ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Ο ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ ΝΕΟΤΑΞΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΑΝΑΤΑΡΑΧΩΝ

ΑΘΗΝΑ 12-3-2011 .

Ο Διεθνιστικός Νεοταξισμός δείχνει εσχάτως το πλέον μοχθηρό του πρόσωπο προκειμένου να παγιώσει την παγκοσμιοποίηση και την παγκόσμια διακυβέρνησή του. Η αλαζονική συμπεριφορά του ξεγυμνώνει το πελώριο μίσος που διαθέτει για το εθνικό κράτος και τον εθνικισμό μέχρι τον βαθμό της παρεξηγήσεως. Πως θα μπορούσε άλλωστε να ερμηνευτεί διαφορετικά η πάσης φύσεως επιχειρούμενη πτώση των συνόρων, πολιτικών και οικονομικών! Πρακτική που ακολουθείται είτε μέσω διεθνών οργανισμών συνεργασίας ( σικ! ) είτε δια οικονομικών και στρατιωτικών πιέσεων και αποκλεισμών. Για το καλό πάντα υποτίθεται των λαών στο δρόμο για την ευημερία, την ασφάλεια, την ειρήνη και τη δημοκρατία!

Το σμίξιμο των κρατικών εξουσιών και το επεισοδιακό αγκάλιασμα των λαών περνάει μέσα από την επιλεκτική, ενίοτε και πολυπολιτισμική, επίκληση των ανθρώπινων δικαιωμάτων. Ανθρώπινα δικαιώματα που επεκτείνονται ακόμη και στο λαθρεμπόριο ανθρώπινων ονείρων που αναμειγνύονται σε γερές δόσεις με την λαθραία μετάγγιση ξένης τρομοκρατίας. Ενέργειες που ισοδυναμούν με την πλέον άθλια επιχείρηση πολιτικού και βιολογικού θανάτου των εθνών. Που για να πιάσουν τόπο αυτές οι βρωμερές μεθοδεύσεις απαιτείται η εσωτερική εξαθλίωση των λαών από το νεοταξικό μικρόβιο του πολιτικαντισμού. Βέβαια για να μην ξεχνιόμαστε οι άθλιοι ταγοί των δήθεν ελεύθερων εθνών έχουν προκαλέσει πρωτύτερα αντίστοιχα ανακατώματα με τις ευλογίες των νεοταξικών αφεντικών που τώρα τους κυνηγούν. Το έχουμε ζήσει το έργο από τα Βαλκάνια και την πρώην Γιουγκοσλαβία μέχρι τον αραβικό κόσμο.

Στην φάση που διανύουμε σήμερα βλέπουμε την μαύρη προπαγάνδα να αναμιγνύεται με την σύγχρονη τεχνολογία διαχέοντας το ψεύδος και την παρέμβαση του διεθνούς παράγοντα στο πλευρό τάχα των πολιτών. Οι επαναστάσεις τώρα βλέπουμε ότι πραγματοποιούνται με την κινητοποίηση να ξεκινάει από το πληκτρολόγιο ενός υπολογιστή. Και το περιβάλλον παίρνει την διάσταση μιας εικονικής πραγματικότητας. Η τεχνολογία βέβαια έχει τη δική της συνεισφορά στην μαζικοποίηση των λαϊκών αγώνων και δεν ευθύνεται αποκλειστικά για τις συμφορές που μεθοδεύουν κάποιοι, αφού υπάρχουν και οι αντίστοιχες περιπτώσεις που τα αποτελέσματα είναι υπέρ του έθνους και του λαού. Έχουμε δει τα καλά και χρηστά αποτελέσματα στην Πατρίδα μας στις εθνικιστικές και πατριωτικές κλήσεις για τα Ίμια και ενάντια στις Κάρτες του Πολίτη. Έχουμε δει παράλληλα τις αιματοχυσίες στον αραβικό κόσμο να έχουν ξεκινήσει ομοίως από τα πληκτρολόγια και τις προσωρινές Μεγάλες Δυνάμεις να επεμβαίνουν τάχα υπέρ των λαών στο δρόμο για πετρέλαιο και φυσικό αέριο.

Στο δρόμο για την εθνοκτόνα παγκόσμια κοινωνία ακολουθεί πιστά στο πλευρό των πλήκτρων η καλλιέργεια ενοχικών συνδρόμων και η εκμετάλλευση του τεταμένου κλίματος που προκαλείται από την σύγκρουση του τεχνητού μορφώματος του μωσαϊκού των εθνών. Τα πάντα προσφέρονται προκειμένου να προκληθούν τα μίση και τα πάθη προκειμένου να συμπαρασύρουν τα «ελεύθερα» έθνη στο βίαιο τεκτονικό σεισμό των συγκρούσεων και την λεηλασία εθνικής βούλησης και αξιοπρέπειας σε φόντο πολυπολιτισμικό.

Οι αντιρατσιστικοί νόμοι δεν είναι τίποτα άλλο από τις ενέσεις εμφύτευσης της παγκόσμιας φτώχιας και των ανθρωπίνων αντινομιών και διχογνωμιών στα έγκατα του εθνικού κράτους. Η φτώχια η ίδια μεταναστευόμενη είναι το όχημα για την αρπαγή των λαών. Στην Γαλλία η δίωξη του Ζαν Μαρί Λεπέν ένα χρόνο μετά για μια αφίσα που κυκλοφόρησε το Εθνικό Μέτωπο το 2010 ενάντια στον ισλαμισμό, ενάντια στον εξισλαμισμό της Γαλλίας με την εξάπλωση του πολιτικού Ισλάμ ενσωματούμενου παρά φύσιν στη γαλλική κοινωνία έδειξε τις πραγματικές προθέσεις των Ευρωπαίων ηγετών του Νεοταξισμού. Προθέσεις που σχετίζονται με την έξωση του εθνοφυλετικού και χριστιανικού πνεύματος της Ευρώπης ενοχοποιώντας την για τα δεινά του ισλαμικού κόσμου με τις πείνες και τους πολέμους που τάχα προκάλεσε η Λευκή Χριστιανική Ευρώπη και πρέπει να διορθώσει το υποτιθέμενο έγκλημα ανοίγοντας το σπίτι της στον θιγμένο.

Στην αφίσα του Εθνικού Μετώπου απεικονίζεται ο χάρτης της Γαλλίας διακοσμημένος με την αλγερινή σημαία και μιναρέδες σε σχήμα πυραύλου με μια μουσουλμάνα δίπλα ντυμένη ολόκληρη με μια μπούρκα. Ενώ στην Ελλάδα είδαμε μια υπαγορευμένη απεργία πείνας - παρωδία λαθρομεταναστών από κεντροαριστερούς κύκλους προκειμένου να επεκταθεί η παράνομη νομιμοποίηση λαθρομεταναστών. Η καθαρή άμυνα του Έθνους δηλαδή μετατρέπεται σε εικονική επίθεση ενώ παράλληλα το τελευταίο χαρτί των καλών τάχα νεοταξιτών είναι η πρόκληση κοινωνικών συγκρούσεων. Θυμηθείτε τις σκηνές με τις πορείες και τις τελετές των ισλαμιστών λαθρομεταναστών αλλά και την επιθετικότητα σε πλατείες και γειτονιές στην Πατρίδα μας όπως παλιότερα τις συγκρούσεις μεταναστών στα προάστια του Παρισιού και θα δείτε ολοκληρωμένο το σκηνικό.

Όμως η Ελλάς έχει ένα ακόμη πρόβλημα που λέγεται προβληματικοί γείτονες και διεκδίκηση εθνικών μας εδαφών. Αν μάλιστα επαληθευτεί η Ρωσία και η εφημερίδα Πράβντα που βλέπουν την επόμενη εστία πολιτικής φωτιάς στα Σκόπια, τότε η Ελλάς πρέπει να ξεκινήσει ΤΩΡΑ την απονεοταξικοποίηση του Κράτους. Με την πρωτοπορία του Ελληνικού Εθνικοκοινωνισμού.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: