ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΤΕΘΝΙΚΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ

ΑΘΗΝΑ 22-3-2011 .

Όπως πολύ καλά γνωρίζουμε, νόμος είναι το σύνολο των κανόνων ορθής συμπεριφοράς που ρυθμίζει τις σχέσεις μεταξύ των πολιτών και τις σχέσεις των πολιτών με την Πολιτεία. Απαραίτητη βέβαια προϋπόθεση για την επισφράγιση του ωφέλιμου χαρακτήρα είναι να υπάρχει μια σαφής διάκριση της έννοιας της ορθής συμπεριφοράς. Να υπάρχει δηλαδή ένα σαφές μέτρο σύγκρισης της νομιμότητας του νόμου. Και οι κρίνοντες κρίνονται, το δε νόμιμο δεν είναι απαραίτητα και ηθικό ούτε εθνικό αν ο νομοθέτης είναι ανήθικος και επίορκος ή εχθρός του έθνους.

Το προδοτικό πολιτικό καθεστώς της Πατρίδος μας έχει προβεί σε πλήθος νομικών ρυθμίσεων και νομιμοποιήσεως αντεθνικών συμφωνιών σε βάρος της Ελλάδος και των Ελλήνων δίχως να ρωτηθούμε ποτέ. Μας λένε απλώς ότι είμαστε υποχρεωμένοι για το καλό μας να αποδεχτούμε τον τάδε νόμο που θεσπίσανε οι διορισμένες δουλικές τους υπάρξεις. Έτσι ακριβώς προκύψανε λαθρονομοσχέδια και μνημόνια και άλλες ανθελληνικές νάρκες με έσχατη την αντιρατσιστική τορπίλη για να εκβιάσουν την υποχρεωτική μας σιωπή. Με το προδοτικό καθεστώς να κρατάει ένοχη σιωπή στην προκλητική περιοδεία Νταβούτογλου που ζητάει μέσα στην ίδια την Πατρίδα μας το μισό Αιγαίο και την τουρκικότητα των μουσουλμάνων στην Θράκη έναντι του casus belli.

Για ποια νομιμότητα μπορούν να μιλάνε πολιτικάντηδες που ο αληθινός νόμος της Πατρίδος στο ζήτημα περί εσχάτης προδοσίας δείχνει τον δρόμο για τα στρατοδικεία. Κάθε νόμος προκειμένου να είναι ωφέλιμος και σεβαστός πρέπει να ρυθμίζει ως ορθή συμπεριφορά την υπηρέτηση του εθνικού συμφέροντος, την προάσπιση του εθνοφυλετικού χαρακτήρα της Πατρίδος, την κοινωνική ασφάλεια και αλληλεγγύη του πολίτη της Εθνικής Κοινότητος, την κοινωνική δικαιοσύνη. Η υπεροχή του Έθνους, η ακεραιότητα της Πατρίδος, η ελεύθερη έκφραση του ελληνικού λαού είναι τα στοιχεία εκείνα που κάνουν ορθό και άρα αποδεκτό έναν νόμο ενώ παράλληλα αποτελούν τους λόγους που ορίζουν την αναγκαιότητα του νόμου.

Αυτό το νομοκανονικό περιβάλλον απουσιάζει από τον νομοθέτη του Συστήματος και τα εκτρώματα που αποκαλεί νόμους. Γιατί πολύ απλά η Ελλάδα δεν έχει ως νόμιμους κατοίκους ούτε τους τοκογλύφους των αγορών ούτε τα εξουσιαστικά δουλικά του διεθνούς σιωνισμού με τη ελληνική φωνή και ξένη ταυτότητα ούτε τους πωλητές εθνικών εδαφών και ιστορίας ούτε τους λαθρομετανάστες ούτε τους επίδοξους εισβολείς και επικυρίαρχους. Η Ελλάδα έχει ως νόμιμους κατοίκους τους γνήσιους Έλληνες στο Γένος και το Αίμα που αγαπάνε Πατρίδα και Έθνος, που παράγουν με τον μόχθο τους το Εθνικό Προϊόν, που φτιάχνουν γερές Ελληνικές Οικογένειες, που είναι έτοιμοι να ματώσουν για την λευτεριά της Πατρίδος. Οι ελληνικοί νόμοι είναι αυτοί και μόνον αυτοί που υπηρετούν το Ελληνικό Ήθος. Και φυσικά ο Έλλην νομοθέτης εκφράζει τις αξίες που νομοθετεί ο ίδιος με το δικό του παράδειγμα ακέραιου χαρακτήρα και πατριωτικού σθένους.

Εσείς κύριοι του νεοταξικού καθεστώτος είστε παράνομοι. Δεν δικαιούστε να νομοθετείτε και να κατευθύνεται αποπροσανατολιστικά το Ελληνικό Έθνος. Για εσάς άξια κρίση μάλλον θα εξέδιδε ο αρχαίος νομοθέτης Δράκων. Διότι δεν νομοθετείτε για τα δίκαια των Ελλήνων αλλά για τα άδικα των ξένων μέσα στην ίδια την Πατρίδα μας. Δεν νομοθετείτε για την προστασία της ζωής των Ελλήνων αλλά για την εγκατάσταση των δολοφόνων των Ελλήνων, ανθρώπων εξτρεμιστών που μισούν την Ελλάδα και λαμβάνουν από εσάς ανοχές και δικαιώματα. Εσείς μισείτε τους προγόνους που μας έδωσαν την λευτεριά μας και λατρεύετε τις σεξουαλικές και κάθε είδους ιδιαιτερότητες, όπως λατρεύεται τους βάρβαρους και τους «περιούσιους» κατακτητές και γι’ αυτούς νομοθετείτε. Εσείς λατρεύετε την παγκόσμια διακυβέρνηση και γι’ αυτή νομοθετείτε. Γιατί δεν θέλετε τους Έλληνες Πατριώτες. Γι’ αυτό κύριοι του καθεστώτος είστε εκφραστές μιας φκιασιδωμένης αντεθνικής νομιμότητας.

Σ’ αυτόν τον τόπο Ηρώων και Μαρτύρων Υπέρτατος Νόμος είναι ο Νόμος του Έθνους, του Ελληνικού Αίματος, της Ελληνικής Θυσίας, του Ελληνικού Αγώνος για Θεό, Πατρίδα και Λαό. Υπέρτατος νομοθέτης είναι ο Ελληνικός Λαός που γίνεται αληθινό ολοκαύτωμα για τα παιδιά του και πάλλεται η καρδιά του από συγκίνηση μπροστά στην Ελληνική Σημαία. Σ’ αυτόν τον τόπο στοιχείο του Νόμου είναι η Εξουσία των Αρίστων και οι δικοί μας Νομοθέτες αναμεμιγμένοι με τους πολεμιστές της Ελληνικής Κοινωνίας και της Ελληνικής Φυλής παράγουν μια ύψιστη Φυσική Αριστοκρατία. Στον δικό μας γνήσιο Νόμο της Εθνικοκοινωνικής Ελλάδος οι Έλληνες στο Ήθος και την Ψυχή είναι ίσοι και δεν δέχονται ανάμεσά τους Εφιάλτες τους οποίους τιμωρεί αμείλικτα ο Νόμος των Ελλήνων.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: