ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙ 5800000 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ! ( ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ;)

ΑΘΗΝΑ 18-3-2011 .

Τις τελευταίες ημέρες το νεοταξικό καθεστώς που εκφράζεται από σύσσωμο το πολιτικάντικο κηφηναριό με τα προπαγανδιστικά του παπαγαλάκια έχει βαλθεί να μας πείσει ότι αντιλαμβάνεται τους κινδύνους που έχουν ζώσει την Πατρίδα μας. Προσπαθούν δηλαδή οι δημιουργοί των προβλημάτων που έχουν ενσκήψει στην ελληνική κοινωνία κατά διαταγή του Διεθνιστικού Νεοταξισμού να μας πείσουν ότι κόπτονται και επείγονται να τα…επιλύσουν!

Είναι μια ενέργεια εξαιρετικά ύπουλη και βρώμικη με την οποία το καθεστώς επιχειρεί να αποσείσει τις ευθύνες του, να τις αποδώσει στους κομματικούς συνέταιρους ή και στα διεθνή αφεντικά που πιστά ακολουθεί σε κάθε τους βήμα. Να διασωθεί και ταυτόχρονα να παραδώσει μέσα στην εξουσιαστική του αλαζονεία και παραφροσύνη την Ελλάδα θανάσιμα τραυματισμένη στους εχθρούς της. Ο ορισμός της απόλυτης προδοσίας δηλαδή που επιτρέπει σκοπίμως την διαρροή ορισμένων αληθειών από κάποιες ελάχιστες φωνές που αντιλαμβάνονται την πραγματικότητα.

Αυτό το παιχνίδι της κατευθυνόμενης αποκάλυψης παίζεται και στο ζήτημα της λαθρομετανάστευσης όταν επί σειρά ετών το καθεστώς αρνείται να καταγράψει τον πραγματικό αριθμό των λαθρομεταναστών, τις εθνικότητες αυτών και τις σκοπιμότητες που κρύβονται πίσω από την βολική «δυστυχία». Αυτή είναι η σκληρή αλήθεια όταν οι γραικύλοι πολιτικάντηδες βλέπουν τον ισλαμικό χαρακτήρα νέων σε ηλικία αλλοδαπών που εισέρχονται κυρίως μόνοι τους κι όχι οικογενειακά εν είδη στρατού εποικιστών, τουλάχιστον στην αρχή, μέσα από μόνιμες οδικές αρτηρίες σαν την Αλβανία, την Τουρκία, τα βάθη της λοιπής Ασίας και την Αφρική, και ξάφνου «ξυπνούν» από τον πολιτικό τους λήθαργο.

Η κερκόπορτα όμως στο μεταξύ έχει ανοίξει. Και μαζί της έχουν ανοίξει οι πύλες της μισελληνικής κολάσεως. Είναι σαφές ότι επιχειρείται η πτώση της Ελλάδος με την μεθοδευμένη φυγή των ανθελλήνων εξουσιαστών ακριβώς σαν τα πολιτικά λαμόγια που δραπετεύουν από τις πέριξ ημών χώρες. Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο δεν εκδηλώνεται καμία απολύτως πολιτική αντίδραση από την υποτιθέμενη δεξιά αντιπολίτευση, με την Αριστερά μάλιστα να φτάνει στο απώτατο σημείο της ξεφτίλας να υπερασπίζεται τους λαθρομετανάστες σε βάρος των Ελλήνων και της ακεραιότητος του Έθνους μας. Πιστοί στην αριστεροσύνη τους βέβαια θα πει κάποιος. Σε επαυξημένο βαθμό θα προσέθετα.

Το γεγονός ότι οι διακομματικοί νεοταξίτες επιδιώκουν την συγκυβέρνηση μετά από εκλογές όταν η χώρα καίγεται πολιτικά και εθνικά από όλες τις πλευρές δεν καταρρίπτει αλλά ενισχύει τα αποκαλυπτήρια του διαδραματιζόμενου φιάσκου. Δείχνει την πρόθεση των ποντικών να πηδήξουν ταυτόχρονα από το βυθιζόμενο σκάφος που λέγεται Ελλάς. Η μόνη πολιτική δύναμη που αντιλαμβάνεται ως μόνη λύση την πολιτική και καθεστωτική αλλαγή για την διάσωση και την εξύψωση της Ελλάδος από χέρια αποκλειστικά και μόνον ελληνικά είναι οι Εθνικιστές.

Κοιτάξτε τι συμβαίνει με το θανάσιμο βρόγχο της λαθρομετανάστευσης μέσα από την καραμπινάτα στημένη υπόθεση του «εκβιασμού» της κυβέρνησης από τους λαθρομετανάστες «απεργούς» του μεγάρου Υπατία και τα ντόπια τσιράκια που τους υποστηρίζουν. Τρέμει λέει η κυβέρνηση μην τους πεθάνει κάποιος λαθραίος και τους παρακαλεί να τους εξετάσουν οι γιατροί. Μόνον που οι πληροφορίες για μια ισλαμική εξέγερση επενδυμένη σ’ ένα τέτοιο θάνατο είναι υπαρκτές και τα αστυνομικά μέτρα ελέγχου στα μέρη που συχνάζουν οι λαθρομετανάστες έχουν ενταθεί.

Έλα όμως που οι θεράποντες ιατροί που εξέτασαν τους «απεργούς» βρήκαν την υγεία τους ικανοποιητική έως εξαιρετική. Ενώ κάποιοι προοδευτικοί νταβατζήδες από τα αριστερά ελέγχονται για την πιθανότητα στέρησης του σιτισμού κάποιων νοσηλευόμενων. Και από κοντά με το ΣΥΡΙΖΑ, το ΑΝΤΑΡΣΥΑ και άλλα μπουμπούκια έρχεται το…αντινεοταξικό ΚΚΕ, ο πιο τακτικός μηχανισμός περιφρούρησης και μαϊμού αντίδρασης του καθεστώτος, να γυρέψει τον αφανισμό των Ελλήνων με την αποδοχή της ετσιθελικής παραμονής των παρανόμων.

Πως λοιπόν θα αποτρέψουν και καλά την μεθοδευμένη εξέγερση οι κρατούντες όταν αφήνουν το κακό να θεριεύει ενώ διαθέτουν ΠΛΗΡΗ ΓΝΩΣΗ της πραγματικότητας που έρχεται; Τι έχουν άραγε να απαντήσουν οι υποκριτές του καθεστώτος στις διαρκείς αποκαλύψεις για τον τεράστιο όγκο των λαθρομεταναστών που έχουν ήδη επιτρέψει να παρεισφρύσουν ως άτακτος στρατός εντός των τειχών με την κρίση στον αραβικό κόσμο να χειροτερεύει την κατάσταση στην εξαγωγή εξτρεμιστικών στοιχείων; Πως μπορούν να δικαιολογήσουν την ισχυρή πιθανότητα να πλησιάζουν ή να έχουν φτάσει οι λαθρομετανάστες τον αριθμό των 5.800.000 ατόμων που όσοι εξ αυτών δεν είναι εγκληματίες είναι σίγουρα πεινασμένοι με ό,τι σημαίνει αυτό για την ασφάλεια των Ελλήνων; Μήπως θέλουν οι καθεστωτικοί πολιτικάντηδες να προλάβουν μια επαναστατημένη ελληνική κοινωνία με μια ισλαμική εξέγερση;

Μόνη λύση είναι ο καθαρμός της Ελλάδος από κάθε τι ανθελληνικό στοιχείο που στοιχειώνει τις ζωές του λαού μας. Με εκφραστή τον Ελληνικό Εθνικοκοινωνισμό. Με πλήρη εφαρμογή του νόμου, με πρώτο τον Νόμο του Ελληνικού Έθνους για την προστασία της Φυλής μας. ΕΞΩ ΟΙ ΞΕΝΟΙ. Ας δούμε τούτο το βίντεο εξαιρετικά αφιερωμένο στους λάτρεις των λαθρομεταναστών http://www.youtube.com/watch?v=b_KSQ2htUkc&feature=player_embedded#at=64

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: