ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΝΑΤΑΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΑΤΑΤΑΞΕΙΣ

ΑΘΗΝΑ 6-3-2011 .

Τα ενεργειακά παιχνίδια, οι παρεμβάσεις στις χώρες της περιοχής με πρόσχημα τον εκδημοκρατισμό αλλά και την διακρατική συνεργασία και από κοντά πάντα η νομή του γεωφυσικού πλούτου οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στην επιχειρούμενη αλλαγή του χάρτη της περιοχής. Μέσο επιδίωξης του σκοπού αυτού από τον Διεθνιστικό Νεοταξισμό είναι η προώθηση μεγάλων Ενώσεων Κρατών και κινητήριος μοχλός εκφοβισμού και πειθαναγκασμού είναι η μεθόδευση τρομοκρατικών χτυπημάτων και εξεγέρσεων που φέρνουν στο επίκεντρο την Ελλάδα.

Στην Κύπρο η κυβέρνηση Χριστόφια συνεχίζει τις συνομιλίες υποταγής και υποτέλειας όταν ο Ερόγλου επιμένει στην διατήρηση του τουρκικού στρατού ως εγγύηση και στην παγίωση του ψευδοκράτους. Από την άλλη πλευρά χοντραίνει το παιχνίδι της αντιπαράθεσης των τουρκοκυπρίων με την Άγκυρα με επιθέσεις ενόπλων σε τουρκοκυπριακές εφημερίδες.

Παράλληλα η Βρετανία και λοιπές νατοϊκές δυνάμεις σχεδιάζουν σύμφωνα με την εφημερίδα Τάιμς την απογείωση πολεμικών αεροσκαφών από την βάση του Ακρωτηρίου για την δημιουργία ζώνης απαγόρευσης πτήσεων στην ταραγμένη Λιβύη. Βρετανικά αεροπλανοφόρα βρίσκονται ήδη στην Κύπρο με τις κυπριακές Αρχές να θέτουν ερώτημα στο Λονδίνο για το αν συμπεριλαμβάνεται στις συμβατικές υποχρεώσεις η υποδοχή βρετανικών αεροσκαφών στην ελληνική μεγαλόνησο! Φυσικά το πασοκικό ψευτορωμέϊκο δεν ενδιαφέρεται για την προστασία της Κύπρου και τον γεωπολιτικό έλεγχο της περιοχής.

Στην Αλβανία κατόπιν πιέσεων αξιωματούχων με μπροστάρη τον αντιπρόεδρο του Ανωτάτου Συμβουλίου Δικαιοσύνης αναβλήθηκε η προαναγγελθείσα απογραφή πληθυσμού υπό τον φόβο να αποδειχτεί προς την διεθνή κοινότητα η διατήρηση της ακμαίας κατάστασης των Ελλήνων της κατεχόμενης Βορείου Ηπείρου. Κάτι τέτοιο θα έφερνε εμπόδια στις αλαζονικές διεκδικήσεις της «Μεγάλης Αλβανίας» που στρέφονται και σε βάρος της Ελλάδος.

Στο μεταξύ η σκοπιανή κυβέρνηση βγαίνει δήθεν ξαφνικά και δηλώνει μέσω του σκοπιανού πρωθυπουργού Γκρούεφσκι ότι τον Απρίλιο του 2008 πριν την σύνοδο του Βουκουρεστίου είχε αποδεχτεί να θέσει στους γυφτοσκοπιανούς προς δημοψήφισμα την πρόταση Νίμιτς να ονομαστούν τα Σκόπια «Δημοκρατία της Μακεδονίας ( Σκόπια )». Και ακόμη ακούσαμε ότι μετά από την φερόμενη άρνηση της Μπακογιάννη ο Νίμιτς πρότεινε την ονομασία «Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας». Φαίνεται πως ήρθε ο καιρός να ολοκληρωθεί το νεοταξικό σχέδιο να καμωθούν τα Σκόπια τάχα τον αποδέκτη του «συμβιβασμού» που θα παραδώσει το όνομα της Μακεδονίας Μας στα Σκόπια.

Ο δε Τούρκος πρωθυπουργός Ερντογάν εμφανίστηκε σε οικονομικό συνέδριο Τούρκων της Γερμανίας να δηλώνει πως τον ξεγέλασε ο Παπανδρέου και δεν τηρεί τον λόγο του για την απευθείας εκλογή των μουφτήδων από τους «Τούρκους» της Δ. Θράκης. Την ίδια ώρα οι προβοκάτσιες με χτυπήματα σε Τζαμιά της Θράκης εξακολουθούν να εξυπηρετούν τα επεκτατικά σχέδια της Άγκυρας.

Στα βόρεια σύνορα της χώρας μας δημοσιεύματα του διεθνή τύπου σαν κι αυτό της βρετανικής εφημερίδας Sun αναφέρονται στην επιχειρούμενη δημιουργία μιας Βαλκανικής Ένωσης αποτελούμενη από την Κροατία, την Βοσνία – Ερζεγοβίνη, το Μαυροβούνιο, τα Σκόπια, το Κοσσυφοπέδιο και την Αλβανία. Μια Ένωση που αποσκοπεί στην είσοδο των χωρών αυτών στην ΕΕ ως ενιαία οντότητα, γεγονός που δημιουργεί επίφοβους συνειρμούς αν αναλογιστούμε τα σχέδια για την αρπαγή της Θεσσαλονίκης Μας ως πρωτεύουσα των Βαλκανίων. Στο μεταξύ δημοσίευμα της ρωσικής εφημερίδας Πράβντα δίνει ως επόμενο σημείο έντασης τα Σκόπια την ώρα που Σκοπιανοί και Αλβανοί τρώγονται με φόντο το χτίσιμο μιας ορθόδοξης εκκλησίας στο κέντρο της πόλης των Σκοπίων.

Παράλληλα ένα περίεργο σεμινάριο του ΝΑΤΟ έλαβε χώρα στην Πατρίδα μας με θέμα την οικονομική αβεβαιότητα και την ασφάλεια στην Μεσόγειο με την παρουσία της Ειδικής Ομάδας για τη Μεσόγειο και τη Μέση Ανατολή της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του ΝΑΤΟ και τη συμμετοχή Πετσάλνικου και Δρούτσα. Με τους πολιτικάντηδες να δηλώνουν την προθυμία της προσφοράς υπηρεσιών για την περιφερειακή ασφάλεια και σταθερότητα, τον εκδημοκρατισμό των εξεγερμένων βορειοαφρικανών και τη διαχείριση των λαθρομεταναστευτικών ροών που αναμένονται να πλήξουν καίρια την Ελλάδα. Και όλα αυτά στο δρόμο για την ίδρυση της «Ένωσης για τη Μεσόγειο». Ήδη η Ελλάς έχει συμμετοχή με την φρεγάτα «Ψαρά» ενώ στην Κρήτη κατέπλευσαν το πλοίο γενικής υποστήριξης «Αλιάκμων» και η φρεγάτα «Ύδρα».

Όμως η δεξαμενή σκέψης «analyst network» που ειδικεύεται στην τρομοκρατία αναφέρθηκε στην ύπαρξη 3000 μουσουλμάνων στην Αθήνα που συνδέονται με Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις που θέλουν να απλώσουν στη χώρα μας το Ισλάμ ως πολιτικό κίνημα. Αναφέρεται ακόμη στην ύπαρξη 5000 ισλαμιστών που συνδέονται με δίκτυα εξτρεμιστών και ξένες μυστικές υπηρεσίες. Άπαντες φέρονται να αποσκοπούν στην εκδήλωση ισλαμικής εξέγερσης. Και μέσα στην πρωτεύουσα του ελληνικού κράτους χάνουμε δύο νεαρούς Έλληνες Αστυνομικούς της Ομάδος ΔΙΑΣ σε ένα τρομοκρατικό και προβοκατόρικο χτύπημα με καλάσνικοφ και φόντο μια βολική ληστεία σε περίπτερο. Δύο Έλληνες Αστυνομικοί έχασαν την ζωή τους σε ένα ψευτορωμέϊκο που δίνει βορά την Ελλάδα στον ξένο παράγοντα υποστηριζόμενο από τον διεθνή Τύπο που ζητάει εκλογές.

Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να κλείνει ελληνικά σπίτια και να παραδίδει την Πατρίδα μας σκλάβα στην Παγκόσμια Νεοταξική Διακυβέρνηση. Είναι καιρός να ανασηκωθούμε και να πάρουμε την ζωή της Ελλάδος στα δικά μας χέρια. Στα χέρια ενός Ελληνικού Επαναστατικού Εθνικοκοινωνισμού.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: