ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΘΝΙΚΗ ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ ΜΑΣ

ΑΘΗΝΑ 9-3-2011 .

Η αναταραχή που έχει ξεσπάσει σε πολλές χώρες, ανεξαρτήτως της μορφής και της έκτασής της, οικονομική ή κοινωνικοπολιτική, καταδεικνύει για πολλοστή φορά την απόλυτη σύνδεση ανάμεσα στα ζητήματα εσωτερικής και σ’ εκείνα της εξωτερικής πολιτικής. Αποδεικνύεται επιπλέον ότι οι ανισορροπίες και οι διχασμοί που εξαπλώνονται μεταξύ των «ελευθέρων» εθνών είναι γεννήματα πρακτορίστικων μεθόδων και εξωτερικών παρεμβολών. Μέθοδοι και παρεμβολές που εισχωρούν στις κρατικές δομές και τα πολιτικά τους πράγματα είτε μέσω των εκδουλεύσεων ανθρώπων και οργανωμένων συμφερόντων που δρουν εκ των έσω ( πολιτική δραστηριότητα, Τύπος κ.λ.π ) είτε με την καλλιέργεια ψευδαισθήσεων σε βάρος κρατών για τα χρέη ή τις παραβατικές τους τάχα συμπεριφορές ( π.χ εξοπλισμούς ). Καταδεικνύεται δηλαδή αψευδώς η μεθόδευση της καταστροφής του Εθνικού Κράτους στο δρόμο για την επιβολή της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης. Το έχουμε δει παλαιότερα στο Ιράκ με τα ανύπαρκτα όπλα μαζικής καταστροφής για να φαγωθεί ο Σαντάμ Χουσείν, στην Σερβία που απεκρύβησαν τα εγκλήματα των Αλβανών πρώην λαθρομεταναστών με εκπληκτική μονομέρεια για να φαγωθεί ο Μιλόσεβιτς, εσχάτως στη Λιβύη με τον δήθεν βομβαρδισμό διαδηλωτών και αλλού.

Οι σχεδιαζόμενες αναταραχές και κρίσεις διαθέτουν συγκεκριμένη γεωγραφική διαδρομή. Κατευθύνονται στα σημεία εκείνα που υπάρχει αυξημένος γεωφυσικός πλούτος και γεωστρατηγικό πλεονέκτημα, ενώ οι μακροπρόθεσμες επιπτώσεις των γινομένων κρίσεων έχουν ως στόχο επηρεασμού τα Ευρωπαϊκά Έθνη. Η χωροθέτηση κατά συνέπεια του νοσηρού σχεδίου περνάει οπωσδήποτε από την Πατρίδα μας. Η Ελλάς μάλιστα συνδυάζει όλα τα ανωτέρω στοιχεία. Διαθέτει άφθονο γεωφυσικό πλούτο που πάνε να βγάλουν οι προσωρινοί δυνατοί του πλανήτη μαζί με τους προδότες πολιτικάντηδες για να τον αρπάξουν ως «σανίδα σωτηρίας» από τα χρέη, αποδεικνύοντας ότι έστησαν τα χρέη για να ληστέψουν την Ελλάδα. Βρισκόμαστε σε γεωστρατηγικό πέρασμα που επιτρέπει τον έλεγχο του πλούτου σε Ευρώπη, Ασία και Αφρική. Και βρισκόμαστε στην Πύλη Εισόδου της Ευρώπης γειτνιάζοντας στις εστίες των κρίσεων. Έχουμε αντικριστά Βαλκάνια, Β. Αφρική και Μέση Ανατολή, ενώ παράλληλα με ευθύνη της ανθελληνικής πολιτικής μας ηγεσίας απουσιάζουμε πολιτικά, οικονομικά και στρατιωτικά από τις αναφερόμενες ζώνες μείζονος ελληνικού εθνικού συμφέροντος όταν για ψύλλου πήδημα οι πολιτικάντηδες στέλνουν στρατό στου διαβόλου το κέρατο για λόγους «συμμαχικούς».

Την ίδια στιγμή οι πολιτικάντηδες του ντόπιου νεοταξισμού κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους προκειμένου να παγιώσουν το διεθνιστικό πολυπολιτισμικό κρατικό μοντέλο και να περιθωριοποιήσουν τις υγιείς δυνάμεις του λαού και του Έθνους. Διαλύουν την εναπομείνουσα τοπική οικονομία με το εθνοκτόνο μνημόνιο δίνοντας στρατηγικούς πόρους και εγκαταστάσεις ( νησιά, αεροδρόμια, λιμάνια κ.λ.π ). Ελαστικοποιούν τις προϋποθέσεις χορήγησης ασύλου και δίνουν δικαιώματα ψήφου με το λαθρονομοσχέδιο και άλλα παρόμοια εκτρώματα. Στήνουν αντιρατσιστικό νόμο για να θωρακίσουν τους λαθρομετανάστες που μαζικοποιούν σωρηδόν και να ποινικοποιήσουν το πατριωτικό αισθητήριο και τον Εθνικισμό του Έλληνα. Και φυσικά έχουν δημιουργήσει θύλακες εν δυνάμει ταραχών με την αυτοδιοικητική δομή του «Καλλικράτη».

Θέλει πραγματικά μεγάλη προσπάθεια, περίσσεια ανικανότητα και προδοτική διάθεση για να μην δει κάποιος τον δυναμίτη που έχει τοποθετηθεί στην αιματοβαμμένη αυτή γωνιά του πλανήτη. Όταν μάλιστα η Αριστερά ονειρεύεται την επέκταση των γεγονότων της πλατείας Ταχρίρ στο Σύνταγμα και όταν η πύρινη φλόγα κινείται ορμητικά από χώρα σε χώρα, μπαίνω στον πειρασμό να θυμηθώ την εμφάνιση του λεγόμενου τέταρτου χλωρού ιππότη της Αποκάλυψης που έκανε την εμφάνισή του στην Αίγυπτο και δείξανε πολλά ελληνικά και διεθνή ΜΜΕ http://www.youtube.com/watch?v=3UKz3GVrHI8&feature=player_embedded. Βιβλικές στιγμές με εξίσου βιβλικές συμπτώσεις. Από την μια πλευρά ο αετός της αποκάλυψης που παρουσιάζει τον χλωρό ιππότη και από την άλλη η εμφάνιση του ιππότη στην Αίγυπτο που έχει τον αετό στη σημαία της. Δεν έβαλα αμέσως το σχετικό βίντεο σκόπιμα διότι ήθελα να προχωρήσουν κι άλλο τα πολιτικά γεγονότα για να βγουν ασφαλή πολιτικά συμπεράσματα.

Τα γεγονότα της Αιγύπτου έχουν πολλές ομοιότητες με τις συνθήκες στην Ελλάδα. Ο μακρύς χρόνος παραμονής στην εξουσία ενός Καθεστώτος που γκρεμίστηκε από τον Διεθνιστικό Νεοταξισμό που το στήριξε σθεναρά στο παρελθόν, ο ενεργός δομικός ρόλος της Αστυνομίας και του Στρατού με την μεν Αστυνομία να χρησιμοποιείται από το καθεστώς και τον Στρατό να βρίσκεται παραδοσιακά στο πλευρό του λαού, τις θρησκευτικές αντιθέσεις που τα τελευταία χρόνια ωθούνται στην Ελλάδα μαζί με την εγκληματικότητα μέσω λαθρομετανάστευσης κλπ. Θυμηθείτε πάλι την εκπαίδευση τμήματος του Ελληνικού Στρατού στο Κιλκίς σε καθήκοντα αντιμετώπισης ταραχών.

Τις ώρες που οι «Ισχυροί» επιχειρούν να ανάψουν πολεμική φωτιά γενικευμένης μορφής, τα πολιτικά τους ενεργούμενα επιχειρούν να περιθωριοποιήσουν την Ελλάδα και τον Εθνικισμό. Είναι ώρα να αποκαθάρουμε από πάσης φύσεως απορρίμματα την Ελλάδα και να την θωρακίσουμε κρατώντας μακριά από τα τείχη μας κάθε ανθελληνική επιβουλή. Στην Ευρώπη αναμένουν κύματα λαθρομεταναστών από την Αφρική και στην Ελλάδα οι Τραπεζίτες θέλουν κι άλλη εξαθλίωση του λαού μας. Μόνη λύση είναι η άνοδος στην εξουσία του Ελληνικού Εθνικοκοινωνισμού.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: