ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΟ, ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΘΗΝΑ 25-3-2011 .

Ο Ελληνικός λαός υπήρξε ανέκαθεν μαχητής και δημιουργικός, σωστός αρχηγέτης και δημιουργός πολιτισμών. Συχνά ωστόσο καλοκάγαθος και μαζοχιστής. Ηρωικός στα δύσκολα και πάντα μαχητής στην υπεράσπιση των ιερών και των οσίων για την Πίστη στις αρχέγονες αξίες σε Θεό, Πατρίδα και Οικογένεια. Αλλά και ταυτίζων εσφαλμένα τις ξένες σκέψεις και επιδιώξεις με τους καθημερινούς του αγώνες και τις αγωνίες του για την υπερηφάνεια και την επιβίωσή του. Και εκεί επάνω, στο ελληνικό φιλότιμο και τις ανάγκες του, βασίζεται ο πολιτικάντικος θίασος του νεοταξικού καθεστώτος προκειμένου να περάσει μια σειρά καταπιεστικών νόμων για την άσκηση πνευματικού ευνουχισμού και τρομοκρατίας στην υπηρεσία του μεγάλου αδελφού, του σιωνιστικού νεοταξισμού.

Και έτσι ξεκίνησε η επιχείρηση συσκότισης του ελληνικού νου. Την θέση της συμβατικής στρατιωτικής γενοκτονίας πήρε η ασύμμετρη απειλή της πνευματικής γενοκτονίας που ξεκίνησε με την εκτράχυνση της καλλιέργειας του ενοχικού συνδρόμου για δήθεν ελληνικές ευθύνες σε εγκλήματα που διαπράττουν οι εξουσιαστές και παρακρατικοί του Συστήματος. Ξεκινήσανε λοιπόν από την δρομολόγηση ενός παρανοϊκού αντιρατσιστικού νόμου που καλλιεργεί τον αντιρατσισμό σε βάρος των Ελλήνων εντός της ίδιας της Πατρίδος μας και την ποινικοποίηση της ελληνικής γνώμης που πρέπει να δέχεται ξένες «έγνοιες» αλλά να αποδέχεται την ισοπέδωση των ελληνικών δικαίων και διεκδικήσεων. Και ακόμη να δέχεται πεινασμένους, εξτρεμιστές και τρομοκράτες γιατί «χρωστάμε» νταβατζιλίκι και ψευτοανθρωπισμό στους παγκόσμιους διαστροφείς και τοκογλύφους μας αφού «πρέπει» να είμαστε πνεύματα «αλληλεγγύης» για να σώσουμε τις ψυχές μας.

Μετά μας πήγαν στην προέκταση του τοκογλυφικού μνημονίου στην παιδεία και τα σχολεία μας. Επιδίδονται στην διάδοση μιας νέας «ιστορίας» που μας θέλει να είμαστε τεμπέληδες, να αγαπάμε την σκλαβιά μας, να μην θυσιαζόμαστε για Αξίες και Ιδανικά! Οπότε πιστεύουν πως εύκολα θα δεχτούμε την διαγραφή της λευτεριάς μας, της ένθεης φύσης μας, αλλά και την συρρίκνωση των σχολικών συγκροτημάτων δυσκολεύοντας τη ζωή των ελληνόπουλων της επαρχίας κυρίως που αγκομαχεί να κρατήσει όρθια την ελληνικότητά της. Μας ζητούν δηλαδή να ρίξουμε στην φωτιά της νεοταξικής παλιανθρωπιάς τις νουθεσίες του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού, του Εθναποστόλου που μας ζητούσε να στηρίξουμε στην μόρφωση την ανάσταση της Μεγάλης Ελλάδος που με πάθος προφήτευσε, αλλά και τις νουθεσίες του Αδαμάντιου Κοραή. Γιατί γνωρίζουν πολύ καλά οι εχθροί μας ότι η Πίστη στο Ελληνικό Έθνος ενώνει τους Έλληνες και κονιορτοποιεί τις όποιες διαφορές.

Και ύστερα έφτασε ο καιρός της Κάρτας του Πολίτη, του μικροτσίπ και στη συνέχεια του ενσώματου χαράγματος που αφορούν παράλληλα εθνική ελευθερία, ανθρώπινη αξιοπρέπεια και θρησκευτικό συναίσθημα. Ο καιρός δηλαδή της εμφύτευσης του νεοταξικού ρουφιάνου στα σωθικά της ελεύθερης ανθρώπινης φύσης. Η μετατροπή της ανθρώπινης βούλησης σ’ ένα αυτοκαταστροφικό μηχανισμό ξένων θελημάτων. Θέλουν να κάνουν τους Έλληνες και τα λοιπά ελεύθερα έθνη ασυνείδητους αρνητές του εαυτού τους και της Φυλής τους. Θέλουν πρώτιστα να βγάλουν από τη μέση τους δημιουργούς της έννοιας της Ελευθερίας, τους αυτοφυείς φορείς της Εθνικής Υπεροχής και Πολιτισμικής Κατάκτησης, τους Έλληνες. Το έχουμε πει και θα το ξαναπούμε. Η μεγάλη τους απειλή είναι μια ισχυρή και ανόθευτη Ελλάδα. Γι’ αυτό ακριβώς βλέπουμε τον διεθνή μας περίγυρο και τις χώρες που μας περιβάλλουν να εκρήγνυνται και να τελματώνουν την ώρα που προσπαθούν οι «σύμμαχοι» να ξαρματώσουν προ της τελικής μάχης εμάς από τα ερείσματα και τα όπλα που διαθέτουμε. Δεν μας χτυπούνε δηλαδή στα ίσια αλλά ύπουλα και πισώπλατα με εσωτερικούς εχθρούς και χτυπήματα, βήμα με βήμα.

Στην «πολιτισμένη» Δύση και τις ΗΠΑ προσπαθούν να πείσουν τους λαούς ότι πρέπει να αποδεχτούν τον ηλεκτρονικό χαφιέ για να τους λύσει τα οικονομικά προβλήματα, τα προβλήματα κοινωνικής ανασφάλειας, αλλά και την ανάγκη ταυτοποίησης σε ζητήματα υγείας με την αποθήκευση απόρρητων δεδομένων αλλά και κρυφών κωδικών σε Κάρτες και μικροτσίπ http://www.youtube.com/watch?v=_2I-dG7lXpg&feature=player_embedded.

Εμείς ως Έλληνες και Εθνικοκοινωνιστές απαντούμε ότι η προσωπική μας αξιοπρέπεια και η ελευθερία του Μεγάλου Ελληνικού Έθνους είναι αποκλειστικά δική μας υπόθεση και δεν χωράει σε ηλεκτρονικές φυλακές παρά μόνο στις καρδιές μας και στην Ελληνική Γη την ποτισμένη με το Αίμα Ελλήνων Ηρώων. ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ. Την Κυριακή 27 του Μάρτη θα είμαστε στο Πεδίο του Άρεως στις 3 μ.μ και την πορεία προς την βουλή για να διατρανώσουμε κι αυτό και όλα τα όχι μας, αφού δεν δεχόμαστε ξενοκίνητους πολιτικάντηδες, νεοταξικά μνημόνια, δολοφονίες Ελλήνων, σπιλώσεις ιστορικής μνήμης και Ελλήνων Ηρώων, λαθρεποικισμούς, υποδούλωση της Ελλάδος. Λέμε ναι στην αδούλωτη Ελλάδα που μας ενώνει. Λέμε ναι στον ελληνικό πολιτισμό και την ελληνική μας ταυτότητα που θέλουν να μας δολοφονήσουν νεοταξίτες Βάρβαροι και Εφιάλτες.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: