πατρίδα, Θρησκεία και Οικογένεια. Όποιος μάς πειράξει έστω και ένα κύτταρο από τον Εθνικό μας Οργανισμό, αντιδρούμε δίχως να μάς νοιάζουν οι επικρίσεις των δυνατών και των πολιτικά ορθών. Δίχως τον τύπο τού νόμου, μόνον με τον Νόμο τής Φυλής. Ορθόν είναι το εθνικά επωφελές. Και δυνατός επάνω από τον Έλληνα είναι μονάχα ο Θεός.

Κοσμοπολιτισμός, πανθρησκεία και ανθρωπιστικές τάχα μου διαστροφές είναι και αντιμετωπίζονται ως δούρειος ίππος σκλαβιάς. Αντί τού κοσμοπολιτισμού έχω τον Οικουμενικό Ελληνισμό, τον Κοινοτισμό των απανταχού Ελλήνων. Αντί τής πανθρησκείας έχω τον Ιησού Χριστό και την Ορθοδοξία. Αντί των ανώμαλων συνυπάρξεων και τής υπογεννητικότητας, σκοπός μου είναι να κρατήσω ζωντανό και επομένως λεύτερο τον Ελληνισμό με την καθαρή ελληνική οικογένεια τού αγωνιζόμενου Έλληνα και τής άξιας Ελληνίδας συντρόφου.

Ελληνισμός ελεύθερος νοείται μονάχα μέσα στα πλαίσια τού Έθνους και τής Φυλής. Ελληνικό Αίμα και Λευκή Φυλή. Ο σεβασμός στο ανθρώπινο πρόσωπο ξεκινάει από τούς δικούς σου ανθρώπους ώστε να μπορέσει να γίνει πάγια συμπεριφορά. Η Ταυτότητα τής Φυλής είναι ζήτημα αξιοπρέπειας και συνδετικός κρίκος των ανθρώπινων πόθων. Η ιδιοπροσωπία συνέχει τις ενέργειες των μελών τής Εθνικής Κοινότητας που έχοντας κοινές ανάγκες μάχονται για την βιωσιμότητα και την υπεροχή τής Κοινότητας. Έχεις μέσα σου την Ελλάδα. Τότε και μόνον μπορείς να νοιώσεις τούς άλλους λαούς.

Η ελευθερία λοιπόν είναι το αιώνιο στάδιο τού αγώνα που δεν γνωρίζει κόστη και εμπόδια. Είναι το ανώτερο έπαθλο που κατακτάει ο Έλληνας ακόμη και με την ύψιστη θυσία. Η κατάκτηση τής ζωής που μπορεί να συμβεί μέσα και από τον έντιμο θάνατο, φτάνει να περάσει η αιμάτινη σκυτάλη στα γεννήματά μας ατόφια ελληνική.

Ελεύθερος είναι μονάχα ο Ανίκητος Λαϊκός και Εθνικιστικός Ελληνισμός που μεγαλουργεί με Δίκαιο και Ατσάλι. Που χτίζει Ισχυρή Ελλάδα επάνω στα θεμέλια τής Ελληνικότητας στο Ήθος, στην Γλώσσα, στον Πολιτισμό, στο Αίμα. Ο Ελληνισμός που ζυμώνεται και τρανώνεται μέσα στην φύση που τον περιβάλλει, αντλώντας δύναμη από αυτήν και δίδοντάς της τις δικές του διαστάσεις.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: